A Redmi széria mindig az az alacsonyabb árú termékeket foglalta magában. Nincs ez másként a Xiaomi Redmi Buds 3 esetében sem, ami fejlett vezeték nélküli kapcsolattal, alacsony árral és zajszűréssel hívja fel magára a figyelmet.

A Redmi Buds 3 a Qualcomm QCC3040 chipet használja, ami már az alacsony energiaigényű Bluetooth 5.2 kapcsolatot is támogatja, amivel nagyon alacsony lesz a késleltetés, ami főként játékoknál lehet szembetűnő.

A hófehér töltőtok letisztult formát kölcsönöz, ami a beépített akkumulátorával akár 20 óra zenelejátszásra elegendő kapacitással rendelkezik. A fülesek egy feltöltéssel 5 óra zenelejátszást képesek biztosítani.

A Buds 3 érintésérzékeny vezérlést és IP54 vízállóságot kapott. A 12 milliméteres driverekkel rendelkező füles viselés érzékelést is kapott, így ha kivesszük a fülünkből, automatikusan megállítja az épp hallgatott zeneszámot. A Qualcomm chipnek köszönhetően aptX Adaptive audio dekódolási technológiát használ és beépített mikrofonjaival elérhető a CVC zajcsökkentés is. A kedvezmény kóddal csak 30.99$-ba kerül, az EU Priority Line szállítás áfa és vámmentes.

Xiaomi Redmi Buds 3

Kupon: BGf52d64

 

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás