Amilyen kicsi, annyival több mindenre használható a BMAX B3. Tartalomfogyasztáshoz, otthoni munkához vagy azzal a funkciójával, hogy egy nagy kapacitású merevlemezt beleépítve egy otthoni letöltőgép legyen belőle, ami a TV-mögött is elfér, ehhez ideális választás a BMAX Windows-os mini számítógépe.

BMAX B3 Mini PC európai raktárból 50 ezer forintért

🔹Kupon:GKB11ANNI3

A géphez csak billentyűzetre, egérre és monitorra lesz szükség, hogy használatba lehessen venni a 8GB DDR4 memóriával ellátott modellt, ami egy 256GB-os M.2 SSD meghajtót is kapott. Ennek köszönhetően, ha pénztárcánk engedi, bármikor nagyobbra cserélhető, sőt emellé még egy 2.5 colos SATA merevlemez is beszerelhető a kis gépházba.



Processzorból az alacsony fogyasztású Intel® Jasper Lake N5095 CPU-t használja, ami négy magos és 2.9GHz-es órajelre képes, a grafikai feladatokat az Intel UHD Graphics látja el.

A BMAX B3 Mini PC-t ellátták számszerint négy USB3.0 porttal látták el. Kapott két HDMI csatlakozót, gigabites LAN-t, fülhallgató csatlakozót és microSD olvasót is. Emellett pedig a Bluetooth 4.2, Wi-Fi 2.4 és 5GHz sem maradhatott el. A kis gépen előtelepített Windows 11 operációs rendszer találtható. A BMAX B3 Mini PC európai szabványú adapterrel és az áfa/vámmentes európai raktárból 50.000 forintba kerül.

A BMAX B3 Mini PC-t itt találod meg

🔹Kupon:GKB11ANNI3

További mini PC-k Intel i5 és i7 processzorokkal is

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás