Itt vagyunk a friss heti szemezgetővel, amiben megannyi újdonságot szedtünk össze nektek. Akkus állóporszívó, légtisztító és air fryer a legolcsóbbak közül.

A Vactidy V8 a legolcsóbb akkumulátoros állóporszívók egyike

A teleszkópos hosszabbító csővel könnyedén beállítható a fej hosszúsága az ideális takarítás elérése érdekében. A könnyű súllyal rendelkező 1.5 kilogrammot nyomó porszívó elején a szívó csatlakozás, az 1.2 literes portartályban a levegő kifújásáért felelős mosható, HEPA szűrő található.

A szívóerő két lépésben állítható, a markolat alsó részére került a 2200mAh kapacitású akkumulátor, amit a porszívóhoz csatlakoztatva, de akár arról levéve is feltölthetünk.

A szívóerő elegendő a mindennapi takarításhoz, amiben a 20KPa szívóerőre képes 130W teljesítményű motor képes. A forgókefés fej nem csak abban segít, hogy a padlón található piszkot felsöpörje a szívócső elött, hanem abban is, hogy a szőnyeg sörtéi közül eltávolítsa a szennyeződést. Az elülső LED fény megvilágítja a piszkot a padlón, amit szabad szemmel nem biztos, hogy észrevennénk.

Ezen kívül fali tartót, vékony és egy kisméretű fejet is találunk a csomagban. A kuponnal az áfa és vámmentes európai raktárból 33 ezer forintba kerül.

Vactidy V8 akkumulátoros porszívó

🔹Kupon:7TPXAPC

Vactidy V9 akkumulátoros porszívó

🔹Kupon:7WGQY6

Akkumulátoros porszívók és más termékek


ESSAGER 67W GaN töltőadapter

Az ESSAGER 67W GaN 67 wattjával az asztalra termett, mert támogatja az összes gyorstöltési protokollt, egyetlen USB-C csatlakozóján pedig akár 67 wattot is le tud adni, hogy még egy laptop is feltölthető legyen róla. Ez a modell egy európai szabványú csatlakozóval érkezik és maga a töltőegység az íróasztalon is lehet. Ennek köszönhetően helyet spórolunk a konnektoroknál és nem fogunk beleakadni a felesleges kábelekbe sem.



Számos töltési protokollt támogat, de olyan extrákkal is ellátták, mint például a túltöltés, túláram, rövidzárlat, magas hőmérséklet elleni védelmeket is. A GaN technológia által képesek elérni azt, hogy hiába a nagy teljesítmény leadás, ezt mégis egy átlagos töltőadapterrel szemben, kisebb méretben képesek megalkotni.

Külön táblázat áll rendelkezésre azért, hogy a gyártó elmondja, melyik csatlakozójából hány watt teljesítményt tudunk kivenni. Egy Type-C portja akár 67 wattot képes leadni. Ha kettőt használnánk, akkor 45+20W USB-C portokkal gazdálkodhatunk. De kombinálhatjuk is őket, hogy minden eszközt, akár egyszerre 4-et is ellássunk árammal. A töltő a kedvezmény kóddal 8200 forintba kerül.

ESSAGER 67W GaN töltőadapter

🔹Kupon:8KDBUP81


Chefree AFW01 Air Fryer

Chefree egy fiatal kis gyártó, akik a konyhai kiegészítők piacán próbálnak szerencsét. A sütő pozitívuma, hogy az 5 liter kapacitású kosarának első fele átlátszó, így a kosár kiemelése nélkül is láthatjuk a készült ételt sütés közben. De emellett nem csak süthetünk, hanem aszalhatunk és még pirítóst is készíthetünk benne.

Az 5 literes kosárkapacitással rendelkező sütő hosszúkás, téglalap alakú formát kapott. Ez a tárolásnál lehet nagy előny. A 32.8 x 28.7 x 22.7 centiméteres méretével nem lóg ki a tömegből. A gyártó az európai piacra szánta a terméket, így a csatlakozó is EU szabványú lett. A hátulján a kábel feltekeréséhez való tartókonzolt kapunk, ami tárolásnál nagy könnyebbséget nyújt.

A kosár rácsos alsó része egy mozdulattal eltávolítható, hogy az étel elkészítése után elmoshassuk azt. Ezáltal, kiemelve a belsőt, sokkal könnyebb a tapadásmenetes bevonattal ellátott rész takarítása is. A kosár, sütés közben bármikor kihúzható, hogy megrázzuk a benne lévő sültkrumplit, a gép ilyenkor leáll, majd visszahelyezve a kosarat, automatikusan tovább folytatja a munkát. A kuponnal európai raktárból 35 ezer forintba kerül.

Chefree AFW01 Air Fryer

🔹Kupon:8JKYAMZQ


A Tesvor S5 az utóbbi idők leginkább pénztárcabarát modellje a LiDAR szenzoros porszívók piacán, ami 63 ezer forintért vásárolható meg

Ezért az árért cserébe porszívózást, padló feltörlést, LiDAR lézeres letapogató szenzort és mobiltelefonos alkalmazást is kapunk.

LiDAR, azaz lézeres letapogató szenzorral szerelték fel, hogy könnyen tudjon tájékozódni a lakásban és felismerje a tereptárgyakat és akadályokat. A 3000Pa szívóereje mellé 2600mAh kapacitású akkumulátora segíti, hogy sokáig, akár 180 percig is képes legyen takarítani.



Nem csak felporszívóz, hanem a padlót is fel tudja törölni. Takarítás végeztével visszaáll a dokkolóra, hogy feltöltse az akkumulátorát. 600 milliliter kapacitású portartályába a felszívott piszkot, szintén 350 milliliteres víztartályába pedig a feltörlésre alkalmas folyadékot tárolja, hogy az alján található felmosó moppal feltörölje a padlót.

A por és víztartály két külön kiegészítő, így porszívózás után át kell tenni a folyadékkal telit, de ez az alacsony árát nézve megbocsájtható hiányosság, hogy nem egybeolvadva kapjuk a tartályokat. Természetesen erre is van kupon kódunk, amit a versenytárak tulajdonságaival összevetve remek áron érhető el, természetesen európai raktárból 63 ezer forintért!

Tesvor S5 okos robotporszívó felmosó funkcióval

🔹Kupon:8AMTSS

További robotporszívók


LUKO páramentesítő 36 ezer forintért

A tél beköszöntével szükségessé válhat egy páramentesítő, amely jól jöhet a lakásban vagy a házban, hogy csökkentsük a levegőben megjelenő nedvességet, ezzel együtt a penész kialakulását. Olvasd el a tesztünket.

A hideg őszi és tavaszi, illetve a hosszú téli napokon jöhet jól a LUKO OL12-BD031A, ami képes megkötni a levegőből a nedvességet, így páramentesíthetjük a lakás helyiségeit. A LUKO  páramentesítő 12 liter folyadékot is képes megkötni 24 óra alatt, a folyadék tartálya 2 literes kapacitással rendelkezik.

A 25 x 22 x 44.5 centiméteres méretekkel rendelkező LUKO OL12-BD031A gép 200 wattos maximális fogyasztással rendelkezik. A tetején található kijelzőjének segítségével látható a levegő nedvességtartalmának mennyisége, amelyet három különböző színnel jelez. A tetején található gombokkal beállítható a halkabb éjszakai mód, az időzítő és a ventilátorának sebessége is.

A működéshez időzítést is beállíthatunk, így akár akkor is üzemelhet, ha épp nem vagyunk otthon. Teljesítményével 8-15nm alapterületű helyiség levegőjét képes páramentesíteni.

A LLUKO OL12-BD031A páramentesítőt itt találod meg

🔹Kupon:8JAFGNFB2W

LUKO OL20-D025C Portable Home Dehumidifier, 20L

🔹Kupon:8JAGGW4QVH

LUKO OL20-D030A Portable Home Dehumidifier, 20L

🔹Kupon:8JAGKM6UV7


Proscenic WashVac F20 száraz-nedves vezeték nélküli álló porszívó

A 15KPa szívóerővel rendelkező porszívó kényelmesen és könnyen használható, így bárki képes lehet használni, életkorától függetlenül. A Proscenic WashVac F20-at úgy tervezték, hogy a lehető legtöbbet hozza ki a padló tisztításából, így a szennyeződések, a por, a haj és a folyadékok szinte teljesen eltüntethetők a padlóról.



A WashVac F20 többféle tisztítási módot kínál, így az otthoni takarítás minden aspektusára fel van készülítve. Portartállyal, tiszta és piszkos víztartályának köszönhetően külön képes választani a padlófelmosáshoz szükséges folyadékokat.

Akkumulátora 6x4000mAh kapacitású, amivel 45 perces folyamatos használatra elegendő anélkül, hogy töltésre lenne szüksége. A porszívó szűrőrendszere hatékonyan képes eltávolítani a finom por és allergén anyagokat is. Ez különösen fontos lehet azok számára, akik allergiások vagy asztmások. Az intelligens dokkolóba visszahelyezve képes kitisztítani a felmosójának fejét is, hogy a következő takarításkor ismét hozzá tudjunk kezdeni a szennyeződések eltávolításának. A szövet fejet pedig az UV fénnyel megvilágítva csírátlanítja, a levegőbefúvásnak köszönhetően megszárítja azt.

Az Proscenic WashVac F20 egy nagyon jó választás lehet azok számára, akik egy hatékony és könnyen használható porszívót keresnek. Sokféle módot kínál, így biztosak lehetünk benne, hogy mindig a legmegfelelőbb módon tisztíthatjuk otthonunkat. A hatékony szűrőrendszere és hosszú akkumulátor-élettartama pedig segít, hogy a Proscenic WashVac F20 valóban hozzájárulhat a jobb egészséghez és az otthoni kényelemhez. A kuponnal spórolhatunk is, így az áfa és vámmentes európai raktáras porszívó 80 ezer forintba kerül.

Proscenic WashVac F20 porszívó európai raktárból

🔹Kupon:8LCVHHOWRL

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás