A 10.95 colos HD felbontású Alldocube iPlay 60 Lite egy új táblagép a piacon, ami ötvözi az iPlay széria megbízhatóságát az alacsony árral.

Az iPlay 60 Lite eszközt a Disney+ és Prime Video HD streaming tartalmaihoz Widevine L1 profillal is ellátták. A gyártónak az iPlay szériában ez már a sokadik modellje, hiszen az iPlay 50, iPlay 50 Pro, iPlay 50 Mini, iPlay 50 Mini Lite és iPlay 50 Mini Pro bővült ki ezzel az új taggal.

Az Alldocube iPlay 60 Lite ahogyan a gyártó eddigi Lite modelljei is munkára, tartalomfogyasztásra és egy kis játékra is használható a nyolcmagos UNISOC T606 processzornak köszönhetően, ami ARM Cortex-A75 és ARM Cortex-A55 magokra épül. A 8 magos chip 1.6GHz-en képes járni, a grafikai feladatokat a Mali-G57 MC1 (650MHz) végzi, ami az AnTuTu-ban 224.000 körüli pontszámra képes.A táblagép 10.95 colos megjelenítővel szerelt táblagép IPS technológiát használ, felbontása 1280 x 800 pixel. A táblagépben található memória mérete 4GB, amivel munkára és tartalomfogyasztásra is használható, de a tárhelyből plusz 8GB-tal növelhetjük ezt a méretet. A belső tárhelye 128GB, de ha ez a kapacitás is kevésnek bizonyulna, maximum 512GB-os microSD memóriakártyát is használhatunk, hogy azon tároljuk a zenéinket, fotóinkat, videóinkat.

A kijelző fölé és a hátlapra is egy 5 megapixeles kamera került, így nem csak Skype videohívásokat fogadhatunk, hanem fotókat is készíthetünk. Természetesen van 2.4 és 5GHz-es WiFi, Bluetooth 5.0 kapcsolatot is és navigációra is használható a Beidou, GPS, Glonass műholdak támogatásával. A két hangszóróval is rendelkező táblagép Android 14 rendszert futtat. Az akkumulátora 8000mAh kapacitással rendelkezik.

Alldocube iPlay 60 Lite

További táblagépek

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás