Külsejét tekintve megmaradtak a jól bevált P12-es modell formájánál, amely modellt a mai napig használok odahaza, azonban a motoron fejlesztettek, így magasabb szívóerővel rendelkezik. A porszívó előnye, hogy forgó kefe fejjel rendelkezik, így sokkal alaposabban képes felporszívózni a szőrt a szőnyeg szálai közül.

A Proscenic P13 a Ranvee európai raktárából érkezik, cserébe pedig az ára is igen kedvező az 59 ezer forintos árcédulának köszönhetően. Az elektromos motor a legnagyobb fokozaton 35000Pa szívóerőre képes.A porszívóhoz a szokásos motorikusan forgó kefével ellátott és LED világítással szerelt feje mellett egy kisebb kefés fejet is mellékelnek, amivel a hosszabbító szár nélkül kézi porszívóként akár az autó is kitakarítható. A hosszabbító csővel és a nagy fejjel a padló és szőnyeg is tisztán tartható, amivel a motorikusan forgó fej segít eltávolítani a szőrszálakat. A Proscenic P13 olyan érintésérzékeny vezérlőpaneljével szabályozható a szívóerő és a LED kijelzőről leolvasható az akkumulátorának kapacitása is.

Többféle szívóerőt is választhatunk, amivel alacsony fokozaton közel 45 percig képes üzemelni, mielőtt újra a töltőadapterhez kell nyúlnunk. Az európai raktárból 165.99$-ba, azaz 59000 forintba kerül a Proscenic P13 vezeték nélküli porszívó.

A Proscenic P13 vezeték nélküli akkumulátoros porszívót itt találod

🔹Kupon:9XCEPJX928P5

További akkumulátoros porszívók

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás