Most is itt vagyunk a friss heti szemezgetővel, amiben megannyi újdonságot szedtünk össze nektek. Kisméretű számítógépek, telefon, TV Box és sok minden más is.

ILIFE W90 száraz/nedves porszívó

A robotporszívóiról ismert ILIFE akkumulátoros kézi porszívója nem csak a piszkot szívja fel, de cserélhető fejének és víztartályának köszönhetően fel is lehet vele mosni, illetve eltávolítani a padlóra kiömlött folyadékokat.

Az ILIFE W90 száraz/nedves porszívó 3000mAh kapacitású akkumulátorral lett szerelve, így vezeték mentesen, teljesen szabadon használható. 700 milliliteres tiszta víz és 500 milliliteres tartálya van a felszívott, piszok és piszkos víz tárolásához.

A földre tehető dokkolóba állítva feltölthető az akkumulátora, amivel a gyártói adatok szerint 30 perces használatra elegendő. A kuponnal az európai raktárból 60 ezer forintért vásárolható meg.

ILIFE W90 száraz/nedves porszívó

🔹Kupon:7QWRYM5T


Olvastad már? Az otthoni mindenes – 4 lemezes QNAP TS-462 teszt

QNAP TS-462 nas header


Intel Core i5-ös mini PC a Beelinktől 16GB memóriával és SSD-vel

A géphez most is csak egy billentyűzetre, egérre és persze monitorra lesz szükség és már használhatjuk is! 16GB DDR4 memóriával látták el a gépet, ami mellé még 512GB-os M.2 SSD meghajtót is kapott, de található benne egy szabad SATA csatlakozó is, amivel egy HHD-vel is kibővíthetjük.

Processzorból az Intel Core i5-8260U CPU-t használja, ami 4 magos, 8 szálas és 1.6GHz-es alapórajele egészen 3.9GHz-ig emelkedhet, a grafikai feladatokat az Intel® UHD Graphics 620 látja el.

A BMAX B5 Pro Mini PC-t ellátták két USB3.0 és két USB2.0 porttal. Kapott egy HDMI csatlakozót, mini DP portot, USB-C, gigabites LAN és fülhallgató csatlakozót is. A kis gépen előtelepített Windows 11 operációs rendszer található. A BMAX B5 Pro Mini PC európai raktárból 103 ezer forintba kerül. De a gyártó kínálatában sok más lehetőség is található.

A BMAX B5 Pro mini PC-t itt találod meg

🔹Kupon:7FIFWLRS

Hasonló mini PC-k


Doogee N50 telefon 8GB memóriával 42 ezer forintért

A Doogee mindig is megosztó gyártó volt a mobiltelefonos piacon. Sokan kedvelik olcsóságuk miatt, mások kerülik és inkább egy nevesebb kínai telefon mellett teszik le a voksukat. A DOOGEE N50 nem csak a jelenlegi magas árak mellett remek választás a piacon, hanem ha többet kérnének érte, akkor is megérné ezt választani. Az akció valószínűleg nem tart sokáig, a 42 ezer forintos ára pedig több, mint kedvező a 8GB memóriával és 128GB-os tárhellyel szerelt modellek között.

Az N50 modell a Spreadtrum (ismertebb nevén Unisoc) T606 nyolc magos processzorát kapta meg, ami maximálisan 1.6GHz-re képes és 12nm-es csíkszélességgel készül. Nem titok, hogy ezzel a teljesítménnyel ismét a belépőszintet célozták meg, de mégsem az alsókategória legaljáról választottak. 8GB memóriát szereltek a telefonba, a belső tárhelye 128GB-os, amit természetesen microSD kártyával 1TB-ig bővíthetünk, hogy legyen helye a képeinknek, videóinknak.



A 6.52 colos, 1600 x 720 pixeles kijelző feletti előlapi kamera 8 megapixel felbontású. Ujjlenyomat olvasó szenzorral látták el a bekapcsoló gombot és rendelkezésre áll az arc alapú feloldás is. A hátlapra szerelt fő kamera 50 megapixel felbontású, f/1.8-as rekeszértékkel és LED villanóval, amit egy 2 megapixeles kamera egészít ki.

A készüléken 3.5mm-es fülhallgató csatlakozó is helyet kapott, a beépített 4200mAh kapacitású akkumulátorát pedig USB-C portján keresztül tölthetjük fel. 2.4/5GHz WiFi, Bluetooth 5.0, GPS, GLONASS, Galileo, Beidou is a repertoár részét képezi. Két nanoSIM kártyát kezel és támogatja a hazai 800MHz-es B20-as LTE hálózatot is, így nem lesz gond a gyors interneteléréssel sem. Android 13 rendszert futtat, amin megtalálható a magyar nyelvű felület is. Az akcióban csak 119$-ba, azaz a 42 ezer forintos árcédulája több, mint remek.

Doogee N50 mobiltelefon


Meenhong JX1 MINI PC Windows 11, Intel N5105, 8GB DDR4 és 256GB SSD 53 ezerért

Ez a számítógép kis mérete ellenére számos pozitívummal rendelkezik, beleértve az Intel Celeron N5105 processzort, a 8GB DDR4 memóriát és 256GB-os SSD meghajtót. Az Intel UHD Graphics vezérlővel és a 4K-képességgel felszerelt géppel a TV-n kiváló minőségű videók játszhatók le rajta.

A 3x USB 3.0, a HDMI, USB-C, gigabites LAN és a WiFi csatlakozás lehetővé teszi az egyszerű hozzáférést más eszközökhöz, így a felhasználók számára könnyű hozzáférni a fájljaikhoz, a zenéinkhez és a videóikhoz.

Összességében a Meenhong  JX1 Mini PC kis mérete által remek megoldás, ha egy keveset fogyasztó kisméretű számítógépet keresünk akár munkára vagy hálózati megosztóként.

Meenhong JX1 Mini PC


BlitzWolf BW-PCM9 16 colos monitor

A BlitzWolf BW-PCM9 16 colos monitora sokat utazóknak, munkába, de akár játékra is használható. Különlegessége, hogy egy power bank is elegendő a működéséhez.FullHD felbontással rendelkezik a HDR-t is támogató kijelző, amit USB-C porton keresztül láthatunk el energiával. Ezáltal még egy külső akkumulátorról is használható, így számtalan feladatra használható, akár a fent felsorolt lehetőségeken kívül is.

A 16 colos BW-PCM9 monitor IPS kijelzővel rendelkezik, amelynek felbontása 1920 x 1200 pixel. Így kis méretének köszönhetően az íróasztalon is a legegyszerűbb mód arra, hogy a laptopot kiegészítve két kijelzőt használjunk egyszerre a munkában. Azonban nem csak munkára, de akár szórakozásra is használható, így akár még egy játékkonzolhoz is csatlakoztatható a HDMI portján keresztül, amivel akár az asztalon használva. Ehhez jól jön az alacsony energiafelvétel, amivel autóban akár a szivargyújtóról vagy egy olyan töltőadapterről, ami 15 wattot képes leadni, megtáplálható energiával (ebből a BlitzWolf is számos modell rendelkezik).

Hangszóróval is ellátták, amik sztereóban szólnak, hogy teljes legyen a mini mozi élmény. Két USB-C portjából az egyik az áramellátásért felel, a másik adatkapcsolatra használható, aminek köszönhetően a monitoron található USB-A csatlakozóhoz is hozzáköthetünk különböző eszközöket. A limitált ideig élő kedvezmény kóddal 180$-ért vásárolható meg az áfa és vámmentes európai raktárból.

A 16 colos BlitzWolf BW-PCM9 monitort itt találod meg

Kupon:BG589b2e

További monitorok


Hűtőláda otthonra vagy az autóba

A Portable Compressor Cool Box akár -20 Celsiusra is képes hűteni a 31.5 literes fakkjába belepakolt dolgokat. Vezetékekből kétfélét is adnak, egy szivargyújtóba illeszthető és egy elektromos hálózatba csatlakoztatható fajtát. Így nem csak az autóban használható, de végszükség esetén a házban található fagyasztó helyettesítésére vagy egy kerti összejövetel alkalmával a szabadban is, hogy mindig legyenek hűtött italaink.

Amint csatlakoztatjuk a szivargyújtóhóz vagy a hálózati aljzathoz, bekapcsolhatjuk és a +/- gombokkal beállítható a kívánt hőfok, ami -20/+20 Celsius fok között lehet. Ez megfelelő a már említett italok hűtéséhez, de ha hosszabb távra indulunk és a fagyasztott húsokat szeretnénk eljuttatni A-ból B-be, az is megoldható a nagy hűtésteljesítmény segítségével.

Ha egy kis kerti bulira szánjuk, tegyük be előre az italokat akár a sima hűtőbe, ha sok itallal számolunk, majd utána kirakhatjuk a hűtőládába, hogy hidegen tartsa. A könnyű mozgatáshoz kerekekkel és fogantyúval is ellátták.

Portable Compressor Cool Box

VEVOR elektromos hűtőládák


A H96 Max mindenki számára elhozza az olcsó okos eszközös videózást, hiszen ingyenes szállítással 13 ezer forintba kerül a multimédiás TV BOX.

A kör alakú eszköz az Android operációs rendszer friss, 13-a verzióját használja. Segítségével alkalmazásokat tölthetünk le az eszközre, használhatjuk a YouTube, streaming, Google Play szolgáltatásokat is vagy akár az interneten böngészhetünk.

A szoftveres támogatottság mellett a belsőre is nagy figyelmet fordítottak, így gigabites LAN-t kapuink, de megtalálható benne a WiFi 6 (IEEE 802.11 a/b/g/n/ac/ax), amivel akár 3000Mbps is elérhető és a Bluetooth 5.0 támogatás is.

The G-Lab Korp Radium teszt – Hófehérben pompázó RGB-s fejhallgató (nyerj The G-Lab ajándékcsomagot)

The G-Lab Korp Radium teszt

A 4GB rendszermemória mellett 32GB méretű tárhelyet kapott, ami elegendő a streaming szolgáltatók alkalmazásainak feltelepítéséhez. CPU-ból a RockChip idén bemutatott ARM Cortex A53 magokat használó RK3528 modellre esett a választás. Ez a CPU már 8K 25fps videók kódolásával is elboldogul.

Támogatott kodekek és formátumok:

  • MPEG-1/2/4, H.264, H.265/HEVC, VC-1,
  • H.265/HEVC Main profile @ level 5.1 High-tier; up to 8K @ 25fps,
  • H.264/AVC Base/Main/High profile @ level 5.1; up to 4k @ 60fps,
  • VP9, up to 4Kx2K @ 60fps,
  • VP8, up to 1080P @ 60fps,
  • MPEG-1, ISO/IEC 11172-2, up to 1080P @ 60fps,
  • MPEG-2, ISO/IEC 13818-2, SP@ML, MP@HL, up to 1080P @ 60fps,
  • MPEG-4, ISO/IEC 14496-2, SP@L0-3, ASP@L0-5, up to 1080P @ 60fps,
  • VC-1, SP@ML, MP@HL, AP@L0-3, up to 1080P @ 60fps,
  • MVC is supported based on H.264 or H.265, up to 1080P @ 60fps,
  • *.mkv,*.wmv,*.mpg, *.mpeg, *.dat, *.avi, *.mov, *.iso, *.mp4, *.rm *.jpg

HDMI, két USB és LAN csatlakozóval is ellátták. A csomagban európai szabványú adapter, HDMI 2.0 kábel és távirányító is a tartozékok részét képezi.

H96 Max TV Box

🔹Kupon:7F1JXWPH

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás