A PC-s fejhallgatók piacán megjelent a The G-Lab Korp Radium, amivel a játékosoknak próbál meg kedveskedni a gyártó, hiszen a gamer vonalat követve felcsatlakoztatható mikrofon és RGB világítás is bővíti a repertoárt.

The G-Lab Korp Radium fejhallgató teszt-1180498

The G-Lab Korp Radium Headset White

A dobozban leírást és a már említett mikrofont találjuk a fejhallgató mellett. A fejhallgató külseje egyáltalán nem megosztó, nincsenek extra színek, minták. Tökéletesen beleillik a gamerek világának kiegészítőbe. A hófehér műanyag burkolat minőségére nem lehet panaszunk, a használt anyagoknak köszönhetően nem lett nehéz, hogy hosszútávon se legyen kényelmetlen a használata. A 275 grammos The G-Lab Korp Radium harisnyázott kábele tartósnak tűnik és ezzel a borítással kevésbé gubancolódik, mint a gumi vagy műanyag bevonatú társai.

The G-Lab Korp Radium fejhallgató teszt-1180499

The G-Lab Korp Radium fejhallgató teszt-1180510

A fejhallgató baloldalán található vezetéken kapott helyet a hangerősség szabályzó, az RGB világítás és a mikrofon kapcsolója. A kábel 3.5 milliméteres kombó jack és USB csatlakozóban végződik. Míg előbbi a megszólaló hangokért és mikrofonért, addig a másik a fejhallgató kétoldalán futó RGB fényekért, a The G-Lab logó és a körülötte lévő perem világításáért felel. A színek automatikusan, folyamatos átmenetben váltakoznak. A baloldali hangszóróházon kapott helyet a 3.5 milliméteres aljzat a mikrofon csatlakoztatásához, aminek szára rugalmas, könnyen hajlítható, hogy a végét a megfelelő pozícióba állíthassuk.

  The G-Lab Korp Radium fejhallgató teszt-1180503

The G-Lab Korp Radium fejhallgató teszt-1180502

The G-Lab Korp Radium fejhallgató teszt-1180507

A fejpánt belső fele puha borítást kapott, amivel hosszútávon sem zavaró a viselése. A hangszóróházak belül párnázottak és az over ear kivitelnek hála, ami a teljes fület körbe öleli, segít kizárni a külső zajokat. A szár hossza is állítható, így mindenki megtalálhatja a számára megfelelő méretbeállítást.

The G-Lab Korp Radium fejhallgató teszt-1180520

Hangját tekintve jól találták el a magas és közép hangokat, de mélyekből keveset mutat. A kombó jack csatlakozójával egyszerűen volt használható a Playstation 4 konzolommal, laptoppal, mobiltelefonnal. Azonban, ha PC-vel kötnénk össze, akkor szükségünk lesz egy jack elosztóra, mert az asztali gépeken szinte mindenhol külön-külön bemenete van a bemeneti és kimeneti (fejhallgató, mikrofon) sávoknak. Hangminősége játékhoz teljes mértékben megfelelő (persze erre is tervezték), de filmezéshez sem lesz rossz. Viszont a minőségi zenehallgatáshoz lehetne benne több mély, amit PC-n vagy esetleg telefonon használva egy equalizer segítségével tehetünk kellemesebbé. A vezérlőn található potmétert maximális értékre tekerve sem torzulnak a hangok, ami pozitívum.

Azok a felhasználók, akik szeretik a LED világítást, ami a fehér modellen különösen jól mutat, örülni fognak a hangszóróházon végigfutó és a logóban megjelenő RGB funkciónak. A mikrofon érzékenysége rendben van, ám némi alapzajjal találkozhatunk a használatakor. Nem podcast készítésére találták ki, de játékhoz vagy videóhíváshoz, hogy más is hallja a hangunkat, megfelelő minőséget hoz.

 

Milyen lett The G-Lab Korp Radium?

A fülpárna nem rossz, 1-2 órát simán ki lehet benne bírni. A hangszórói által keltett hangok valóban játékra lett inkább kihegyezve, zenét nem ezen fogunk a legkellemesebben hallgatni. Azonban a hazai felhozatalt tekintve az ára teljesen rendben van. Vanna hiányosságai, de 12.000 forintért ár/érték arányban jó választásnak bizonyult.

The G-Lab Korp Radium Headset White

The G-Lab Combo Selenium

 

Nyerj Te is egy The G-Lab kiegészítőkből álló szettet!

The G-Lab Korp Radium fejhallgató teszt-1180522

Szeretnél a jelenleg használt vagy az új számítógépedhez The G-Lab perifériákat? A nyereményjátékban megnyerheted az egy darab kisorsolásra kerülő The G-Lab Combo Selenium szettet, ami vezetékes billentyűzetet, vezetékes egeret, vezetékes fejhallgatót és egérpadot tartalmaz. A játékban való részvételhez menj a Facebook oldalunkra és a fejhallgató posztjához kommentként írd be, hogy The G-Lab. Sorsolás gyermeknapon, azaz 2023.május 28-án. A nyertes nevét a Facebook oldalunkon fogjátok látni. A nyeremény Foxpost-tal kerül feladásra. Így, ha Te leszel a szerencsés nyertes, akkor keress fel minket és írj nekünk privát üzenetet a Facebook-on és add meg a címet, ahol a hozzád legközelebbi Foxpost automata található. Amint feladtuk a csomagot, értesítünk róla.

A Foxpost és Facebook teljeskörűen mentesítve van minden jelentkező vagy résztvevő részéről. Elismerjük, hogy a promóciót a Foxpost és Facebook nem támogatja, nem hagyja jóvá és nem kezeli, illetve a promóció nem kapcsolódik a Foxposthoz és Facebookhoz.

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás