Xiaomi Mijia MJCMY01D matractisztító atkaporszívó UV sterilizáló több módot is bevet a tisztításhoz, így nem csak egy motorikusan forgó fejet kapunk, hanem hőlégfúvást és UV világítást is. Az UV fény csírátlanító hatása már régről ismert, így akár a baktériumokat is képes likvidálni.

Xiaomi Mijia MJCMY01DY -1 A Xiaomi matractisztító atkaporszívója kínai szabványú aljzattal érkezik, de támogatja a hazai 230V-os hálózatot is, így csak egy átalakítót kellett beszereznem hozzá. A minőségén látszik, hogy ez egy Xiaomi termék. A fehér, letisztult kivitel alapján már messziről sokan megmondanák, hogy ez bizony a gyorsan nagy elismerést elért kínai gyártó terméke.

Xiaomi Mijia MJCMY01DY -2

Az atkaporszívó kis méretének és súlyának köszönhetően könnyen mozgatható, ami kifejezetten célja volt a gyártónak, hogy a lehető legegyszerűbb legyen a fekhelyünk tisztítása. Méretét nézve körülbelül akkora, mint egy 13 colos laptop, a súlya 2.3 kilogramm. Amiért ezt a modellt választottam az az, hogy rengeteg módot bevet ahhoz, hogy alapos munkát végezzen.

A nyélen találjuk a bekapcsoló gombot. Az alsó részen a szívónyílás 20 centiméter széles, a szívóerő pedig bőven elegendő, hogy alapos tisztítást végezzen a 12000Pa erejének köszönhetően. Nem csak nagy erővel képes szívni, de ahhoz, hogy a bútor anyaga közül alaposan tisztítson, gumi lapátokkal és puha sörtékkel ellátott forgó kefével is felszerelték. Az alsó részen szenzorok kaptak helyet, így csak akkor kapcsol be az UV fény, amikor azt valami eltakarja, azaz rátesszük egy matracra, takaróra, párnára.

Xiaomi Mijia MJCMY01DY -9

Ez a tulajdonsága az alapos takarításért felel, hogy minél több elhalt hámréteget/bőrdarabot, port fel tudjunk szívni. Azonban a textil szövet között a baktériumok ellen UV fényt használ a porszívó. Ennek és az 50 Celsius fokos levegő befúvásnak köszönhetően szárítja a textil rostszálait és képes likvidálni és eltávolítani a poratkákat is.

Mivel ezek az apró állatkák leginkább 20-30 Celsius fok közötti hőmérsékleten és 65-80%-os páratartalom mellett érzik jól magukat, ezért jön jól, hogy a porszívó meleg levegőt fúj be matrac szálai közé, amivel kiirtja ezeket az élőlényeket és megtisztítja az élőhelyüket. A porszívó hátsó részén találjuk a portartályt, ami egy HEPA filteres szűrőt is kapott, hogy a beszívott levegő 99%-át megszűrje.

A matractisztító atkaporszívó hangja megegyezik egy kisebb porszívó hangerejével. A hatásfoka egyértelműen jó, hiszen a forgó kefével kisepri a port, amit felszív. Az UV fény sterilizál, a meleg levegő befúvás nem csak felfrissíti a szálakat, hanem az esetleges poratkáknak sem tesz jót.

Xiaomi Mijia MJCMY01DY -10

Mit kell tudni a termékről?

Egyszerűen használható, csak be kell kapcsolni és porszívózni. A forró levegőt automatikusan befújja a szövetbe, a forgó kefék segítenek a tisztításban, az UV fény pedig sterilizál. Ez az összesség teszi remek termékké. Csak bekapcsoljuk, használjuk, majd el is tehetjük, amint végeztünk a feladattal. A Xiaomi matractisztítója nagyon tetszett. Egy olyan kanapéból is kellő mennyiségű port volt képes kiszívni, amit újonnan még csak 2 hónapja vásároltunk. Ezt számba véve pedig nagyon is van haszna a terméknek. A matractisztító 85.99$-ba kerül, amit az EU Priority Line szállítással áfa és vámmentesen vásárolhatsz meg.

Xiaomi Mijia MJCMY01D matractisztító atkaporszívó

Itt még több matractisztítót is találsz

 

BaNGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

FONTOS, HISZEN ÍGY MŰKÖDHETÜNK TOVÁBB…

Telepítsd az asztali Chrome böngésződ alá a plugit és támogass minket úgy, hogy ehhez semmi egyebet nem kell tenned, csak vásárláshoz nem a mobiltelefonodról, hanem a PC-ről vásárolsz. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek.

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on.

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás