Megérkezett hozzánk a BlitzWolf BW-M02 is, így rövid időn belül már két vezeték nélküli egeret is kipróbálhattunk a gyártótól. Az ergonomikus kivitelnek köszönhetően hosszú távon is kényelmes a használata, akár 2400dpi felbontásra is képes, egy elemmel akár 15 hónapig is működőképes. De a legkedveltebb funkciója a halk működés, amit már a BW-M03-ban is megtapasztalhattunk.

BlitzWolf BW-MO2 (1 of 5)

Nem csak külsőben, de funkcionalitásban is más az új modell, ami ugyanazt a pofonegyszerű buborékfólia és kartondoboz párosítást kapta, mint szinte az összes BlitzWolf termék. Akik a BlitzWolf BW-M03 modellt nagynak vélik, azoknak jó választás az M02, ami 10.35 x 7.02 x 4.25 centiméteres méretével kisebb, de magasabb és jóval domborúbb felsőrészt kapott, aminek köszönhetően hosszabb használat mellett is lágyan pihenhet rajta a kézfejünk.

BlitzWolf BW-MO2 (3 of 5)

Ergonomikus egér lévén hüvelykujjunk is megkapta a szokásos támasztást, hogy a lehető legkényelmesebb legyen a használata több óra múlva is. Felül a mind a két gombja halkan kattan, nem néma, de sokkal halkabb, mint a silent jelzőt nélkülöző darabok. Kettejük között a recézett görgő kapott helyet, ami nem csak halkan suhan de lenyomásra sem mondható hangosnak. Ebben jobb lett az M02, mint az elődje volt. A dpi választó a gomb triumvirátus után foglal helyet, amivel kiválaszthatók az 1000, 1500, 2000 és 2400dpi értékek. Az M02 előre, vissza gombokat is kapott, amit a hüvelykujjunkkal érhetünk el, ennek köszönhetően könnyedén vissza vagy előre léphetünk a betöltött weboldalak között.

BlitzWolf BW-MO2 (2 of 5)

A BW-M02 újdonságként kapott egy oldalsó kapcsolat jelzőt, amivel válthatunk az USB-A és Type-C dongle között. Ennek köszönhetően az egyik lehet a laptopunkban, a másik a TV boxban. Aminek hála az egér alján található csatornaváltóval máris átválthatunk egyik eszközről a másikra. Az M02 elem kapacitás kijelzőt is kapott, így időben jelez nekünk, ha a cserélhető elem merülni kezdene. Az akku, illetve elem fedél alá egyetlen darab AA méretű elemet fogad. Így az egeret tölteni nem kell, de jó hír, hogy akár használhatunk tölthető elemeket is, hogy védjük a környezetünket.

BlitzWolf BW-MO2 (5 of 5)

Az energiatakarékos működésnek köszönhetően pár perc inaktivitás után alvó módba teszi magát, de bármelyik gombját lenyomva azonnal feléled, hogy tovább folytathassuk a munkát. Ez a funkciója is segíti abban, hogy egy darab AA méretű elemmel, akár 15 hónapig is használhassuk. Használata kényelmes, hosszú távon sem fárasztó, de egyben halk is, ami igazán remek választássá teszi a BlitzWolf egerét.

A BlitzWolf BW-M02 ergonomikus vezeték nélküli egeret itt találod meg

 

BaNGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

Telepítsd az asztali Chrome böngésződ alá a plugit és támogass minket úgy, hogy ehhez semmi egyebet nem kell tenned, csak vásárláshoz nem a mobiltelefonodról, hanem a PC-ről vásárolsz. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek.

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on.

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

2 hozzászólás

    • Szia,

      A Banggood, ha jól tudom július 1. dátummal már IOSS – Import One Stop Shop rendszert használ, tehát az áfát már beépítik a termék árába, így csak a posta szerinti online megfizetésnél az IOSS-en belül 399 forint lesz a díj 0-150EUR között. Nekem is úton van még pár csomagom, hogy megnézzem hogyan működik, mert még nem próbáltam az új rendszert.
      https://www.posta.hu/vam2021

Hozzászólás