Az Ultenic AC1 akkumulátoros álló porszívó nem csak porszívóz, hanem csepegésmentesen fel is mos.

A Ranvee az utóbbi időben nagyon belehúzott és számos termékük olcsóbb, mint a többi webáruházban. Ha kíváncsi vagy, milyen termékeket teszteltünk már a Ranvee-től, akkor nézd meg az önürítős, szenzoros Ultenic TS1 robotporszívó és a Proscenic WashVac F10 porszívó és padlófelmosó tesztjét.

A 15KPa szívóerővel rendelkező porszívó kényelmesen és könnyen használható a vezeték mentes működésének köszönhetően. Az Ultenic AC1-et úgy tervezték, hogy a száraz és nedves szennyeződéseket, tehát por, haj, stb. és folyadékok szinte teljesen eltüntethetők a padlóról.



Portartállyal, 1-1 literes tiszta és piszkos víztartályának köszönhetően külön képes választani a padlófelmosáshoz szükséges folyadékokat. Akkumulátora 4000mAh kapacitású, amivel 45 perces folyamatos használatra elegendő anélkül, hogy töltésre lenne szüksége. A porszívó szűrőrendszere hatékonyan képes eltávolítani a finom por és allergén anyagokat is. Az intelligens dokkolóba visszahelyezve képes kitisztítani a felmosójának fejét is, hogy a következő takarításkor ismét hozzá tudjunk kezdeni a szennyeződések eltávolításának.

Az Ultenic AC1 jó választás lehet azok számára, akik egy hatékony és könnyen használható 2 az 1-ben porszívót keresnek, amivel kiiktatható a felmosóvödör felesleges tárolása is a lakásban. Sokféle módot kínál, így biztosak lehetünk benne, hogy mindig a legmegfelelőbb módon tisztíthatjuk otthonunkat. A kuponnal spórolhatunk is, így az áfa és vámmentes európai raktáras porszívó 60 ezer forintba kerül.

Ultenic AC1 porszívó európai raktárból

🔹Kupon:4XR0CVST2YTK

További akkumulátoros álló porszívók

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

 

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás