A remek árú táblagépei és a dupla kijelzős, de billentyűzetes NBook Fly után az N-One egy igazán különleges laptoppal érkezett. Az Nbook Air billentyűzet nélküli laptopja két darab 13.5 hüvelykes érintésérzékeny kijelzővel lett ellátva, hogy új szintre emelje a munkát és a tartalomfogyasztást.

A dupla megjelenítővel rendelkező gép nagyon hasonlít a Lenovo Yoga Book 9-re és a Zenbook Duo-ra, ám ezekhez képest gyengébb hardverrel és ennek megfelelően nem 1 millió forint körül árral, hanem 222 ezer forintos árcédulával érkezik.

A hardveres felhozatalt nézve nem Core i7 processzorral, hanem annál szerényebb hardverrel érkezik az Nbook Air, így a tavalyi évben bemutatott Intel Alder Lake-N N100 processzort kapta meg. A 4 maggal és 4 szállal rendelkező CPU akár 3,4 GHz-es órajelen működhet. Ez elegendő teljesítményt nyújt a hétköznapi feladatokhoz amellett, hogy a TDP értéke csak 6W. A processzor mellé 16GB LPDDR5 memóriát pakoltak és tárhely fronton 512GB kapacitású SSD meghajtóval érkezik.Az 1 megapixeles kamerával, Bluetooth és ac WiFi-vel ellátott laptop két darab USB-C és egy fülhallgató csatlakozót kapott, előbbi támogatja a gyors PD töltést is, ami remek hír, hogy a Type-C csatlakozón keresztül is tölthetjük a laptopot. Az N-one Nbook Air különlegessége a dupla kijelző. Mind a két panel 13.5 hüvelykes, felbontásuk 2256×1504 pixel, amelyek 100%sRGB lefedettséggel és 10 pontos érintésérzékeléssel rendelkeznek. A gyártó kiegészítőkkel is kedveskedik, így a csomagban a laptop mellett egeret, billentyűzetet és táskát is kapunk.

A különleges N-one Nbook Air laptop a Geekbuying jóvoltából európai, áfa és vámmentes raktárból vásárolható meg 222 ezer forintos áron.

N-one Nbook Air laptop európai raktárból

🔹Kupon:8NVQWIWR

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás