A 360 Botslab by S8 Plus robotporszívója a legolcsóbb portartályba ürítős modell, ami árbajnok ellenfele a hasonló társainak. A Xiaomi Roborock S50 széria mellett jelent meg az akkor nagy sikert aratott 360 S6 modell, ami sikeresen vette fel a versenyt az akkori nagyágyúval.

5000mAh kapacitású akkumulátorával, egy feltöltés alatt akár 180 négyzetmétert is képes feltakarítani. A Xiaomi robotporszívójainál megszokott tulajdonságokat kapjuk, azaz LiDAR szenzorral is ellátták, amivel feltérképezi a lakást és egy virtuális térképen nem csak nyomon követhető a munkája, de különböző részeket is megadhatunk neki, hogy hol takarítson vagy épp a lakás mely részét hagyja érintetlenül.Maximum 2 centiméteres akadályon, illetve küszöbön képes áthaladni. A mobiltelefonos alkalmazással pedig pofonegyszerű a vezérlése és még a felmosás funkció sem maradt ki, mert a 350 milliliteres portartály mellett 300ml-es víztartállyal is rendelkezik az okos robotporszívó. A szívóteljesítmény 600/1000/1500/2700pa között szabályozható. A szőnyeg érzékelés által képes automatikusan növelni a szívóerejét, hogy a porszívó alján forgó kefe fej mellett nagyobb erővel távolítsa el a szálak közé akadt szennyeződéseket.

A dokkolója, ahová dolga végeztével automatikusan visszaáll feltölteni az akkumulátorát, 4 literes tartállyal rendelkezik, ami 30Kpa szívóerővel nyomja át magába a szennyeződést, hogy ismét üres legyen a robotporszívó portartálya. A 360 Botslab by S8 Plus a kuponnal 112 ezer forintért vásárolható meg az áfa és vámmentes európai raktárból.

360 Botslab by S8 Plus robotporszívó

🔹Kupon:7CMBKBB

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás