A XIAOWAN 3.6L Smart Pet Food Feeder egy okos etetőtál, amely lehetővé teszi, hogy kényelmesen és egyszerűen táplálja kedvenc háziállatjait. Ez az etetőtál különösen hasznos lehet azoknak az állattulajdonosoknak, akiknél előfordul, hogy néha kevesebb időt tudnak otthon tölteni, vagy akik az állatainak rendszeres étkezési rendszerre van szükségük.

Az etetőtál 3,6 liter kapacitással rendelkezik, ami tökéletesen elegendő lehet egy átlagos méretű kutya vagy macska számára. Az ételt egy beépített időzítő segítségével lehet adagolni, amely lehetővé teszi, hogy az étkezések előre beállított időpontokban történjenek.

A XIAOWAN eszközénél két mód közül lehet választani. Az automatikus adagolási mód lehetővé teszi, hogy beállítsuk a rendszeres étkezéseket, míg azonnali adagolási mód esetén az állatok azonnal megkapják az ételt. Ezek a módok pedig a mobiltelefonról szabályozhatók.

XIAOWAN 3.6L Smart Pet Food Feeder EU raktárból 99$-os áron

🔹Kupon : 7XYTVFH

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akicókat

 

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás