Itt vagyunk a friss heti szemezgetővel, amiben megannyi újdonságot szedtünk össze nektek. Karaoke party hangszóró, Steam Deck rivális és sok minden más.

N67 asztali töltő vezetékes és vezeték nélküli töltéshez

Színes LED fénnyel megvilágított alsó részt kapott az asztali telefontöltő, ami két darab USB-A és egy USB-C porttal rendelkezik. Ezek mindegyike maximum 5V/3A-t, azaz 15 wattot képesek leadni.

A töltőt tetején vezeték nélküli töltőt találunk, amely 5W, 7.5W, 10W, illetve 15 wattal képes tölteni a mobiltelefonunkat. Az asztali töltő nem kerül sokba, csak 7400 forintot kérnek érte az előrendelői akcióban.

N67 asztali töltő vezetékes és vezeték nélküli töltéshez


A Teclast New T50 minőségi fém házat, 2K felbontású kijelzőt, 8GB memóriát, 256GB tárhelyet kapott és Android 13 rendszer fut a táblagépen

A Teclast New T50 11 colos incell IPS kijelzője a FullHD felbontást is túlszárnyalja a 2000 x 1200 pixeles képpontsűrűségével. Az alumínium házas gép 548 gramm súlyú és csak 7.5 milliméteres vékonysággal rendelkezik.



A 256 gigabájtos tárhely mellé 8GB memóriát tettek, hogy még évek múlva se legyen kevés ez a mennyiség, de meghagyták a microSD memóriakártyás bővítés lehetőségét is, egészen 1TB méretig. Az Unisoc Tiger T616 processzor található, amely kiválóan képes ellátni a feladatát, hiszen a 12nm-es CPU az AnTuTu-ban 229000 körüli pontszámra képes

Van 4G támogatás is, hiszen SIM kártyát is behelyezhetünk a vékony fém házba és van GPS is, hogy az autóban egy szórakoztató központként és méretes navigációként használhassuk. USB Type-C portot kapunk, ahogyan 2.4 és 5GHz-es WiFi is és Bluetooth 5.0 is. Két mikrofonnal lett felszerelve, ami a zajcsökkentést segíti, a tartalomfogyasztásban a négy hangszórós kialakítás fog segíteni. A kijelző felett 8 megapixeles kamera használható a videótelefonálásokra. A hátlapi képkészítő 20 megapixeles felbontással rendelkezik.

A Teclast New T50 a kedvezmény kóddal 60 ezer forintba kerül

🔹Kupon:81JW9HPS


Tronsmart Halo 200 party hangszóró

A Tronsmart Halo 200 európai raktárból, ingyenes szállítással rendelhető a 120 watt teljesítménnyel rendelkező Tronsmart Halo 200, amit RGB színnel is meg tudtak bolondítani. Az IPX4 megvédi az apró vízcseppektől.

A rácsozott burkolat alatt bújnak meg a 120 watt zenei teljesítményre képes hangszórók, amiből egy mély, két közép és egy magassugárzó benne kapott helyet. A friss és energiahatékony Bluetooth 5.3 kapcsolat mellett, amivel nyílt terepen akár 15 méteres hatótáv is elérhető, kezeli az HSP / HFP / A2DP /AVRCP profilokat és az SBC audiokodeket.

Beépített 15000mAh kapacitású, ami maximum 18 óra használatra elegendő 50%-os hangerő mellett. A füllel is felszerelt hangszóró RGB világítása a mobiltelefonos alkalmazásból változtatható, két darab vezeték nélküli mikrofon jár hozzá, amivel tökéletes lehet a karaoke hangulat.

A Tronsmart Halo 200 156$-ba kerül a kedvezmény kóddal európai raktárból

🔹Kupon:HALO200


Az új Wanbo X5 a legfényesebb Wanbo projektor 1200 Lumen fényerővel és okos megoldásokkal

A Wanbo X5 projektor nem az álló kivitelű, hanem a fektetett vonalat követi, a fizikai méreteket tekintve a Mozart X5 nagyobb, mint eddig bármelyik Wanbo projektor. A 26.5 x 23.5 x 11.9 centiméteres eszköz, ami 2.6 kilogrammot nyom a mérlegen.



A hardveres felépítésének köszönhetően egy okos eszközt kapunk. A négy magos processzora mellett 1GB memóriát és 16GB tárhelyet kapunk, a fedélzetén Android 9.0 rendszer fut, hogy minden alkalmazásunkat, amit használni szoktunk, feltelepíthessük a projektorra. A filmnézés a számos streaming platform alkalmazásával teljesedik ki, így használhatjuk a Netflix, YouTube, Amazon Prime Video, HBO, HULU és Disney+ csatornákat is.

A maximálisan 1920 x 1080 pixeles felbontásra képes Wanbo X5-öt ellátták Bluetooth-al és 2.4/5GHz-es WiFi 6-ot is kapott, hogy a lehető leggyorsabb vezeték nélküli adatátvitel is elérhető legyen. A hangszóróit tekintve nagyobb teljesítményűek, mint a korábbi modellekben látott példányok, amik itt már 2x5W teljesítménnyel rendelkeznek. Fényereje nagyobb, mint bármely más Wanbo modellé, ami így már 1100 ANSI Lumen erősséggel rendelkezik.

A Wanbo X5 árán sokat spórolhatsz, hiszen 111 ezer forint helyett, a kupon felhasználásával 93 ezer forintba kerül az áfa és vámmentes európai raktárból.

A Wanbo X5 projektort itt találod meg

🔹Kupon:WANBOX5

További projektorok


Az AOKZOE A1 olyan, mint a Steam Deck

A konzol nyers erejéről a Zen 3+ processzorként emlegetett AMD Ryzen7 6800U gondoskodik. A DDR5 memóriákat támogató lap 8 magon 16 szállal képes dolgozni. Alap órajele 2.7GHz, azonban ez egészen 4.7GHz-is emelkedhet, miközben a TDP értéke 15-28W között mozog. A 16MB L3 cache memóriával szerelt CPU AMD Radeon™ 680M IGP-vel van szerelve. Ez az erő pedig elég ahhoz, hogy 1080p-ben játszunk akár a legújabb PC-s játékokkal.

16GB LPDDR5 memóriája 6400MHz-en jár, az NVMe SSD meghajtó 512GB kapacitással rendelkezik. A 8 colos, 350 nites fényerőre képes kijelző egyszerre 10 pontos érintésérzékenységgel és 1920×1200 pixeles felbontással rendelkezik.

Programozható gombokkal, analóg triggerekkel szerelték fel a legjobb játékélményért. Giroszkópot, vibra motort, sztereó hangszórót, microSD kártyanyílást, USB 3.0, 3.1 és USB-C 4.0 csatlakozást is kapott. Nem maradhatott le róla a Bluetooth 5, WiFi 6 és a fülhallgató csatlakozó sem. A 285x125x21 milliméteres konzol 729 grammot nyom. Windows 11 rendszert futtat, így szinte bármilyen játékkal játszhatunk, akár a Steam alkalmazást feltelepítve. Azonban funkcionalitását nézve, egy monitorra rákötve akár munkára is fogható egy egér és billentyűzet csatlakoztatásával. 100 wattos GaN töltőjével 20 perc alatt 50%-ot pumpálhatunk bele az akkumulátorba, ami 17100mAh kapacitású. Ezzel pedig akár 5 óra játék vagy 15 óra videónézés is kihozható belőle egy feltöltéssel.

Az AOKZOE A1 kézi játékkonzol a kedvezmény kóddal 259 ezer forintért vásárolható meg

🔹Kupon:7V32SQFL


Teclast P26T kedvező árú táblagép Android 13 rendszerrel

A gyártó „P” sorozata mindig a belépőszintet képviseli, nincs ez másként most sem. A 10.1 hüvelykes IPS érintőképernyővel rendelkező P26Z 1280×800 pixel felbontást tudhat magáénak. A 8 magos Allwiner A523 SoC a belépőszintet képviseli, amely 22 nanométeren készült, maximális órajele 1.8GHz, de a 2023-as CPU így is 161.000 körüli pontszámot ér el az AnTuTu-ban, ami nem a középkategória játszótere, de a mai napig találunk még ennél kevesebb pontszámot elérő mobiltelefont és tabletet is. Bár ez nem a legújabb és leggyorsabb a hardver, de tartalomfogyasztásra és kisebb játékokhoz ideális.



Memóriából 4GB-ot kapunk, így marad hely a multitasking feladatoknak is, de a tárhelyből 4GB-ot hozzáadhatunk virtuális memóriaként. A 64GB-os tárhelye, elegendő lesz a mindennapi alkalmazások futtatásához, de ha szükség van rá, használhatunk memóriakártyát a filmet tárolásához.

A Teclast P26T 5 megapixeles hátsó és 5 megapixeles előlapi kamerával rendelkezik. A készülék támogatja a 2.4 és 5Ghz-es Wi-Fi és a Bluetooth 5.2 kapcsolatokat, valamint USB-C portot kapott a töltéshez az 5000mAh kapacitású akkumulátor energiaellátásához. Nem utolsó sorban, sztereó hangszóróval és fülhallgató kimenettel is rendelkezik az olcsó táblagép

A tablet Android 13 operációs rendszerrel rendelkezik, amelyet a Teclast saját felhasználói felülete egészít ki. A P26T ideális választás lehet azoknak, akik egy olcsó 10 colos táblagépet keresnek és nem szeretnének sokat költeni, hiszen a kuponnal 90$-ba, azaz 34 ezer forintba kerül.

Teclast P26T táblagép

🔹Kupon:7UAFVQQF

További táblagépek

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás