BlitzWolf BW-HC3 már nagyon hiányzott és nem is akartam addig lecserélni a jól bevált előző generációs modellt, míg olyat nem találok, amire azt mondom, ez végre megéri.

A BW-HC3 előnye a három fokozatban állítható szívóerő, az akkumulátoros kivitel, a számtalan különböző fej, köztük a forgó keféssel és a LED világítás, ami segít az alapos takarításban.

BlitzWolf BW-HC3 -1150778

Szimpatikusnak tűntek az alább felsorolt tulajdonságok? Ugye azok. És ezekhez még hozzá jön a BlitzWolf-tól már ismert alacsony ár és az európai raktáras készlet, ami nagy könnyebbség a pénztárcánknak, hogy nem kell plusz áfa/vám költséget fizetnünk.

A méretes dobozban rengeteg kiegészítő lapul. Közöttük megtaláljuk a már említett remekül működő forgókefés fejet, ami szerencsére már nem sörtéket, hanem egy sűrű szövet szerű anyagot kapott, amibe kevésbé akadnak bele a hosszú női hajszálak. Egy sörtés és egy kisméretű fej is a tartozékok részét képezi, a fémből készült hosszító csővel egyetemben, amivel épp kézre áll a porszívó, hogy ne kelljen túl magasra emelni, se túl alacsonyra engedni, ha a padlót takarítjuk. A kiegészítők sorát gazdagítja az európai szabványú töltőadapter, tartalék szűrő és tisztítóeszköz, amivel kiseperhetjük a piszkot a porszívó fejéből, de kapunk egy tartókonzolt is, amit a falra felerősítve, függőleges helyzetben tárolhatjuk benne a porszívót.

BlitzWolf BW-HC3 -1150788

BlitzWolf BW-HC3 -1150789

BlitzWolf BW-HC3 -1150791

Kétségtelen, hogy jól néz ki és jól áll neki a fehér szín. Elöl a szívó csatlakozás, felül egy menetes, levegő kifújásáért felelős szűrő található, ami az előd modellen nem kapott helyet. Ennek köszönhetően pedig dupla szűrést biztosít a felszívott por után, amivel szinte 0% por kerül a levegőbe a felszívott szennyeződésekből. A portartály immár egy rugós mechanizmussal ellátott gombot kapott, amivel egy mozdulattal kiüríthető a 700 milliliter kapacitású porgyűjtő. A fogásban már nem zavar a működést biztosító bekapcsoló ravasz, hiszen ez a markolat tetején található meg, ahol most már több gomb is helyet kapott.

A középső szolgál a be és kikapcsolásra, mellette a +/- jelzett gombok a szívóerő szabályzására és a felül található gomb pedig a forgó kefefej és egyúttal a LED világítás be és kikapcsolására. A felül végigfutó fekete színű burkolaton a három darab hófehér visszajelző led bújik meg, ami az akkumulátor kapacitásának szintjéről tájékoztat bennünket. A fogantyú alsó részére került az akkumulátor, amit a porszívóhoz csatlakoztatva, de akár arról levéve is feltölthetünk. A 2200mAh kapacitású telep töltési ideje lehetne kevesebb is, hiszen körülbelül 4 óra kell neki, mire teleszívja magát energiával. A letisztult designra jó ránézni, az összeszerelés rendben van, hozza a BlitzWolf-tól megismert minőséget.

BlitzWolf BW-HC3 -1150784

A BlitzWolf BW-HC3 három teljesítmény fokozatot biztosít, amik így a szívóerőtől függően alacsony teljesítmény mellett 65, közepes 40, míg maxon pörgetve 18 percre elegendő takarítási idővel gazdagítanak minket. Ez a 18 perces használat kevésnek tűnhet, de a porszívó ebben a módban papírforma szerint 22000Pa szívóerőre képes, mivel simán felveszi a versenyt a vezetékes társaival.

Ez a porszívó azoknak ideális, akik egy-kétszobás lakásban laknak és tisztántartsák az otthonukat, de akár nagyobb méretű ingatlanban is ideális lehet, mert arra nincs szükség, hogy a földről a port, maximális szívóerővel szippantsuk fel. Így a takarításra alkalmas akkumulátor idő is megfelelő lehet. Csak a saját példámból merítve, a kis kétszobás lakásban a Xiaomi robotporszívója teljesít javarészt szolgálatot. A BlitzWolf terméke megmaradt arra, hogy az épp minimális x négyzetméteren található cipőtalpból kihulló szennyeződést, kihulló kenyérmorzsát, stb., vendégség érkezésekor egy gyors takarítást és a macska által hagyott alomból kihullott silica gél gyöngyöket feltakarítsuk vele. Jelenleg erre használjuk, de még így is körülbelül 2 hete töltöttem fel utoljára, annyira jól bírja.

Ha egy gyors takarításra van szükség, mert a vendégsereg már csak 5 percnyire van, akkor remek, hogy mindig kéznél van és ezek alapján az is kiderült, hogy teljes mértékben képes ellátni a lakás kitakarításának fő funkcióját is. Olyannyira, hogy a széles fejet annyira jól alakították ki, hogy szinte suhan a kezünk alatt, a forgatás a flexibilis nyaknak köszönhetően prímán megy, így 90 fokban is egy másodperc tört része alatt elfordítható. A két oldalsó kerék könnyedén siklik, így egyáltalán nem megerőltető a takarítás a 2.6 kilogramm összsúlyú porszívóval. Szerencsére gumi bevonatával nem sérti fel a padlót, de még a parkettát sem.

Ez a forgókefés fej nem csak abban segít, hogy a padlón található piszkot felsöpörje a szívócső elött, hanem abban is, hogy a szőnyeg sörtéi közül kikefélje a szennyeződést. Az elülső led fényt először nem tartottam sokra. De ez csak addig tartott, amíg ki nem próbáltam. Olyannyira segít megvilágítani a piszkot a padlón, amit szabad szemmel nem veszek észre. De mivel a padló feletti vízszintes fénysugár megvilágítja a szennyeződéseket, azok azonnal árnyékot is vetnek, így meglepődve tapasztaltam már nem egyszer, hogy a padlót nézve tisztának tűnő felület, mennyire tele van szöszökkel, apró hajszálakkal, amiket a led fény nélkül nem vettünk volna észre.

BlitzWolf BW-HC3 -1150798

A HEPA filtere kivehető és mosható, hogy ne kelljen azon aggódnunk, mikor kell beszereznünk egy tartalékot hozzá, hiszen a csomagban kapunk mellé egy kiegészítő darabot is. A BlitzWolf BW-HC3 porszívójában nem találtam kivetnivalót. Jól néz ki, remekül mőködik, az ára is ideális és az európai áfa és vámmentes raktárnak köszönhetően pár napos szállítási idővel számolhatunk.

A BlitzWolf BW-HC3 porszívót itt találod meg

BlitzWolf BW-HC1 nagyobb szívóerővel pár száz forinttal többért

 

BaNGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

FONTOS, HISZEN ÍGY MŰKÖDHETÜNK TOVÁBB…

Telepítsd az asztali Chrome böngésződ alá a plugit és támogass minket úgy, hogy ehhez semmi egyebet nem kell tenned, csak vásárláshoz nem a mobiltelefonodról, hanem a PC-ről vásárolsz. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek.

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on.

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás