A KOORUI 34E6UC modellje egy újabb alacsony árú monitor, amely piacot még a KTC kezdett el bombázni remek árú termékeivel. A KOORUI az előrendelői akcióban európai raktárból rendelhető, a kuponnak köszönhetően pedig csak 96 ezer forintba kerül.

Már idehaza is kaphatók a gyártó monitorai, tehát nem egy teljesen ismeretlen márkáról beszélünk. A 21:9-es ultrawide kialakítás óriási, 3440×1440 pixeles megjelenítést tesz lehetővé. Nem kell tartani a VA paneltől, hiszen 178 fokos betekintési szöget tesz lehetővé az R1000 értékkel bíró ívelt monitor.

A VESA felfogatással fali konzolra is felszerelhető, de „V” alakú talpán használva az oldalirányú forgatása, dőlésszöge és magassága is állíthatóvá válik.

Kettő darab HDMI2.0 és egy DisplayPorttal is ellátták, így utóbbival elérhető a 165Hz-es képfrissítés, ezen kívül találunk rajta 3.5 milliméteres kimenetet, hogy a hangok egy külső hangszórón szólalhassanak meg.A panel 3000:1 értékű kontrasztaránnyal bír, 16.7 millió szín megjelenítésére képes, ezáltal 100%-os sRGB és 90%-os DCI-P3 színtér lefedettségre alkalmas DisplayHDR 400 szabvánnyal megtámogatva, amelynek köszönhetően fényereje nagyobb, mint ami a KTC H32S17 modellnek volt.

A KOORUI 34E6UC lehet az úttörő az olcsó gamer monitorok piacán, hiszen a gyártó bár idehaza még nem túl ismert, a félvezető gyártó HKC leányvállalataként már jó ideje a piacon vannak és gyártanak monitorokat HKC név alatt is. A KOORUI 34E6UC modell az előrendelői akcióban, európai raktárból rendelhető, a kuponnak köszönhetően pedig csak 96 ezer forintba kerül.

KOORUI 34E6UC gamer monitor

További monitorok

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás