A BlitzWolf® BW-TAP1 elfér az éjjeliszekrényen, beviheted magaddal az irodába, de még a nyaralásra is magaddal viheted, ha fontos, hogy legyen egy légtisztító a helyiségben.

BlitzWolf BW-TAP1 2

Kimondottan a mobilis használatra tervezték a BW-TAP1-et, de akkor sem jön zavarba, ha fix helyen kell használnunk. A Banggood áruháznak köszönhetően európai raktárból rendelhető, így áfa és vámmentesen érkezik meg.

BlitzWolf® BW-TAP1 légtisztító

BlitzWolf BW-TAP1 5

A mobilis használat előnye, hogy nincs nagy energiaigénye, így 5V/1.5A elég, hogy működésre bírjuk, azaz egy mobiltelefon töltőről is működik. Ezt az opciót a gyártó még meg is fejelte, hiszen egy 10000mAh kapacitású akkumulátort is kapott, így akár még áramforrásra sincs szüksége a működéshez.

BlitzWolf BW-TAP1 1

Három erősségi fokozatból választhatunk, amivel 7, 10 és maximum 20 órán keresztül képes működni az akkumulátoráról, a kábelről pedig szinte bármeddig. A 16 x 16 x 26.8 centiméteres méret valóban nem túl nagy, de ezzel a mérettel is ideális egy 10-20 négyzetméter alapterületű helyiségbe.

BlitzWolf BW-TAP1 3

Egy OLED kijelzővel látták el, amin leolvasható a beállított sebesség, az akkumulátorának kapacitása, a levegőminőség visszajelző, amit színekkel jelez nekünk. Szűrőjének köszönhetően PM2.5, azaz a 2.5 mikronnál nagyobb szennyeződéseket is képes már kiszűrni.

A BlitzWolf BW-TAP1 kicsi, de abból a szempontból hiánytermék, hogy ezt bárhová magaddal viheted és ez teszi naggyá ezt a kisméretű légtisztítót. Az európai raktárból (PL) pedig csak 59.99$-ba kerül.

A kis légtisztítót itt találod meg

 

BaNGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

FONTOS, HISZEN ÍGY MŰKÖDHETÜNK TOVÁBB…

Telepítsd az asztali Chrome böngésződ alá a plugit és támogass minket úgy, hogy ehhez semmi egyebet nem kell tenned, csak vásárláshoz nem a mobiltelefonodról, hanem a PC-ről vásárolsz. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek.

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on.

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás