A BlitzWolf BW-BC2 halad a korral, hiszen nem csak egy Bluetooth-os kihangosítót kapunk, amin keresztül telefonálhatuk és zenét játszhatunk le az autó hifijén keresztül, hanem USB-A és USB Type-C porttal is ellátták, hogy minden mobileszközünket feltölthessük róla.

BlitzWolf BW-BC2 (1 of 6) Akik már használtak BlitzWolf terméket, azok ismerik a gyártó puritán csomagolási módját. A zöld-fehér dobozban csak maga a termék van, némi leírással párosítva. A szivargyújtós fejnek köszönhetően 12-24V-os aljzattal is használhatjuk.

BlitzWolf BW-BC2 (2 of 6)

A BW-BC2 újítása a Type-C csatlakozó, ami már PD töltést is támogat 5V/3A, 9V/2.1A, 12V/1.5A feszültségen, maximum 18W leadással. Az USB portja is pontosan ezeket az adatokat tudja, így az is 18 wattot képes maximum leadni. Számomra kicsit árnyaltabb ez a töltési téma, hiszen egy Budapest-Balaton útvonal alatt GPS, bluetooth, zenelejátszás használat közben 55%-ot töltött bele a telefonom akkumulátorba, ami a 18W-os névleges, maximális teljesítményt nézve nem olyan sok. De tény, hogy azért volt fogyasztás a telefonnak rendesen. Két csatlakozót használva a maximális teljesítmény leadás csúcsa 15 watt lehet. Azonban ez pont elég arra, hogy menet közben a telefonon GPS-t használva is feltöltsük a mobilunk vagy a táblagépünk akkumulátorát.

BlitzWolf BW-BC2 2

A transzmitteren a töltésre szolgáló USB-A és Type-C port mellett egy pendrive fogadásra képes USB portot is helyet kapott, amin lejátszhatjuk az mp3, wma, wav és flac formátumú fájlokat is. Az autórádión 87.5MHz – 108MHz közötti frekvenciát választhatunk, így széles az a skála, amit használhatunk. A tekerős hangerőszabályzó egy többfunkciós gomb, lenyomva felvehetjük, illetve letehetjük a bejövő hívásokat. A mikrofon itt már nagyobb szerepet kapott, egy méretes rács alatt bújik meg, ami kicsivel talán érzékenyebb, így talán jobb hangminőséget produkál, mint az elődje.

BlitzWolf BW-BC2 (6 of 6)

Az autó enteriőrjéhez stílusosan többféle világítást is választhatunk, ami körbefut a felső kezelőszerv alatti részen. A Bluetooth 5.0 kapcsolatnak köszönhetően csatlakoztathatjuk hozzá telefonunkat, így míg az a telefontartóban pihen, lejátszhatjuk róla a kedvenc zenéinket, amik az autó hangszóróján szólal meg vagy lebonyolíthatjuk rajta a telefonhívásainkat.

BlitzWolf BW-BC2 2

A BlitzWolf BW-BC2 nem lötyög a szivargyújtómban, bár ez tapasztalat alapján autó típus függő. A használata pofonegyszerű, a világítás nem csak feldobja a megjelenését, hanem éjszaka is azonnal látjuk, hova kell nyúlnunk, ha más funkcióját szeretnénk használni. Amint beindítjuk az autót és a telefonunkon aktív a bluetooth kapcsolat, a mobilunk automatikusan képes hozzá kapcsolódni, így nem kell folyamatosan a kapcsolódással bíbelődni. A telefontöltési lehetőség jó hír, az pedig még jobb, hogy Type-C csatlakozó is van rajta. Akár európai (CZ) raktárból is megvásárolható, így a termék ára 12.99$-ra csökken+szállítás.

A BlitzWolf BW-BC2 FM transzmittert itt találod meg

Kedvezmény kód: BG64a622

Ha más autós töltők is érdekelnek, ezeket semmiféleképpen se hagyd ki

 

BaNGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

FONTOS, HISZEN ÍGY MŰKÖDHETÜNK TOVÁBB…

Telepítsd az asztali Chrome böngésződ alá a plugit és támogass minket úgy, hogy ehhez semmi egyebet nem kell tenned, csak vásárláshoz nem a mobiltelefonodról, hanem a PC-ről vásárolsz. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek.

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on.

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás