Az Ulefone Armor Pad Lite nevéből is adódóan egy belépőszintű modell, amivel úgy piaci igényt kíván kiszolgálni a gyártó, azoknak a felhasználóknak az igényeire szabva, akik egy olcsó, de strapabíró táblagépet szeretnének használni.

A külső védelem hasonlóan erős és maradt IP68, IP69K és MIL-STD 810H szabványoknak köszönhetően. Az Ulefone Armor Pad Lite 8 colos, 1280×800 pixel felbontású IPS kijelzőt tudhat magáénak. A motorháztető alatt a MediaTek MT8766G processzora dolgozik, ami valóban egy belépőszintű megoldás, hiszen az AnTuTu 8 benchmarkban 75.000 pontot képes hozni, tehát játékra ne ezt válasszuk.



A 3GB memória és 32GB tárhely párossal is jó mutatja a táblagép alsókategóriás voltát. azonban a pozitívumait tekintve ellátták Bluetooth 5.2, WiFi 2.4/5GHz, GPS, GALILEO, GLONASS, BeiDou műholdtámogatással, van NFC is. Sztereó hangszórókkal szerelték, az 5 megapixeles előlapi kamerát a hátlapon 13 megapixeles modell egészíti ki.

USB-C portot kapott, amin keresztül feltölthető a 7650mAh kapacitású akkuja. A strapabíró kivitel pedig az IP68, IP69K és MIL-STD 810H tanúsítványnak köszönhetően válik valóra. Az Android 13 Go rendszert futtató Ulefone Armor Pad Lite fekete színben 179$-os áron vásárolható meg.

Ulefone Armor Pad Lite strapabíró táblagép

További táblagépek

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás