Az N-ONE NBook Ultra a Ryzen 7 8845HS processzorával karöltve próbál kitűnni a korábban olcsó táblagépeket, de az utóbbi időben előremutató (N-one Nbook Air) laptopot is készítő gyártó.

A kínai gyártó az erős, Intel Core i7-13620H ellenfelét állította hadrendbe, hiszen az AMD Ryzen 7 8845HS processzor 8 maggal 16 szálon dolgozni képes központi egységével akár 5.1GHz-es tempót is képes elérni. Az 512kb+8MB+16MB cache pedig bőven túlmutat azon, amire sokaknak szüksége lenne.

A 4 nanométeres gyártástechnológiával készült CPU TDP értéke 45W. A Zen 4 architektúrára épülő processzor a 2. generációs Ryzen AI technológiával is büszkélkedhet. Nem utolsósorban a Radeon 780M szolgál integrált GPU-ként, ami teljesítményben megegyezik az NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti Mobile szintjével.

Ahhoz, hogy a multitasking folyamatok is gördülékenyen menjenek 32GB kapacitású, 5600 megahertzen üzemelő DDR5 memóriát pakoltak bele a gépbe. Tárhely fronton az 1TB kapacitással rendelkező SSD meghajtó segít a programok gyors betöltésében és az adatok villámsebes mozgatásában.



Az N-ONE NBook Ultra 16 hüvelykes kijelzője, ami 180 fokos szögben kihajtva is használható, 2560×1600 pixeles felbontással rendelkezik, képfrissítése 165Hz. Fényereje 500nit, kontrasztaránya pedig 1200:1.

A teljes értékű, numpaddal is ellátott angol kiosztású billentyűzete háttérvilágítással is rendelkezik. Csatlakozók közül HDMI 2.0, 2db USB3.1 és két USB-C 3.2/DP1.4 is helyet kapott a fülhallgató csatlakozó mellett. Az N-ONE laptopja európai raktárból rendelhető, így áfa és vámmentesen, plusz költségek nélkül érkezik meg, ami a kuponnal 859$-ba, azaz körülbelül  308 ezer forintba kerül.

N-ONE NBook Ultra laptop

🔹Kupon:BG5a5e5c

További laptopok

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás