A legjobb Xiaomi termékek októberben, 10000 forint alatt. Pár régi ismerős és egy újdonság is megtalálható a listában, amiben összeszedtük a legkeresettebb Xiaomi kütyüket.

Két portos 33W-os Xiaomi töltőadapter

Egyszerre két töltőcsatlakozóval is ellátták a Xiaomi töltőjét, ami így szabványos USB és Type-C portot is kapott. Akár a Redmi Note 10 mobiltelefonhoz is tökéletesen használható, hiszen annak a töltője is 33 wattos. De természetesen nem csak Xiaomi, hanem bármilyen más mobiltelefonnal kompatibilis, így akár még Apple mobiltelefont, de akár a legújabb M1-es Macbook Air-t is tölthetsz róla.

Támogatja a legújabb QC4.0+ töltési szabványt is, de ezek mellett természetesen kompatibilis PD3.0, BC1.2, FCP, AFC protokollokkal is rendelkezik. A hófehér töltő USB portján maximum 27, míg a Type-C portján keresztül képes leadni a legnagyobb 33 wattos teljesítményét. A töltőadapter 19.99$-ba kerül, az EU Priority Line szállítás áfa és vámmentes.

Két portos 33W-os Xiaomi töltőadapter

Érdekelnek a minőségi BlitzWolf töltők is?

_____________________________________________________________

A mai napig szeretem – 64GB-os Xiaomi USB 3.0 pendrive

A Xiaomi számos termékkel képviselteti magát, azonban az adattárolók piaca az a terep, ahol eddig még nem nagyon találkozhattunk ezzel a névvel. Így szinte kötelező volt, hogy megjelenik valamilyen adattárolóval. Most itt van a 64GB kapacitású pendrive-ja.

Megjelenését nézve nem az olcsó műanyagházas vonalat követi a desgin. Fém, azaz alumínium házat kapott, aminek a végén nem csak desgin elemként, hanem a könnyebb hordozhatóság, na meg az USB portból való eltávolíthatóság érdekében egy műbőr pántot is kapott.

A letisztult külsővel rendelkező pendrive 64GB-os kapacitással rendelkezik, így valószínűleg szinte minden felhasználó számára elég lesz ez a kapacitás. A sebességről az USB3.0 csatlakozófelület gondoskodik, hogy gyorsan felmásolhassuk rá a kívánt fájljainkat és a nagy sebességű csatlakozón keresztül visszaolvashassuk az adatokat. A Xiaomi 64GB-os pendrive jelenleg 23.99$-ba (~7500 forintba) kerül.

A Xiaomi 64GB-os pendrive-ot itt találod meg

Teszt

_____________________________________________________________

Xiaomi Mijia 90-Minute akkumulátoros textilborotva

in-stock-xiaomi-mijia-90-minute-working-efficient-cleaning-lint-remover-trimmer-0-35mm-micro-arc.jpg

A ruhák könnyen szöszösödnek vagy sérülnek meg, bolyhosodnak ki, ami ellen nem sok mindent lehet tenni. A Xiaomi körkéses textilborotvájával egy szempillantás alatt eltüntethetjük a bolyhokat, amiket máshogyan nem tudnánk eltávolítani. Egy 1300mAh kapacitású akkumulátorral rendelkezik, amit microUSB porton keresztül tölthetünk fel. Így 90 perc használatra elegendő az akkumulátor kapacitása.

Természetesen egy kis tartállyal is rendelkezik, hogy ott gyűjtse a levágott textildarabokat, amiket használat után egyszerűen kiönthetünk. Az európai (CZ) raktárból 13$-ba (4200 forintba) kerül, ami itt találsz meg

_____________________________________________________________

Xiaomi Haylou LS02 okosóra

A Haylou LS02 9 sportmód helyett már 12 típust ismer, képes monitorozni többek között a sétát, futást, kerékpározást, jógát, testedzést, evezést és hegymászást, stb. Ellátták optikai pulzusmérő szenzorral, alvásmonitorozással, hogy azt is megtudjuk milyen az alvásritmusunk. A Bluetooth kapcsolat is fejlődött, így már az 5.0-s verziót kapta meg az óra, ennek köszönhetően pedig a hívásainkról, üzeneteinkről sem maradunk le.

A könnyű, 35 grammos Haylou LS02 óratokjának mérete 4.09 x 3.57 x 1.16 centiméteres, tehát nem egy nehéz, nagydarab óráról beszélünk. A szíja szilikonból készült, a megjelenítője kicsivel nagyobb lett és a felbontás is nőtt, így már 1.3 col helyett 1.4 inches megjelenítőt kapunk, ami 320 x 320 pixeles felbontással rendelkezik. Megmaradt az IP68-as védettség is, így még fürdés közben sem kell levenni a karunkról.

Az akkumulátor kapacitása is nőtt, egészen pontosan 260mAh-ra, amit USB porton keresztül tölthetünk fel, amivel a gyártói adatok szerint 20 napos üzemidőt tesz lehetővé. A Haylou LS02 óra 25.99$-ba kerül, ami 8100 forintnak felel meg. Az EU Priority Line szállítás áfa és vámmentes.

A Haylou LS02 órát itt találod meg

Kedvezmény kód: BG57483c

Teszt

_____________________________________________________________

Még mindig nagy siker a Deerma Water Spray Mop szórófejes felmosó

paa0284-1-2444-ttql_eredmeny.jpg

A márkától már megszokott elegáns, ízléses formavilággal megáldott termékről van szó most is. Több szempontból is praktikus eszköz lett a Deerma. Csupán 3,5 dl víz elég ahhoz, hogy akár 100 négyzetméter területet könnyedén felmossunk, szemben a többszöri megtöltést igénylő vödrös, hagyományos felmosóval szemben. Pehelysúlyú, mindössze 750 grammot nyom, egy tiszta mop fejjel akár a falakat is át moshatjuk vele, vagy például a fürdőszobában a csempét.

paa0284-1-2444-hjgh_eredmeny.jpg

A felmosó feje előtt 95 centiméter széles részre tudja kiszórni a benne lévő tartályból a vizet, amit egy kis tisztítószerrel könnyedén felmoshatunk. Nem arról van szó, hogy ezzel fogjuk kiváltani a jó öreg felmosót, de egy gyors általános felmosást könnyebben, egyszerűbben tudunk eszközölni.

paa0284-1-2444-cztc_eredmeny.jpg

360 fokos szögben képes fordulni a fej, így az éles sarkok vagy a kanapé kikerülése egyáltalán nem okozhat gondot. Rendkívüli, 2 literes mennyiségű vizet is képes feltörölni a mop feje, de ha már megtelne, vagy cserére szorul, sincs nagy gond, ugyanis egy apró mozdulattal egy másodperc alatt ki lehet cserélni. Nincs szükség elektromos áramra, csak összepattintjuk a 120 centiméter hosszúságú nyelét, töltünk bele vizet és már mehet is a porcicák megelőzése. A felmosó csak 13.99$-ba, azaz 4500 forintba kerül, a TomTop európai (Germany) raktárából.

A Xiomi Mijia Deerma felmosót itt találod meg

Teszt

_____________________________________________________________

Xiaomi Mijia T100 elektromos fogkefe

Az már tényleg a legolcsóbb elektromos fogkefe a Xiaomi háza tájáról, hiszen csak 8.6$-ba, azaz átszámolva körülbelül 2.600 forintba kerül. Mit kapunk ennyi pénzért? Egy letisztul megjelenésű, szónikus, elektromos fogkefét. Két sebesség fokozattal, egy váltakozó és egy normál, 16.500 rezgés/perc erősséggel. Vízálló kivitelt kapott, a fogkefe 30 másodpercenként jelez, hogy váltsunk fogást és 2 perc, azaz az ideális fogmosási idő után automatikusan lekapcsol.

Itt nem indukciós töltőt kapunk, hanem az alján található kis ajtó mögött találjuk meg a microUSB portját, amivel gyorsan, 4 óra alatt feltölthetjük az akkumulátorát, amivel 30 napig használhatjuk!

A Xiaomi Mijia T100 elektromos fogkefe 12.99$-ba, azaz átszámolva körülbelül 4100 forintba kerül

_____________________________________________________________

 

A egyik legegyszerűbb módja a jegyzetelésnek, hogy ne használjunk állandóan papírfecniket, egy digitális rajztábla. Amire felírhatjuk, mit kell vásárolnunk otthonra vagy a rengetek rajzlap helyett a gyerekek a digitális rajztáblán rajzolhatnak. Ilyenkor jön jól, hogy a Xiaomi nem csak 10, hanem egy nagyobb 13.5 colos digitális rajztáblával is rendelkezik.

Képtalálatok a következőre: Xiaomi 10/13.5

Az érintésérzékeny kijelzővel a rajztábla oldalára felhelyezhető ceruzával rajzolhatunk. A 10 colos modell 24.4×17.3 centiméteres mérettel, a nagyobb 13.5 colos változat pedig 31.8×22.5 centiméteres méretekkel rendelkezik. A kijelzőt a rajztábla alján található gombbal törölhetjük le, de természetesen arra is lehetőség van, ha nem szereznénk, hogy eltűnjön a gyermekünk rajza, akkor amíg azt megörökítjük, akkor egy oldalt található lezáró gombbal inaktiválhatjuk a törlés funkciót. A Xiaomi digitális rajztábla működéséhez egy darab elemre lesz szükségünk. Szerencsére jó sokáig képes működni, hiszen csak a törlés funkció fogyaszt energiát. Így akár naponta 100 törléssel is 1 évig képes működni a jegyzettábla egy darab elemmel.

A Xiaomi rajztáblát itt találod meg

 

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás