Itt vagyunk a friss heti szemezgetővel, amiben megannyi újdonságot szedtünk össze nektek. Akkumulátoros turmix, bivaly erős mini PC és sok minden más is.

A BlitzWolf® BW-Neo TH13 6 az 1-ben elosztóba egy SSD meghajtó is beszerelhető

A 6-in-1 elosztó három darab USB 3.0 porttal büszkélkedhet, ami mellett 4K/30Hz HDMI kimenettel, és 100 wattos töltést támogató USB-C porttal is fel lett vértezve, hogy a laptopod is feltölthesd róla.

A fém ház alá SATA M.2 SSD meghajtókat is belerakhatsz, aminek köszönhetően nem csak extra portokat, hanem plusz szabad gigabájtokat is nyerhetsz, maximálisan 4TB kapacitású meghajtót támogat. A megfelelő hűtés érdekében ventilátorra nincs szüksége, a levehető fedlapot egyetlen csavarral eltávolíthatjuk.

100W USB-C portot is kapott, így a megfelelő adapterrel laptop is tölthető róla. Az elosztó sokkal többen nyújt, mint egy sima HUB hiszen, ha kevés belső tárhellyel rendelkezünk, plusz gigabájtokkal, de akár terabájtokkal is kibővíthetjük a felhasználható tárterületünket.

BlitzWolf® BW-Neo TH13 6 az 1-ben a kedvezmény kóddal 27$-ba kerül

🔹Kupon:BGad62c2


Elkezdődtek a 11.11-es akciók! Nézd meg a szinglik napjára tartogatott kuponokat:

11.11


100Hz-es KTC gamer monitor 27 hüvelykes kijelzővel, 48 ezerért



A KTC H27V13 az, ami jelenleg 48 ezer forintba kerül. Tudja a 100Hz-es képfrissítést, ami nem csak egy alacsony árú belépőszintű gémer monitornak jó, de az átlagos irodai munkafolyamatokhoz is tökéletes.

A 27 hüvelykes modell az Adaptive-Sync funkciót is támogatja. Belépőszintűként az 1920×1080 pixeles felbontása mellett 100Hz-es képfrissítéssel rendelkezik. VA panelje 4000:1 kontrasztaránnyal, 106%-os sRGB színtér lefedettséggel, 10 bites színmélységgel és HDR móddal is rendelkezik. A hosszú használatra tervezett alacsony kékfény kibocsájtás pedig kíméli a szemet. Nézd meg a 24, 27 és 32 colos KTC monitor tesztjeinket.

Dőlésszöge -5/+15 fokos szögben állítható, a szabványos VESA keretnek köszönhetően akár állítva is felszerelhető a falra vagy egy állványra. A KTC H27V13 modellen HDMI1.4 (1920x1080x @100Hz), VGA és audio kimenet is található. Az európai raktárból postázott monitor 48 ezer forintba kerül az áfa és vámmentes raktárból.

KTC H27V13 monitor

🔹Kupon:KTCFUN27
🔹Kupon:KTCGAMER
🔹Kupon:KTCINTER
🔹Kupon:HHH7V13
🔹Kupon:TodayH27V13
🔹Kupon:TuttoH27V13

További KTC monitorok


BMAX B8 Pro mini PC Intel Core i7-1255U processzorral és 24GB DDR5 memóriával

A BMAX B8 Pro folytatja a gyártó sikeres mini PC szériáját, amivel már 12. generációs Intel Core i7-1255U processzor mellé 24GB DDR5 típusú memóriát párosítottak. Az ára pedig most is verhetetlen a kategóriában.

A korábban bemutatott 11. generációs i7 CPU-val szerelt BMAX B7 után itt a legújabb kisméretű erőgép, ami hiába kicsi, a 12. generációs i7-1255U CPU-nak és a 24GB mennyiségű memóriának köszönhetően nincs olyan alkalmazás, ami ne futna el rajta.

24GB DDR5 memóriával látták el a gépet, ami a legújabb memória technológia, ami már 5200MHz-en jár. Tárhelyből sem fukarkodtak, így 1TB méretű NVMe SSD meghajtót is kapott a kis gép és a házba egy 2.5 hüvelykes SATA csatlakozású meghajtó is beszerelhető.

A processzor 10 magos, ami 12 szálon képes dolgozni. 8 energiatakarékos és két teljesítményre optimalizált maggal rendelkezik, amelynek az alapórajele így 3.5GHz-től egészen 4.7GHz-ig emelkedhet. A 10 nanométeres gyártástechnológiával rendelkező chip 12MB cache memóriával rendelkezik. Alapteljesítménye 15 watt, de TDP értéke turbó módban 55 wattig emelkedhet. A grafikai feladatokat az Intel® Iris® Xe Graphics eligible látja el.

A BMAX B8 Pro mini PC-t, ellátták két USB3.0 és két USB2.0 porttal. Kapott két HDMI 2.0 csatlakozót, USB-C portot, gigabites LAN-t és fülhallgató csatlakozót is. A B8 Pro mini PC európai raktárból 148 ezer forintba kerül, így csak pár ezressel kerül többe, mint a korábbi i7-es verzió, de a gyártó kínálatában sok más lehetőség is található.

A BMAX B8 Pro mini PC-t itt találod meg

🔹Kupon:88XCM9G6

Hasonló mini PC-k


Xiaomi Mijia Portable Juicer Mixer



A Xiaomi Mijia Portable Juicer Mixer a hordozhatóságot helyezi előtérbe, hogy otthon vagy a munkahelyen is elkészíthessük magunknak a turmixunkat.

45 watt teljesítményű motorjával, négy acél pengéjével segít összekavarni vagy feldarabolva a gyümölcsöket, akár turmixot készíteni. A csupán 548 grammú Xiaomi Mijia Portable Juicer Mixer 82x 82 x 205 milliméteres méretekkel rendelkezik, működéséről az 1500mAh kapacitású akkumulátor gondoskodik.

A Xiaomi Mijia Portable Juicer Mixer a kedvezmény kóddal 9500 forintba kerül

🔹Kupon:BGDB045


TOPSHAK TS-CH3 szerszám szett

A kemény tok strapabíró műanyagból készült, a narancs színű klipszekkel zárható táska a TOPSHAK színvilágát idézi. Minden fontosabb szerszámot megtalálhat benne az, aki csillag és lapos csavarhúzót, imbusz vagy csőkulcsot keres, de van benne még kalapács, mérőszalag és sniccer is, hogy teljes legyen az otthoni szakember szettje.

Mindegyik szerszám fogantyúja úgy készült, hogy ne ragadjon az ember tenyeréhez, ne legyen túl puha, hogy már-már csúszóssá váljon, de ne is legyen ridegen kemény.

  • A táskában meglepő imbuszkulcs készletet is elhelyeztek, amelyekből 8 különböző méret van,
  • 20 bit van a két tartóban, hogy a mellékelt dugós csavarhúzóval vagy a racsnis kulccsal lehessen használni. Van itt lapos, csillag, torx fej is, hogy a leggyakrabban található fajták átlagos méretei meglegyenek. A racsnis kulcs természetesen állítható, hogy jobbra vagy balra zárjon, így pofonegyszerű a csavarok betekerése,
  • A lapos és csillag csavarhúzóról azt hiszem nem kell sokat beszélni, hiszen nem az igénytelen fajtából valók és remekül teszik a dolgukat,
  • 3 méteres mérőszalag,
  • A dugókulcs fejekből 12 darabot kapunk, 4-13-as méretig,
  • A fogó az egyszerűbb fajtából való, két lépésben állítható a mérete, hogy mekkorára nyíljon ki,
  • A kalapács feje természetesen fém, szára műanyag, markolata gumírozott borítást kapott.

A 37 centiméter széles tok nem foglal el sok helyet, így akár mindig az autóban lehet, de kis méretének köszönhetően otthon is könnyen tárolható. A TOPSHAK hozta a kötelezőket, sok extrát nem kellett nyújtania, hiszen ez nem egy elektromos szerszám, mint a korábban kipróbált eszközeik, amik kivétel nélkül remekül működnek és jó ár/érték aránnyal rendelkeznek. Akiknek egy kisebb szerszámos táska kell alacsony áron, azok nem nyúlhatnak mellé.

TOPSHAK TS-CH3 szerszámos láda európai raktárból

🔹Kupon:BG2c3eec

TOPSHAK TS-CH4 szerszámos láda európai raktárból

🔹Kupon:BG2870f3

TOPSHAK  termékek


KuKirin G2 Pro elektromos roller európai raktárból, a hazai árhoz képes sokkal olcsóbban

A rollerrel nem csak a városba, de akár terepre is merészkedhetsz, lengéscsillapítója, hatótávja is nagy segítséget nyújt a hétköznapokban. Nálunk is járt teszten a nagyobb testvére, a G2 Max.



A KuKirin G2 Pro elektromos roller 45km/h maximális sebességre képes. A 600 watt teljesítményű elektromos motor abban is segít, hogy a 20 fokos dőlésszögű emelkedőre is feljuttasson. A rollerrel megtehető legnagyobb hatótáv pedig akár 55 kilométer is lehet!

A beépített extrák sora abban is segít, ha letérnénk az aszfaltozott útról. Ehhez pedig levegővel teli, 10 colos kerekeket kapunk, hogy kismértékben ezek is besegítsenek a lengéscsillapításban. Teleszkópos lengéscsillapításról is gondoskodtak a tervezők, így az előre és hátulra is került, hogy mind a két kerék által felfogott rezgések, tompítva legyenek. Előre és hátulra is lámpákat szereltek, tehát a sötétben mi is látni fogunk és minket is látni fognak.

A kijelzőjéről minden adatot leolvashatunk, amire szükség lehet, hogy éppen milyen sebességgel gurulunk vagy épp azt is, mennyi energia maradt még az akkumulátorban. A G2 Pro elektromos roller 23.5 kilogrammos súllyal rendelkezik és akár 120 kilogrammig terhelhető. Természetesen össze is csukható és máris kisebb helyet foglal. A KuKirin elektromos roller európai raktárból rendelhető meg, így rövid szállítási idővel, áfa és vámmentesen vásárolható meg, ami így 515$-ba, azaz körülbelül 186 ezer forintba kerül. Bónuszként a csomag tartalmaz egy felszerelhető ülést is, ha kényelmesen szeretnénk megtenni az előttünk álló kilométereket.

A KuKirin G2 Pro elektromos rollert itt találod meg

🔹Kupon:DB11ER111

További elektromos rollerek

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás