A Proscenic P11 Mopping verziója a gyártótól megszokott remek szívóerő mellett már egy felmosófejet és víztartállyal is rendelkezik, hogy porszívózás után a padlót is feltöröljük. Mindezt pedig 54 ezer forintos áron kínálják.

Ez a verzió a Proscenic P11 Animal modell egy átdolgozott terméke, így hasonló tulajdonságokat kapunk egy kis extrával kiegészítve. A porszívó előnye, hogy forgó kefe fejjel rendelkezik, így sokkal alaposabban képes felporszívózni a szőrt a szőnyeg szálai közül, de a kefés szívófejjel a háziállatszőre is kifésülhető és azonnal felszívható.

A Proscenic P11 Mopping az európai raktárból pár munkanap alatt megérkezik, cserébe pedig az ára is igen kedvező a 40 ezer forintos árcédulának köszönhetően. A 400 watt teljesítményű elektromos motor a legnagyobb fokozaton 35000Pa szívóerőre képes, ami vetekszik a normál vezetékes társak teljesítményével.A porszívóhoz hosszabbító, motorikusan forgó kefés, kisméretű és egy keskeny fejet is mellékelnek a teleszkópos hosszabbító szár és a felmosó mellett. A hosszabbító csővel és a nagy fejjel a padló és szőnyeg is tisztán tartható, amivel a motorikusan forgó fej segít eltávolítani a szőrszálakat. A Proscenic P11 Mopping olyan újdonságokat is felvonultat, mint az érintésérzékeny vezérlőpanel és a LED kijelző, ahonnan leolvasható az akkumulátorának kapacitása is.

Újdonságként a porszívó feje mögé helyezhető fel a 340 milliliter kapacitású víztartály, amire a robotporszívóktól megszokott módon egy felmosó fejet is feltehetünk. Ezáltal a szívónyílás után a padlót át is törölhetjük. Többféle szívóerőt is választhatunk, amivel alacsony fokozaton közel 50 percig képes üzemelni, mielőtt újra a töltőadapterhez kell nyúlnunk, a maximális fokozaton pedig elérhető a 35Kpa erejű szívóerő. Az európai raktárból (CZ) csak 146$-ba, azaz 54 ezer forintba kerül a Proscenic P11 Mopping vezeték nélküli porszívó.

A Proscenic P11 Mopping vezeték nélküli porszívót itt találod

🔹Kupon:BG73bb77

További akkumulátoros porszívók

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás