Valószínűleg sokak kedvence ez a termék lesz, hiszen a 4 literes űrtartalommal rendelkező Xiaomi Mijia Electric Rice Cooker rizsfőzőben számos ételt is elkészíthetünk.

Xiaomi Mijia Electric Rice Cooker 1

A Xiaomi mindent felokosít, így tett a rizsfőzőjével is, amit már WiFi kapcsolattal is ellátták. Az okosfunkciót persze nem muszáj használnunk, hiszen itt is megtaláljuk a kezelőgombokat és a méretes kijelzőt. Mérete nagyobb, mint az előzőé volt, így már 1.6 literes kapacitással rendelkezik és 33.2 x 28 x 22.3 centiméteres méretekkel és 3.8 kilogrammos súllyal rendelkezik.

Xiaomi Mijia Electric Rice Cooker 2

A 890W teljesítményre képes rizsfőző egy öt rétegből álló kivehető belső részt kapott. Nem csak rizs főzésére, hanem különféle zöldségek párolására vagy akár zabkása készítésére is használható, így akár még rizottót is készíthetünk vele. A Mi Home alkalmazással használható az okosfunkciója, arról még nincs infó, hogy az alkalmazása milyen nyelvvel rendelkezik.

Xiaomi Mijia Electric Rice Cooker 3

A Xiaomi Mijia Electric Rice Cooker európai raktárból rendelhető, ami így most 75.99$-ba (22.600 forintba) kerül. A németországi raktárnak köszönhetően áfa és vámmentesen rendelhető. Természetesen szükségünk lesz egy a csatlakozó végére illeszthető átalakítóra, de szerencsére a termék 220V-os hálózaton is működik.

A Xiaomi Mijia Electric Rice Cooker-t itt találod meg

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás