Itt vagyunk a friss heti szemezgetővel, amiben megannyi újdonságot szedtünk össze nektek. Gamer monitor, gyerek kamera, power bank és sok minden más is.

BlitzWolf BW-GM2 27 colos gamer monitor

blitzwolf gamer monitor

2K felbontás, 27 colos méret és 144Hz-es képfrissítés. Ez az, amit tud a BlitzWolf BW-GM2 gamer monitora, ami jelenleg áfa/vámmentesen 78000 forintos áron vásárolható meg. A BlitzWolf monitora 27 colos mérettel rendelkezik, amihez 2K felbontás (2560 x 1440 pixel tartozik).

A leírás szerint 100%-os sRGB színtér lefedettséggel rendelkezik, válaszideje 2ms a képfrissítés frekvenciája pedig 144Hz. Ennél már csak a 34 colos modell tud többet. A modellnél az AMD FreeSync Premium Technology is támogatott és alacsony kékfény kibocsájtást is megtaláljuk a repertoárban.

BlitzWolf BW-GM2 3

BlitzWolf BW-GM2 2

A monitor hátulján bekapcsolhatjuk a piros színű LED világítást is. Csatlakozók közül 3 HDMI bemenetet kapott, így PC-t, laptopot és még egy konzolt is ráköthetünk egyszerre, de még Display Port is helyet kapott rajta. A 27 colos monitor 61.51 x 45.38 x 17.95 centiméteres méretekhez 4 kilogrammos súly párosul.

BlitzWolf BW-GM2 1

A BlitzWolf BW-GM2 27 colos gamer monitor a kedvezmény kóddal 229$-ért (72000 forint) vásárolható meg, az európai (CZ) raktárból

🔹Kupon : BGZDDSGG

____________________________________________________

BlitzWolf BW-KC1 Kids Camera

A hőpapíros fotónyomatója után (amit már mi is megrendeltünk) egy új, gyerekeknek készített kamerát dobott piacra a BlitzWolf. Ez ugyan nem képes azonnali fotónyomtatásra, de a microSD kártyájára képet és videót is rögzíthetünk.

Egy 2.4 colos megjelenítővel rendelkezik, amin vissza is nézhetjük az elkészített képeinket. Fotót maximálisan 8 megapixeles felbontásban rögzíthetünk, videókat pedig akár FullHD felbontásban vehetünk fel. Szelfi módot is kapott, az elkészített fotókat keretekkel is elláthatjuk. A mellékelt 16GB-os microSD memóriakártyára pedig akár mp3 fájlokat is másolhatunk, így a gyerkőc akár meséket is hallgathat róla.

A gyerekeknek szánt kamera csak 25.99$-ba (8200 forintba) kerül az előrendelői akció 100 vásárlójának

A BlitzWolf BW-KC1 Kids Camera-t itt találod meg

🔹Kupon : BGfc65df

____________________________________________________

A gyerekeknek szánt BlitzWolf BW-KC2

 

BW-KC2 1A BlitzWolf BW-KC2 8 megapixeles felbontással rendelkezik, amivel fullHD felbontású videókat is lehet rögzíteni. Mindezt akár európai raktárból is megvásárolhatjátok, így még a nyaralásra is megérkezhet a komplett szett, amihez a gyártó még egy 16GB-os memóriakártyát is mellékel.

BW-KC2 2

A fotókat 1, 3, 5 vagy akár 8 megapixel felbontásban jpg formátumban készíthetjük el, a felvett videót pedig 1080p vagy 720p felbontásban 30fps mellett rögzíthetjük. A működéséhez egy 500mAh kapacitású akkumulátort kapott, amivel 1.5 órán át videózhatunk.

A szilikon tok ütésálló, így kiváló választás a gyerekeknek, a vízálló tokkal pedig a víz alatt is fotózhatunk, videózhatunk.

A gyerekeknek szánt BlitzWolf BW-KC2 európai raktárból áfa és vámmentesen rendelhetitek meg

🔹Kupon : BGc64791

____________________________________________________

Mibro Lite okosóra

Csupán 48 gramm és 9.8 milliméter vastag a Mibro Lite, aminek óratokja egy kör alakú 1.3 colos AMOLED panelt ölel körbe. Cserélhető számlapokat kapunk, hogy teljesen a saját igényeinkre szabjuk az óra megjelenését. Az IP68 vízállóságnak köszönhetően akár fürödhetünk is benne, a 15 sportmóddal pedig szinte minden aktivitási tevékenységünket nyomon követhetjük.

A Bluetooth kapcsolatnak köszönhetően Android és iOS rendszerű okostelefonunkkal is használhatjuk. Van hívás, üzenet és alkalmazásértesítés is, de van lépésszámlálás, pulzus és véroxigénszint mérés, alvásmonitorozás és sok minden más is.

A 230mAh kapacitású akkumulátorral maximum 10 napos üzemidő hozható ki belőle, így nem sűrűn kell a töltőhöz csatlakoztatni. Az olcsó AMOLED kijelzős Mibro Lite az előrendelői akcióban 49.99$-ba kerül, amit az EU Priority Line szállítással áfa és vámmentesen rendelhettek meg.

Mibro Lite okosóra

____________________________________________________

BlitzWolf BW-CW5 autós telefontöltő

 

A BlitzWolf terméke egy szuper egyveleg, ami jándéknak sem utolsó dolog. A mellékelt konzoloknak köszönhetően akár a belső szellőzőrostélyra vagy akár a tapadókoronggal az autó műszerfalára is felrögzíthetjük.

Qi vezeték nélküli töltéssel táplálja a mobiltelefonunkat, ami maximálisan 15W teljesítményt képes leadni. A töltőhöz csatlakoztathatjuk a mellékelt kábelünt. Az univerzális vezeték nélküli töltésnek köszönhetően az ezt a módot támogató akár Android vagy iOS mobiltelefont is tölthetünk róla.

Okos megoldásról van szó, hiszen ha a telefont behelyezzük, azt egy szenzor érzékeli és az oldalsó karokat automatikusan rázárja a mobilra, hogy az ne mozogjon. A BlitzWolf BW-CW5 autós telefontöltő tudásához képest olcsó, csak 36.99$-ba kerül, az EU Priority Line szállítás áfa és vámmentes.

A BlitzWolf BW-CW3 autós telefontöltőt itt találod meg

____________________________________________________

Baseus power bank

 

Magát az akkumulátort microUSB vagy USB Type-C porton keresztül tölthetjük fel, a Type proton keresztül akár 60 wattal is. Kimenetek közül pedig választhatunk a négy darab 5V/3A USB port közül, de ezek közül egy USB portja gyorstöltésre is képes, akár 20V/1.5A teljesítménnyel, azaz 30 wattal is. Két USB Type-C portja is van, ahol elérhető az akár 65 watt, azaz 20V/3.25A teljesítmény is!

Ennek a nagy energialeadásnak köszönhetően nem csak a legújabb gyorstöltést támogató telefonokat tölthetjük fel, hanem laptopokat, így akár a MacBook gépeket is. Természetesen ellátták túlárad, túlfeszültség, rövidzárlat és magas hőmérséklet elleni védelemmel is. LED kapacitás és töltés jelzővel is ellátták, ahonnan minden fontos adatok leolvashatunk róla.

A Baseus power bankja európai raktárból áfa és vámmentesen, rövid szállítási idővel vásárolható meg, amihez kedvezmény kódunk is van.

Baseus power bank

Kupon: BG85ca1d

____________________________________________________

EYU E9SM elektromos roller

 

EYU E9SM

A EYU E9SM rollert remek áron kínálják, a 200 wattos motorral akár 25km/h sebesség is elérhető, a hatótáv pedig pont elegendő a városi használatra.

Elöl 8, míg hátul 6.5 colos kerekeket kapott, utóbbiban található az elektromos motor is. A 4800mAh kapacitású akkumulátorával maximálisan 12 kilométer tehető meg, ami épp elegendő, ha rövidebb távon a belvárosban használnánk.

Az elektromos roller maximális terhelhetősége 100 kilogramm, az önsúlya pedig csak 8.1 kilogramm, így akár még a tömegközlekedési eszközökre is magunkkal vihetjük.

A kormányon megtaláljuk a gáz és a fékkart, illetve egy kis fedélzeti computert, ami megjelen0ti a pillanatnyi sebességünket és az akkumulátor kapacitását is.

Az EYU E9SM roller a Cafago németországi raktárából áfa és vámmentesen rendelhető meg, az ára pedig igen kedvező 214$, ami 67000 forint.

EYU E9SM elektromos roller

Megosztás

Hozzászólás