A DERE T11 nem csak egy 11 colos tablet, hanem a gyártó által mellékelt billentyűzettel laptopként is használható a 12GB memóriás gép, ami európai raktárból áfa és vámmentesen rendelhető meg.

A táblagép processzora egy 10nm-en készült Intel Celeron 5100, ami alap órajelen 1.1GHz-en üzemel, cserébe keveset fogyaszt. Ha nagyobb számításra lenne szükség, akkor az órajele maximálisan 2.8GHz-re emelkedhet. Memóriából 12GB-ot kapunk, a tárhelye pedig egy 256GB-os SSD meghajtó. A grafikus feladatokat az Intel® Iris® Xe Graphics tölti be.

Mivel a T11 egy táblagép, ezért a gyártó mellékel hozzá billentyűzetet is, így laptopként is használható az eszköz. A klaviatúra angol kiosztással rendelkezik és touchpad is található rajta. A 11 colos IPS érintőkijelző 2160×1440 pixeles felbontással rendelkezik, felette pedig egy 1 megapixel felbontású kamera is helyet kapott a videóbeszélgetések lebonyolításához.Csatlakozók közül táblagéphez képest teljes értékű USB 3.0 aljzatot kapunk, ami mellett a fülhallgató csatlakozója található. Az átellenes oldalon microSD kártyaolvasó USB-C port az adatátvitelhez, illetve egy másik USB-C csatlakozó, ami adatátvitelre és akár 65 wattos töltésre is alkalmas.

A DERE T11 az európai raktárból áfa és vámmentesen rendelhető meg, a kedvezmény kóddal pedig 113 ezer forintba kerül a billentyűzettel ellátott táblagép.

DERE T11 táblagép

🔹Kupon:7IISYIWC

További hasonló eszközök, laptopok és mini PC-k

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás