Az utóbbi időben a laptopjairól, táblagépeiről és méginkább kisméretű számítógépeiről ismert BMAX új modellje a BMAX B5 Pro. Ez a gép hiába kicsi, de a 8. generációs Intel i5 CPU-nak és a 16GB mennyiségű memóriának köszönhetően már komplex feladatokra is alkalmas.

A géphez most is csak egy billentyűzetre, egérre és persze monitorra lesz szükség és már használhatjuk is! 16GB DDR4 memóriával látták el a gépet, ami mellé még 512GB-os M.2 SSD meghajtót is kapott, de található benne egy szabad SATA csatlakozó is, amivel egy HHD-vel is kibővíthetjük.

Processzorból az Intel Core i5-8260U CPU-t használja, ami 4 magos, 8 szálas és 1.6GHz-es alapórajele egészen 3.9GHz-ig emelkedhet, a grafikai feladatokat az Intel® UHD Graphics 620 látja el.

A BMAX B5 Pro Mini PC-t ellátták két USB3.0 és két USB2.0 porttal. Kapott egy HDMI csatlakozót, mini DP portot, USB-C, gigabites LAN és fülhallgató csatlakozót is. A kis gépen előtelepített Windows 11 operációs rendszer található. A BMAX B5 Pro Mini PC európai raktárból 103 ezer forintba kerül. De a gyártó kínálatában sok más lehetőség is található.

A BMAX B5 Pro mini PC-t itt találod meg

🔹Kupon:7FIFWLRS

Hasonló mini PC-k

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás