A Proscenic WashVac F20 egy vezeték nélküli álló porszívó, amely hatékonyan távolítja el a port a padlóról a száraz és nedves szennyeződésekkel együtt.

A 15KPa szívóerővel rendelkező porszívó kényelmesen és könnyen használható, így bárki képes lehet használni, életkorától függetlenül. A Proscenic WashVac F20-at úgy tervezték, hogy a lehető legtöbbet hozza ki a padló tisztításából, így a szennyeződések, a por, a haj és a folyadékok szinte teljesen eltüntethetők a padlóról.

A WashVac F20 többféle tisztítási módot kínál, így az otthoni takarítás minden aspektusára fel van készülítve. Portartállyal, tiszta és piszkos víztartályának köszönhetően külön képes választani a padlófelmosáshoz szükséges folyadékokat.

Akkumulátora 6x4000mAh kapacitású, amivel 45 perces folyamatos használatra elegendő anélkül, hogy töltésre lenne szüksége. A porszívó szűrőrendszere hatékonyan képes eltávolítani a finom por és allergén anyagokat is. Ez különösen fontos lehet azok számára, akik allergiások vagy asztmások. Az intelligens dokkolóba visszahelyezve képes kitisztítani a felmosójának fejét is, hogy a következő takarításkor ismét hozzá tudjunk kezdeni a szennyeződések eltávolításának. A szövet fejet pedig az UV fénnyel megvilágítva csírátlanítja, a levegőbefúvásnak köszönhetően megszárítja azt.Az Proscenic WashVac F20 egy nagyon jó választás lehet azok számára, akik egy hatékony és könnyen használható porszívót keresnek. Sokféle módot kínál, így biztosak lehetünk benne, hogy mindig a legmegfelelőbb módon tisztíthatjuk otthonunkat. A hatékony szűrőrendszere és hosszú akkumulátor-élettartama pedig segít, hogy a Proscenic WashVac F20 valóban hozzájárulhat a jobb egészséghez és az otthoni kényelemhez. A kuponnal spórolhatunk is, így az áfa és vámmentes európai raktáras porszívó 79 ezer forintba kerül.

Proscenic WashVac F20 porszívó európai raktárból

🔹Kupon:8ORH07YMP4 vagy 🔹Kupon:8ZIATMY8

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás