A Xiaomi Mi Smart Computer Monitor Light Bar 1S olyan monitor világítás, ami segít az esti munkavégzésben. Egy külső vezeték nélkül kommunikáló vezérlővel lett ellátva a lámpa fényerősségének és színhőmérsékletének beállításához.

A Xiaomi Light Bar 1S a monitorra illesztve, 25 fokos szöget bezárva világítja meg a kijelző előtti területet. A 44.8 centiméter szélességű lámpabúra borításának köszönhetően, fénye kevésbé tükröződik a képernyőn. A monitorra illeszthető konzol 10-35 milliméter vastag megjelenítőkhöz használható.Maximális fényerősége 300lm, a színhőmérséklet 2700-6500K között szabályozható. A vezérléséhez egy külön, vezeték nélküli kapcsolatot használó irányítót kapunk, ami nyomásra és tekerésre változtatja a lámpa színhőmérsékletét és fényerejét.

A monitor világítás USB porton keresztül veszi fel a számára szükséges 5V/1A áramerősséget, amit akár egy laptop vagy asztali PC portja is képes számára leadni. Az asztalra helyezhető vezérlőhöz pedig két darab AAA méretű elemre lesz szükség.

Xiaomi Mi Smart Computer Monitor Light Bar 1S monitor világítás 50$-ért

🔹Kupon:BGHULY172

Xiaomi Mi Smart Computer Monitor Light Bar 39$-ért

🔹Kupon:BGHULY158

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás