Megérkezett a BlitzWolf BW-HC3, ami hagyományos porszívókat megszégyenítő módon 22000Pa szívóerőre képes. Kis méretének és akkumulátoros kivitelének köszönhetően bárhol bevethető. Az olyan sötét helyeken, mint a bútorok, ágyak alatt is könnyebben használhatjuk, mert a fején pár apró led is helyet kapott, hogy világítson nekünk.

BlitzWolf BW-HC1 4 A szintén akkumulátoros BlitzWolf BW-HC1 pár hete jelent meg, ami 25000Pa szívóerőre képes. Az új BlitzWolf BW-HC3 előnye, hogy három fokozatot, azaz három szívó erősséget választhatunk, amivel így 65, 40 vagy maximális fordulatszámon 18 percig használhatjuk. De még közepes erősségen is több, mint valószínű, hogy egy nagyobb lakást is kétszer kiporszívózhatunk vele, mert nem hiszem, hogy 20 perc folyamatos működés nem lenne elég egy ház felporszívózásához.

BlitzWolf BW-HC1 3

A porszívó könnyű, csak 2.6 kilogrammot nyom, így egy kézzel is simán használható. Az alapos takarításhoz különböző fejeket mellékel a gyártó, de a leghatékonyabb tisztítást itt is, még mindig az a fej jelenti, amely motorikusan megforgatja a benne található apró sörtéket, hogy még a szőnyegünk szálai közül is kitakaríthassuk az oda rakódott szennyeződéseket. Ennek végében apró ledek bújtak meg, hogy az ágy alatt is lássuk, hogy kelne el még egy kis takarítás.

BlitzWolf BW-HC1 1

BlitzWolf BW-HC1 2

Mosható HEPA filterrel rendelkezik, a motorja 300W teljesítményű, amivel elérhető a maximális 22000Pa szívóerő. A BlitzWolf BW-HC3 porszívóhoz rengeteg kiegészítő jár, így nem csak a hosszú teleszkóppal, hanem akár a kisméretű fejjel is használható, hogy az autót is kitakaríthassuk vele. A porszívó európai raktárból érkezik, ennek köszönhetően pár munkanap alatt meg is érkezhet. Az előrendelői akcióban, a kedvezmény kóddal 129$-ba (40000 forintba) kerül.

A BlitzWolf BW-HC3 porszívót itt találod meg

Kupon: BGCZBWHC3

A 25000Pa szívóerőre képes BlitzWolf® BW-HC1 porszívót itt találod meg, szintén európai raktárból

 

BaNGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

FONTOS, HISZEN ÍGY MŰKÖDHETÜNK TOVÁBB…

Telepítsd az asztali Chrome böngésződ alá a plugit és támogass minket úgy, hogy ehhez semmi egyebet nem kell tenned, csak vásárláshoz nem a mobiltelefonodról, hanem a PC-ről vásárolsz. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek.

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on.

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás