A hét második felében javában dúltak a Black Friday akciók. Sok újdonsággal igy nem jelentkeztek a gyártók, igy a heti akciós termékekből szemezgettünk nektek.

BlitzWolf BW-MO2 vezeték nélküli egér

Teszt

A BlitzWolf BW-MO2 akár 2400 DPI felbontást is tud, a dongle USB és Type-C porton keresztül is megy, akár 15 hónapig bírja egy elemmel, a gombjai pedig halkan kattannak.

 A leírás szerint a gyártó egy 2 millió kattintásra alkalmas halk kapcsolóval látta el az ergonomikus kialakítású BlitzWolf BW-MO2 egeret. 4 lépésben választható a felbontás 1000, 1500, 2000, 2400 dpi között. Egy darab AA méretű elemmel működik, ami nem tartozéka a csomagnak, de a leírás szerint ezzel akár 15 hónapon keresztül is használhatjuk. Az energiatakarékosságról az alvó mód gondoskodik, így nincs felesleges energiapazarlás.

BlitzWolf BW-MO2 2

BlitzWolf BW-MO2 1

A vezeték nélküli csatlakozáshoz szükséges dokkló USB csatlakozót kapott, de van hozzá egy Type-C dokkoló is. Az egéren egy kapcsolóval választható ki, melyikkel szeretnénk használni. Az ergonomikus kialakítású BW-MO2 két oldalsó gombot is kapott weboldalak gyors előre és visszalépéshez.

A BlitzWolf BW-MO2 az előrendelői akcióban mondhatni minden forintját megéri. Jelenleg 15.99$-ba kerül az európai (CZ) raktárból

🔹Kupon : BGDBZ34

________________________________________________________

20.000mAh kapacitású, 60W-os BlitzWolf BW-P14 power bank

BlitzWolf BW-P14 power bank 5

Teszt

A bordázott külső felülettel és LCD kijelzővel szerelt külső akkumulátorról százalékra pontosan leolvashatjuk az akkumulátorának töltöttségét, hogy tudjuk mennyi delej van még benne.

BlitzWolf BW-P14 power bank 1

Az akkumulátorának feltöltéséhez kapunk egy microUSB és egy Type-C portot, amivel 18, illetve 60W teljesítménnyel is tölthetjük. Kimenetként egy USB Type-C és két szabványos USB portot kapunk. A Type-C porton maximum 60W-ot képes leadni:

  • PDO: 5V/3A, 9V/3A, 15V/3A, 20V/3A (60W Max),
  • PPS: 3.3-6V/5A vagy 3.3-11V/5A (60W Max) és az USB Type-C porton keresztül támogatja a PD3.0(PPS)/ PD3.0, 2.0/ QC4.0+, 3.0, 2.0/ FCP/ AFC protokollokat is

A normál USB portján maximum 27W teljesítményt vehetünk ki belőle, de ezzel sokkal több mobiltelefonnal kompatibilis protokoll is elérhető, így a Xiaomi féle turbó töltés, a OnePlus féle Warp Charge vagy az Apple féle töltési szabvány:

  • SCP/S-QC: 5V/3A, 4.5-5V/5A, 9/3A, 12V/2.5A (27W Max) és a QC3.0, 2.0/SCP/FCP/VOOC1.0, 2.0, 3.0, 4.0/AFC/Mi CHARGE TURBO/Mi SQC/1+ DASH/1+ WARP/APPLE2.4/BC1.2 töltési módok is.

BlitzWolf BW-P14 power bank 4

BlitzWolf BW-P14 power bank 5

A nagy teljesítménynek megvan az ára, így a 20.000mAh kapacitású BlitzWolf BW-P14 power bank 600 grammos tömeggel rendelkezik. A védelmi mechanizmusok közül ellátták túláram, túlfeszültség, rövidzárlat és magas hőmérséklet elleni védelemmel is, ezáltal nem csak magát a töltőt, hanem az eszközeinket is biztonságban tudhatjuk. A BlitzWolf BW-P14 power bank a kedvezmény kóddal 44.99$-ba kerül és az európai (CZ) raktárból rendelheted meg.

A 20.000mAh-s, 60W-os BlitzWolf BW-P14 power bankot itt találod meg

________________________________________________________

BlitzWolf BW-AP1 légtisztító

Teszt

A BlitzWolf BW-AP1 modell akár egy 30m2 alapterületű helyiség levegőjét is képes tisztán tartani. A mobiltelefonos alkalmazás segítségével pedig távolról vezérelhető, így akár utazás közben is bekapcsolható az otthoni légtisztító, hogy mire hazaérünk, átmozgassa a szoba levegőjét.

A HEPA filter szűrőnek köszönhetően kiszűri a levegőből a különféle szagokat, port és eltávolítja a levegőben található 0.3 mikronnál nagyobb méretű szennyező anyagok nagyrészét. A WiFi kapcsolatnak köszönhetően a mobiltelefonos alkalmazással is vezérelhetjük, így távolról is elindítható vagy megállítható a légtisztítás. Az alkalmazás arra is figyelmeztet, ha esedékessé válik a szűrő cseréje.

Négy különböző erősséget állíthatunk be, a legnagyobb teljesítményen 61dB, míg a legkisebben 26dB hangerőséggel rendelkezik. Beállíthatunk időzítést is, így 1, 2, 4, 8 óra után automatikusan lekapcsol. Ledes visszajelző fénnyel is rendlkezik, amelyből azonnal megtudhatjuk a a levegőnk tisztaságának mértékét. A BlitzWolf BW-AP1 légtisztító 23.8 x 23.8 x 41 centiméteres mérettel rendelkezik, így valóban nem mondató nagynak, így akár még az íróasztalon is elfér.

Nem csak a mobiltelefonunkkal, hanem a tetején található érintésérzékeny kezelőszervekkel is beállíthatjuk a kívánt funkciót. A légtisztító előrendelhető a Banggood európai (CZ) raktárából, így áfa és vámmentesen vásárolható meg, 90.99$-ért.

A BlitzWolf BW-AP1 légtisztítót itt találod meg

🔹Kupon: BG99628b

________________________________________________________

A Xiaomi UV sterilizáló atkaporszívó matractisztító

A Xiaomi mindig újít valamit. A legújabb termékük egy atkaporszívó matractisztító, amivel sterilizálhatjuk az ágyneműt és még a matracunkat is kiporszívózhatjuk vele a csírátlanító UV fénnyel kombinálva.

Teszt

 

A Xiaomi Mijia MJCMY01DY UV sterilizáló porszívó 12000Pa szívóerővel rendelkezik, amivel a port és az elhalt hámsejteket eltávolíthatjuk a textilszövetek közül.

A Xiaomi UV sterilizáló több módot is bevet a tisztításhoz, így nem csak egy motorikusan forgó fejet kapunk, hanem hőlégfúvást és UV világítást is. Az UV fény csírátlanító hatása már régről ismert, így akár a baktériumokat is képes likvidálni.

A 20 centiméter széles szívónyílása előtt találjuk a hőlégfúvót, amivel 50 Celsius fokos meleg levegőt képes kifújni, amivel ugyancsak fertőtleníthetünk. Száríthatjuk a matracot, ezzel csökkenthetjük a baktériumok, atkák életterét. A Xiaomi UV sterilizáló atkaporszívó matractisztító az EU Priority Line szállítással áfa és vámmentesen rendelhető meg. Így 79.99$-ba kerül az európai (CZ) raktárból.

A Xiaomi UV sterilizáló atkaporszívó matractisztítót itt találod meg

🔹Kupon : BGDBD41

________________________________________________________

BlitzWolf BW-HC3 akkumulátoros porszívó

BlitzWolf BW-HC1 4

Teszt

A szintén akkumulátoros BlitzWolf BW-HC1 pár hete jelent meg, ami 25000Pa szívóerőre képes. Az új BlitzWolf BW-HC3 előnye, hogy három fokozatot, azaz három szívó erősséget választhatunk, amivel így 65, 40 vagy maximális fordulatszámon 18 percig használhatjuk. De még közepes erősségen is több, mint valószínű, hogy egy nagyobb lakást is kétszer kiporszívózhatunk vele, mert nem hiszem, hogy 20 perc folyamatos működés nem lenne elég egy ház felporszívózásához.

BlitzWolf BW-HC1 3

A porszívó könnyű, csak 2.6 kilogrammot nyom, így egy kézzel is simán használható. Az alapos takarításhoz különböző fejeket mellékel a gyártó, de a leghatékonyabb tisztítást itt is, még mindig az a fej jelenti, amely motorikusan megforgatja a benne található apró sörtéket, hogy még a szőnyegünk szálai közül is kitakaríthassuk az oda rakódott szennyeződéseket. Ennek végében apró ledek bújtak meg, hogy az ágy alatt is lássuk, hogy kelne el még egy kis takarítás.

BlitzWolf BW-HC1 1

BlitzWolf BW-HC1 2

Mosható HEPA filterrel rendelkezik, a motorja 300W teljesítményű, amivel elérhető a maximális 22000Pa szívóerő. A BlitzWolf BW-HC3 porszívóhoz rengeteg kiegészítő jár, így nem csak a hosszú teleszkóppal, hanem akár a kisméretű fejjel is használható, hogy az autót is kitakaríthassuk vele. A porszívó európai raktárból érkezik, ennek köszönhetően pár munkanap alatt meg is érkezhet. Az akcióban, a kedvezmény kóddal 109.99$-ba kerül az európai (CZ) raktárból.

A BlitzWolf BW-HC3 porszívót itt találod meg

🔹Kupon : BGDUCZHC3

A 25000Pa szívóerőre képes BlitzWolf® BW-HC1 porszívót itt találod meg, szintén európai raktárból

________________________________________________________

BlitzWolf BW-GM2 27 colos gamer monitor

blitzwolf gamer monitor

A Black Friday akció keretében, európai áfa/vámmentes raktárból és méghozzá pár munkanapos szállítási idővel, remek áron rendelhető a 27 colos kijelző mérettel és 144Hz-es képfrissítéssel rendelkező BlitzWolf BW-GM2 monitor. A BlitzWolf monitora 27 colos mérettel rendelkezik, amihez 2K felbontás (2560 x 1440 pixel tartozik).

A leírás szerint 100%-os sRGB színtér lefedettséggel rendelkezik, válaszideje 2ms a képfrissítés frekvenciája pedig 144Hz. Ennél már csak a 34 colos modell (kupon: BG717CD3 vagy BGPH882) tud többet. A modellnél az AMD FreeSync Premium Technology is támogatott és alacsony kékfény kibocsájtást is megtaláljuk a repertoárban.

BlitzWolf BW-GM2 3

BlitzWolf BW-GM2 2

A monitor hátulján bekapcsolhatjuk a piros színű LED világítást is. Csatlakozók közül 3 HDMI bemenetet kapott, így PC-t, laptopot és még egy konzolt is ráköthetünk egyszerre, de még Display Port is helyet kapott rajta. A 27 colos monitor 61.51 x 45.38 x 17.95 centiméteres méretekhez 4 kilogrammos súly párosul.

BlitzWolf BW-GM2 1

A BlitzWolf BW-GM2 27 colos gamer monitor a kedvezmény kóddal 186$-ért (61000 forint) vásárolható meg, a CZ raktárból áfa és vámmentesen rendelhető meg

🔹Kupon : BGDBZ36

________________________________________________________

BlitzWolf légtisztító

BlitzWolf BW-TAP1 2

Remek áron van és az európai raktárból áfa és vámmentesen rendelhető. Kimondottan a mobilis használatra tervezték a BW-TAP1-et, de akkor sem jön zavarba, ha fix helyen kell használnunk.

BlitzWolf BW-TAP1 5

A mobilis használat előnye, hogy nincs nagy energiaigénye, így 5V/1.5A elég, hogy működésre bírjuk, azaz egy mobiltelefon töltőről is működik. Ezt az opciót a gyártó még meg is fejelte, hiszen egy 10000mAh kapacitású akkumulátort is kapott, így akár még áramforrásra sincs szüksége a működéshez.

BlitzWolf BW-TAP1 1

Három erősségi fokozatból választhatunk, amivel 7, 10 és maximum 20 órán keresztül képes működni az akkumulátoráról, a kábelről pedig szinte bármeddig. A 16 x 16 x 26.8 centiméteres méret valóban nem túl nagy, de ezzel a mérettel is ideális egy 10-20 négyzetméter alapterületű helyiségbe.

BlitzWolf BW-TAP1 3

Egy OLED kijelzővel látták el, amin leolvasható a beállított sebesség, az akkumulátorának kapacitása, a levegőminőség visszajelző, amit színekkel jelez nekünk. Szűrőjének köszönhetően PM2.5, azaz a 2.5 mikronnál nagyobb szennyeződéseket is képes már kiszűrni.

A BlitzWolf BW-TAP1 kicsi, de abból a szempontból hiánytermék, hogy ezt bárhová magaddal viheted és ez teszi naggyá ezt a kisméretű légtisztítót. Az európai raktárból (PL) pedig csak 34.99$-ba kerül.

A kis légtisztítót itt találod meg

🔹Kupon : BGDBD51

Nagyban folynak a munkálatok a Banggood-nál, hiszen ott is Black Friday van. A mostani újdonságok mellett a több száz termékes kupon áradatot az online táblázatunk első és második fülén találod.

 

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás