A Proscenic WashVac F10 nem csak porszívóz, hanem fel is mos. Teszi mindezt úgy, hogy a felmosó fejét sem hagyja nedvesen, hiszen a takarítás végeztével önmaga megszárítja azt.

Proscenic F10 teszt (1 of 13)

A számtalan takarító eszközzel, amik az utóbbi évben elárasztották a piacot, nagyszüleink egész napig tartó kötelezően beütemezett hétvégi takarításait is pár óra alatt letudhatjuk. Az F10 is ebben erős, hiszen nem csak egy “kettő az egyben” eszközről beszélünk, ami se nem erre, se nem arra nem való teljes egészében, hanem a Proscenic-nél jól megoldották a feladatot és a porszívózás és a felmosás sem okoz gondot a WashVac széria új termékének.

A Proscenic WashVac F10 akkumulátoros porszívó a padlóra kiömlött folyadékkal is elbánik és eltünteti azt. Az öntisztító funkció átmossa a felmosófejet a következő takarításhoz, de ez a modell már szárító funkciót is kapott, így nem kell folyamatosan szétszedni a felmosó részt és nem is fog bebüdösödni a fej a sok helyben állástól.

Proscenic F10 teszt 1

A nagyméretű dobozban a főbb elemekre szedett porszívót találjuk meg, amely mellé a szennyeződést gyűjtő tartályához való tisztító kefét, dokkolót és még tisztítószert is kapunk. Az összeszerelése pár perc alatt megvan, ezután csak fel kell tölteni az akkumulátort és indulhat a munka.A fém száras fogantyúban végződő karon a funkciógombok, a porszívó felső részén az LCD kijelző, alatt a por/víztartály és a szívófej található, amelyen a forgó szövet fejjel fel is moshatunk. A víz adagolásért egy szórófej felel, ami nem kívül található, mint a JIMMY HW9 esetében, hanem ez közvetlenül a felmosó fejre adagolja a vizet.

Pontos szívóerő adatokat nem közölt a gyártó, de a 150 wattos maximális teljesítmény szinte mindenre elegendő. Ha csak a porcicákat likvidálnánk, a padló mód elegendő lesz, amivel az üzemidő is kitolható a maximális 30 perces időintervallumra. A szőnyeg vagy padló típusától függően beállíthatjuk a szívóerejét, így amennyiben szükséges a maximális teljesítmény, nagyobb sebességre kapcsolhatjuk azt.

Proscenic F10 teszt 2

A flexibilis nyaknak köszönhetően akár 90 fokkal is elforgatható a fogantyú, ha egy nagy kanyart vennénk takarítás közben. Az ágy alóli porszívózáshoz már alaposan le kell hajolnunk föld közeli állapotba, de ahová a porszívó teste befér, ott maradéktalanul kitakarítható minden ágy alatti terület.

Tisztavizes tartálya 650 milliliteres, amihez hozzáadható a mellékelt tisztítószer. A kombinált víz és porgyűjtő tartálya 600 milliliteres, amiből kiüríthető/kiönthető annak tartalma. Tetején szűrő is található, amely felfogja a szennyeződéseket. Padló módban nem csak tovább használható egy feltöltéssel, de ez a szívóerő is tökéletesen elegendő a lehullott rizsszemek, por, homok és állati szőr felszívásához. De még a szőnyeg felporszívózásához sem szükséges nagyobb szívóerőre kapcsolni.

Proscenic F10 teszt (5 of 13)

A széles fejből a motorikusan forgó kefe könnyen eltávolítható és a csomagban kapunk is hozzá egy csere darabot. A forgásának segítségével a hajszálak is a tartályba kerülnek és, mivel nem egy sörtés fejet használ, így nem tekerednek rá a hosszú női hajszálak sem. Porszívózás közben a nyélen található gombbal adagolhatjuk a vizet, így ha szőnyeggel is rendelkezünk, érdemes előtte azt kitakarítanunk, hogy a padló porszívózása és felmosása után az ne legyen nedves.

 

Öntisztító funkció automatikus szárítással

 

A Proscenic WashVac F10 öntisztító funkcióval is rendelkezik, hiszen, ha a dokkolóba visszatesszük a porszívót, akkor aktiválhatjuk az öntisztítást. Ilyenkor a szórófej a felmosóra spricceli a vizet, amely forgása közben átmossa azt, majd a porszívó felszívja a tartályába a folyadékot. A dokkolóból nem folyik ki a víz és az F10 pozitívuma, hogy szárító móddal is ellátták, így mosás után levegővel fújja a fejet és pár percenként megforgatja azt, amely szárítási folyamat 3 órát vesz igénybe.Azoknak a vásárlóknak, akik egy maximum három szobás lakásban laknak és tisztántartanák az otthonukat, de nem akarnak egy robotporszívót vásárolni, számukra tökéletes. A gyártó 30 perces működési időt ígér egy felöltéssel, a víztartálya pedig maximum 90 négyzetméter felmosására elegendő.

A flexibilis nyaknak köszönhetően könnyen elfordulhatunk vele egy sarok előtt. Jóval nagyobb súllyal rendelkezik, mint egy sima akkumulátoros porszívó, azonban a forgó fej besegít az előrehaladásba és szinte viszi magával a szerkezetet.

A Proscenic WashVac F10 jobban tetszik, mint a JIMMY HW9, így én inkább az előbbit választanám, hiszen az automata szárítás nagyon nagy segítség. Akik kíváncsiak, azok megnézhetik a Proscenic WashVac F20 modellt is, hiszen az sem kerül sokkal többe. A Ranvee webáruház európai raktárából csak 178$-t, azaz a cikk írásának pillanatában 66 ezer forintot kérnek érte a kupon felhasználásával, ami egyáltalán nem magas ár érte. A vásárláshoz a PayPal használatát javasoljuk.

Proscenic WashVac F10 porszívó

🔹Kupon:C1TB5KX9G2SQ

Nézd meg a további porszívó akciókat

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás