A legjobb Xiaomi termékek az új évben 10000 forint alatt. Pár régi ismerős és pár újdonság is megtalálható a listában, amiben összeszedtük a legkeresettebb Xiaomi kütyüket.

Xiaomi Mi Air 2SE Bluetooth fülhallgató

Remek áron vásárolható meg a nálunk is járt fülhallgató. Megjelenését tekintve a Mi Air2 SE hasonló formatervet kapott, mint testvére. A fülhallgatók súlya egyenként csupán 4,7 grammot nyomnak. A Mi Air2 SE 14,2 milliméteres driverrel rendelkezik, támogatja az SBC/AAC audio kodekeket, Bluetooth 5.0 kapcsolatot és kettős zajcsökkentéssel rendelkezik.

A fülhallgatókat egy feltöltéssel akár 5 órán át használhatjuk. A töltődobozba behelyezve őket pedig újra feltölthetjük, így akár 20 órán át használhatjuk őket. Az újabb Xiaomi mobiltelefonokkal, mint Mi 10 Pro, Mi 8, Mi 9, Mi 9SE, stb.. a töltődoboz kinyitásakor a kijelzőn megjelenik a fülhallgatók és a tok akkumulátorának kapacitása, akár csak az Apple vezeték nélküli fülhallgatóinak információs az almás telefonokon.

A Xiaomi Air 2SE érintésérzékeny vezérlést kapott, a beépített mikrofonnal pedig beszélgetés közben zajszűrést is használhatunk. Hiába egy olcsóbb modellről beszélünk, kapott egy érzékelőt is, aminek köszönhetően, ha kivesszük a fülünkből, akkor az épp játszott zenét automatikusan megállítja a Mi Music zenelejátszót használva. A kedvezmény kóddal 25.99$-ba, azaz körülbelül 7700 forintba kerül.

A Xiaomi Mi Air 2SE fülhallgatót itt találod meg

Kedvezmény kód: BG2SE099

Teszt

_____________________________________________________________

64GB-os Xiaomi USB 3.0 pendrive

A Xiaomi számos termékkel képviselteti magát, azonban az adattárolók piaca az a terep, ahol eddig még nem nagyon találkozhattunk ezzel a névvel. Így szinte kötelező volt, hogy megjelenik valamilyen adattárolóval. Most itt van a 64GB kapacitású pendrive-ja.

Megjelenését nézve nem az olcsó műanyagházas vonalat követi a desgin. Fém, azaz alumínium házat kapott, aminek a végén nem csak desgin elemként, hanem a könnyebb hordozhatóság, na meg az USB portból való eltávolíthatóság érdekében egy műbőr pántot is kapott.

A letisztult külsővel rendelkező pendrive 64GB-os kapacitással rendelkezik, így valószínűleg szinte minden felhasználó számára elég lesz ez a kapacitás. A sebességről az USB3.0 csatlakozófelület gondoskodik, hogy gyorsan felmásolhassuk rá a kívánt fájljainkat és a nagy sebességű csatlakozón keresztül visszaolvashassuk az adatokat. A Xiaomi 64GB-os pendrive jelenleg 21.99$-ba (~6600 forintba) kerül.

A Xiaomi 64GB-os pendrive-ot itt találod meg

Teszt

_____________________________________________________________

Xiaomi Youpin Smart X901 óra

Egy új órával lepett meg minket a Xiaomi. A design-t tekintve igazán kis otthonossá varázsolja a környezetét a világítani is képes óra, aminek elején egy szövet borítás található, ami mögé rejtették el a világító számlapot.

Az érintésérzékeny gombnak köszönhetően szabályozható a lámpájának fényereje. Természetesen egy órától elvárható, hogy ébresszen is, így ez is megoldott az óra esetében, A beépített akkumulátora 1500mAh kapacitású, amit micro USB porton keresztül tölthetünk fel. Az óra 34.99$-ba, azaz egy kicsivel magasabb, mint a kitűzött cél, de körülbelül 10.500 forintba kerül.

A Xiaomi Youpin Smart X901 órát itt találod meg

Teszt

_____________________________________________________________

Halk Xiaomi XMWS001TM vezeték nélküli egér

Egy újabb vezeték nélküli egeret dobott piacra a Xiaomi, ami eltér az eddig megszokott műanyag  házas példányoktól. A XIAOMI XMWS001TM aluminium borítást kapott és a vezeték nélküli USB-s dokkolóján kívül bluetooth kapcsolaton keresztül is használhatjuk. Így akár egy olyan táblagéppel is dolgozhatunk vele, ahol nincs lehetőség az USB-s vevőjének használatára.

A homokfúvott aluminium borítás ezüst szürke és sötét színben érhető el. A működéséshez csak egy darab AAA méretű elemre van szükség, az optikai érzékelő felbontása pedig 1000DPi.

Az új Xiaomi vezeték nélküli egér 22.99$-ért (6900 forintért) vásárolható meg

Kedvezmény kód: 935d63

Teszt

_____________________________________________________________

Csak 7500 forint az új Xiaomi Haylou LS02 okosóra

A Haylou LS02 9 sportmód helyett már 12 típust ismer, képes monitorozni többek között a sétát, futást, kerékpározást, jógát, testedzést, evezést és hegymászást, stb. Ellátták optikai pulzusmérő szenzorral, alvásmonitorozással, hogy azt is megtudjuk milyen az alvásritmusunk. A Bluetooth kapcsolat is fejlődött, így már az 5.0-s verziót kapta meg az óra, ennek köszönhetően pedig a hívásainkról, üzeneteinkről sem maradunk le.

A könnyű, 35 grammos Haylou LS02 óratokjának mérete 4.09 x 3.57 x 1.16 centiméteres, tehát nem egy nehéz, nagydarab óráról beszélünk. A szíja szilikonból készült, a megjelenítője kicsivel nagyobb lett és a felbontás is nőtt, így már 1.3 col helyett 1.4 inches megjelenítőt kapunk, ami 320 x 320 pixeles felbontással rendelkezik. Megmaradt az IP68-as védettség is, így még fürdés közben sem kell levenni a karunkról.

Az akkumulátor kapacitása is nőtt, egészen pontosan 260mAh-ra, amit USB porton keresztül tölthetünk fel, amivel a gyártói adatok szerint 20 napos üzemidőt tesz lehetővé. A Haylou LS02 óra 24.99$-ba kerül, ami 7500 forintnak felel meg.

A Haylou LS02 órát itt találod meg

Kedvezmény kód: BG23LS02

Teszt

_____________________________________________________________

Még mindig nagy siker a Deerma Water Spray Mop szórófejes felmosó

paa0284-1-2444-ttql_eredmeny.jpg

A márkától már megszokott elegáns, ízléses formavilággal megáldott termékről van szó most is. Több szempontból is praktikus eszköz lett a Deerma. Csupán 3,5 dl víz elég ahhoz, hogy akár 100 négyzetméter területet könnyedén felmossunk, szemben a többszöri megtöltést igénylő vödrös, hagyományos felmosóval szemben. Pehelysúlyú, mindössze 750 grammot nyom, egy tiszta mop fejjel akár a falakat is át moshatjuk vele, vagy például a fürdőszobában a csempét.

paa0284-1-2444-hjgh_eredmeny.jpg

A felmosó feje előtt 95 centiméter széles részre tudja kiszórni a benne lévő tartályból a vizet, amit egy kis tisztítószerrel könnyedén felmoshatunk. Nem arról van szó, hogy ezzel fogjuk kiváltani a jó öreg felmosót, de egy gyors általános felmosást könnyebben, egyszerűbben tudunk eszközölni.

paa0284-1-2444-cztc_eredmeny.jpg

360 fokos szögben képes fordulni a fej, így az éles sarkok vagy a kanapé kikerülése egyáltalán nem okozhat gondot. Rendkívüli, 2 literes mennyiségű vizet is képes feltörölni a mop feje, de ha már megtelne, vagy cserére szorul, sincs nagy gond, ugyanis egy apró mozdulattal egy másodperc alatt ki lehet cserélni. Nincs szükség elektromos áramra, csak összepattintjuk a 120 centiméter hosszúságú nyelét, töltünk bele vizet és már mehet is a porcicák megelőzése. A felmosó csak 25.99$-ba, azaz 7700 forintba kerül.

A Xiomi Mijia Deerma felmosót itt találod meg

Teszt

_____________________________________________________________

Xiaomi Mi Band 5 okoskarkötő

A Mi Band 5 az eddig megszokott külsőt viszi tovább. Megmaradt az elődnél látott AMOLED kijelző, ami a 4. generációnak nagyon jól állt, itt pedig kicsit megnövelték a megjelenítő méretét, most már 1.1 colon 126 x 294 pixelt kapunk.

A szilikon szíj is ismerős lehet, azonban a töltést átdolgozták és most már egy mágnesesen csatlakoztatható kábelt kapunk az okoskarkötő mellé. A gyártói adatok szerint a Mi Band 5 125mAh akkumulátor kapacitással rendelkezik, amellyel 7 napos üzemidőt vagy 14 napos készenléti időt hozhatunk ki belőle. A csupán 22 gramm tömegű Xiaomi Mi Band 5 már Global Version modell, azaz a leírás szerint 38 nyelvből választhatunk, azonban még nincs róla információ, hogy a magyar nyelv szerepel-e ezek között.

Az okoskarkötő már Bluetooth 5.0 kapcsolaton keresztül kommunikál a mobiltelefonunkkal. Természetesen megmaradt az alvásmonitorozás, lépésszámlálás, üzenet és hívásértesítés, zenevezérlés, a 11 sport mód és  a repertoárt kiegészítették egy „women’s health” móddal is. Megmaradt az 5ATM vízállóság, viszont NFC modult most sem kapunk. Az csak a kínai modellek kiváltsága, azonban ez fizetésre most sem alkalmas, csak digitális kulcsként működik. A Xiaomi Mi Band 5 okoskarkötő 28.99$-os, azaz 8.600 forintos áron előrendelhető a Banggood webáruházban, az EU Priority Line szállítás áfa és vámmentes.

A Xiaomi Mi Band 5 okoskarkötőt itt találod meg

Kedvezmény kód: BGM5WL

Teszt

_____________________________________________________________

Xiaomi Mi Basic 2S

 

Xiaomi Mi Basic 2S 1

Az újabb pop-up módot támogató Xiaomi mobilokkal (Mi 9, Mi 9 Pro, Mi 10 Pro, stb.) már elérhető a felugró szoftveres menü, ami az Apple készülékekhez hasonló módon megjeleníti a fülhallgatók és a töltőtok akku kapacitását, ha kinyitjuk a fedelét.

A Bluetooth technológiának köszönhetően nem csak mobiltelefonnal (legyen az Android vagy iOS rendszerű), hanem táblagéppel és még laptoppal is összepárosíthatjuk. Így pedig elég sokrétű eszközzé válik, hogy a laptopon végzett munka mellett is hallgathatjuk rajta a kedvenc zenéinket. Ha egy kis sportolásra vágyunk, akkor még az okosóránkkal is összeköthetjük, így mobiltelefonra sem lesz szükségünk, ha futni megyünk, és közben zenét szeretnénk hallgatni.

Xiaomi Mi Basic 2S 1 2

A Xiaomi Mi Basic 2S a Bluetooth 5.0 vezeték nélküli kapcsolatot használja, maximálisa hatótávolság 10 méter lehet, támogatja az A2DP, AVRCP, HFP, HSP protokollokat is. Ezen kívül ellátták „game mode” funkcióval is, aminek köszönhetően még alacsonyabb lehet a késleltetés a telefon és a fülhallgató között, hogy a lehető legkevesebb legyen a vezeték technológia miatt adódó látott kép és a hallható hang közötti eltérés. A hívásokat pedig a beépített mikrofonnak köszönhetően bonyolíthatjuk le.

Xiaomi Mi Basic 2S 1

Az AirDots modellekhez képes változott a vezérlés is, most már nem fizikai gombokat, hanem érintésérzékeny vezérlést kapunk, amely megkönnyíti a használatot. Ellátták a nagyobb testvéreknél látott szenzorral is, így ha kivesszük a fülünből, az épp játszott zeneszámot automatikusan megállítja.

A kis fülhallgatók 46mAh kapacitású akkumulátorral rendelkeznek, amiket a mellékelt tokkal tölthetünk. A tároló doboz is rendelkezik beépített akkumulátorral (600mAh), amit már a modern USB Type-C porton keresztül tölthetünk fel, így akár 20 óra használat is elérhető a fülhallgatókkal. A Xiaomi Mi Basic 2S fülhallgató csak 23.99$-ba (~7100 forintba) kerül.

Az új Xiaomi Mi Basic 2S fülhallgatót itt találod meg

Kedvezmény kód: BGXM2SA

 

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás