A Deerma család neve is már-már összefonódik a Xiaomi-val. A Deerma mop szórófejes felmosó egy olyan termék, amire valószínűleg sokan vágynak. Használatával elfelejthetjük a felmosó vödröt, a víz kicsavarását a felmosóból és mindezek mellett kevés helyet foglal.

A Deerma Mop egy hosszúkás kartondobozban érkezett, amiben két részre szedve találjuk meg a legújabb lakástakarító eszközünket. A szárat csak össze kell illeszteni, a műanyag bilincset ráhúzni a középen található kioldó karra és máris kész vagyunk. Egyedül a felmosó anyagot kell feltennünk a széles műanyag fejre és kész vagyunk a szereléssel. Szerencsére a Deerma ezt is a lehető legpraktikusabban és legegyszerűbben oldotta meg. A műanyag fejen tépőzár szerű karmokat találunk, amire felhelyezve a mop anyagát, stabilan tartja azt.

 

A szár vége egy fogantyúban és egy műanyag ravaszban végződik, amivel a víztartályból kispriccelhetjük a vizet. A nyélnek köszönhetően akár fel is akaszthatjuk, így akár a spejz ajtó belső felére is elrejthetjük azt.

A Deerma mop egy 350 milliliteres tartállyal rendelkezik, amibe beletölthetjük a padlófelmosó folyadékot. A gyártói adatok szerint ezzel a kapacitással akár 100 négyzetméternyi alapterületű helyiséget is alaposan felmoshatunk. A felmosó nagyon könnyű, összeszerelve is csak 750 grammot nyom. A beépített víztartályának köszönhetően nem kell magunkkal vinni a felmosó vödröt, nem kell kicsavarnunk a fejből a vizet, hogy ne csepegjen. Csak annyi felmosót kell kispriccelnünk a padlóra, amennyire csak szükségünk van. Így elfelejthetjük a vízben tocsogó nappali tudatát és azt is, hogy hosszú ideig kelljen szellőztetni ahhoz, hogy felszáradjon a frissen felmosott szobánk.

A víztartály egy mozdulattal eltávolítható, a menetes kupakot lecsavarva feltölthetjük padlófelmosóval, majd vissza is tehetjük a helyére azt. Az adagoló karnak köszönhetően 2 milliliter folyadékot képes a szórófej a felmosó anyaga elé fújni, hogy aztán áttöröljük vele a padlót. A mop mikroszálas anyagból készült. Puha, de a sörtéket mégis ellátták erősebb szálakkal is, hogy a makacsabb szennyeződéseket is könnyedén eltávolíthassuk vele. Ebben sokkal jobban tetszik a sima felmosókkal szemben. Mivel a Deerma mop ennyire könnyű és 1.2 méteres hosszal rendelkezik, így vízmentesen használva akár a falakat, plafont is letörölhetjük vele.

Annyira pofonegyszerű a használata és megkönnyíti a takarítást, hogy nem is értem, eddig miért nem használtam a Deerma termékét. Azoknak különösen jól jöhet, akik kis alapterületű lakásban laknak, így a felmosó vödörrel sem kell bajlódni, hogy hova tegyék azt és annyi folyadékot használhatunk a felmosáshoz, amennyit csak szeretnénk.

 

A Xiaomi Deerma mop felmosó megvásárolható a TomTop európai (Germany) raktárából, így akár 5 munkanap alatt is megérkezhet és nem kell plusz költséget sem fizetnünk, hiszen még  a szállítás is ingyenes. Jelenleg 21.99$-ba (6700 forintba) kerül, amíg a készlet tart, a szállítás pedig ingyenes. Amire azt mondom, hogy minden forintját megéri.

A Xiaomi Deerma Mop felmosót itt találod meg

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!
Megosztás

Hozzászólás