A Redmi Buds 6 Active három színben lesz kapható: fekete, kék és fehér változatokban. A fülhallgatók nagy, 14,2 mm-es meghajtóval érkeznek és, ha hinni lehet a híreknek, zajcsökkentéssel is el lesznek látva. Arról, hogy ez ANC vagy ENC lesz, arról még nincsenek pontos adatok.

Redmi Buds 6 ActiveA Buds 6 Active a töltőtokkal együtt 30 órás akkumulátor élettartamot kínál a felhasználóinak. Egyetlen feltöltéssel a Redmi Buds 6 Active 6 órán keresztül használható és egy gyors 10 perces töltést követően 1 óra zenehallgatási időt fog tudni biztosít. A Xiaomi új, pénztárcabarát fülhallgatója már a Bluetooth 5.4 adatkapcsolatot támogatja.

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás