A legkisebb páramentesítő, amely kiszűri a lakás levegőjéből a nedvességet. Új vagy meglévő ingatlanban is jó használt vesszük majd a LUKO páramentesítőjének, ami a levegőből kiszűri a nedvességet és a tartályába összegyűjtve magába zárja a penész kiváltó okát.

A fotók alapján nem tűnik fel elsőre, de a LUKO OL12-BD031A modellje egy igazán kisméretű elektromos párásító, amely nem foglal sok helyet, de tökéletesen páramentesíti a helyiség levegőjét. A csupán 25x22x44.5 centiméter méretű eszköz hófehér házát a szellőzőnyílás rácsai és a felül található állapotjelző led töri meg. A könnyű mozgathatóságért kerekekkel is ellátták, amire szükség is lesz, hiszen a OL12-BD031A 10 kilogrammot nyom.

LUKO OL12-BD031A páramentesítő teszt (1 of 9)

A maximum 200W teljesítménnyel rendelkező páramentesítő 2 liter kapacitású tartállyal lett ellátva, amely úszójának hála, amint megtelne ez a méret, a gép automatikusan lekapcsol, hogy a vizet kiöntve tovább folytathassa a munkát. A gyártó leírása szerint 120m3/h teljesítménnyel üzemel, amely ajánlás egy maximum 15 négyzetméteres alapterületű szoba levegőjének páramentesítéséhez elegendő.

LUKO OL12-BD031A páramentesítő teszt (2 of 9)

LUKO OL12-BD031A páramentesítő teszt (9 of 9)A tetején lévő érintésérzékeny gombokkal aktiválható a gyerekzár, a ventilátor sebessége a levegő beszívásához, időzítő az automatikus leállításhoz, páratartalom szint beállítása, hogy mekkora mért pára felett aktivizálja magát, a módválasztó (automata/manuális) és a be/kikapcsoló gomb. Ezek között a kisméretű LCD kijelzőn látható a páratartalom mértéke és ez ad tájékoztatást az időzítő és a páratartalom küszöbértékének beállításához.

LUKO OL12-BD031A páramentesítő teszt (7 of 9)

LUKO OL12-BD031A páramentesítő teszt (8 of 9)

Az európai szabványú vezetéke 1.8 méter hosszúságú. Nem csak a belső 2 literes tartályát használhatjuk, hanem mellékelnek hozzá egy flexibilis csövet is, hogy az összegyűjtött nedvességet kivezethessük.

LUKO OL12-BD031A páramentesítő teszt (5 of 9)

Az eszköz beállítása nagyon egyszerű, a fogyasztásmérő által kapott értékek alapján 120-140 wattot fogyaszt maximálisan. A teszthez egy 10nm alapterületű szobában ideálisnak tűnt a frissen mosott ruhák általai nedvesség kiszűrése a levegőből. A teszt indítása után a LUKO által kiírt érték alapján 64%-os páratartalommal indultam, majd 2 órával később ez 43%-ra csökkent le. Ezen időszak alatt több, mint fél liter nedveséget gyűjtött össze a tartályba, amelyet meglepő volt látni, hogy milyen sok folyadék gyűlt össze, ami eddig a levegőben volt.

LUKO OL12-BD031A páramentesítő teszt (6 of 9)A LUKO OL12-BD031A eszközével csökkenthető a pára, kevesebb nedvesség csapódik le az ablakokon és a penész kialakulását is nagymértékben csökkenthetjük, ami nem csak a falaknak tesz jót, de az egészségünkre is jó hatással van. A LUKO nem csak ezzel a legkisebb páramentesítővel van jelen a piacon, hanem egyszerre három eszközt is útnak indított, amelyek így 2 literes, 4 literes és 6.5 féliteres folyadéktartállyal rendelkeznek. Ennek megfelelően már nem csak nagyobb tartállyal, de nagyobb működési teljesítménnyel is rendelkeznek. A LUKO eszköze bevált, örültem, hogy végre van egy ilyen eszközöm, amely nem csak a túl nedves lakás levegőjét, hanem a frissen mosott ruhák általi magas párát is képes megkötni.

A LUKO OL12-BD031A európai raktárból, áfa és vámmentesen, ingyenes szállítással 36 ezer forintba kerül

Kupon:8JAFGNFB2W

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás