Elhoztuk azt a válogatást, amiben a február hónapban a legtöbbek által keresett BlitzWolf termékek voltak. A BlitzWolf akkorára nőtt, hogy már BlitzWill és BliztHome márkanéven úgy családot alapított. Ezek közül a modellek közül is szemezgettünk.

BlitzHome BH-CM1503 kávéfőző tejhabosító funkcióval mindössze 33 ezer forintért

Olvasd el a tesztünket

A karos kávéfőzőt azonnal meg is vásárolhatjuk, európai szabványú aljzattal rendelkezik, az 1450W-os maximális teljesítménnyel rendelkező BlitzHome® BH-CM1503 presszó kávéfőző 15 bar nyomással képes átpréselni a vizet az őrölt kávészemeken.

A fém burkolattal rendelkező kávéfőző karos megoldásnak köszönhetően egy vagy két csésze kávét is készíthetünk. A tetején található vezérlésének köszönhetően választhatjuk ki a funkciókat. A tejhabosítást az oldalán található tekerő gombbal szabályozhatjuk.

A víztartállyal rendelkező BlitzHome® BH-CM1503 kávéfőzőt ellátták túlmelegedés elleni védelemmel és automatikus hőmérsékletszabályzással is rendelkezik. Ha pedig nincs használatban, egy idő után automatikusan lekapcsol, hogy ne fogyasszon energiát. A BlitzHome® BH-CM1503 karos kávéfőző 89.99$-ba kerül a kuponnal, tehát 33 ezer forintos áron vásárolható meg az európai raktárból.

A BlitzHome® BH-CM1503 kávéfőzőt itt találod meg

🔹Kupon: BG875799

További Kávéfőzők


BlitzHome BH-AP2501 légtisztító

A kedvezmény kóddal 32 ezer forintba kerül

A BlitzHome BH-AP2501 légtisztítót itt találod meg

 🔹Kupon: BGHCNY02

A közel 37 centiméter magasságú okos légtisztító egy óra alatt akár 280 köbméter levegőt is képes megmozgatni. Ezzel pedig akár egy 46 négyzetméter alapterületű helyiség levegőjét is tisztán tudja tartani. Cserélhető szűrőjének köszönhetően képes kiszűrni a levegőből a 0.3 mikron feletti részecskéket, illetve a füstöt és kellemetlen szagokat is.

Több sebességű fokozatának köszönhetően hangjával alvás közben sem fog zavarni. Ellátták időzítővel is, így beállítható, hogy 1, 2, 4 vagy 8 óra elteltével automatikusan lekapcsoljon. Mivel WiFi modullal is rendelkezik, így telefonról is vezérelhető és monitorozható és Amazon Alexa és Google Home kompatibilis.

A BlitzHome BH-AP2501 légtisztítója európai (CZ) raktárból vásárolható meg, így áfa és vámmentesen érkezik meg. A kedvezmény kóddal 84$-ba, azaz körülbelül 32000 forintba kerül.

A BlitzHome BH-AP2501 légtisztítót itt találod meg

 🔹Kupon: BGHCNY02


Blitzwill BW-LB2 a monitor vagy a televízió mögé vetíthetők színekért

Európai raktárból és EU szabványú adapterrel ellátott kisméretű HDMI porttal ellátott dobozba kell a bejövő jelet kötni, amit a HDMI kimeneten keresztül a színeket leképezve megjeleníti a forrás tartalmat a kijelzőn. A felismert színekkel pedig befesti a televízió mögött található falat. 55-85 col közötti televíziókhoz ajánlja a gyártó a Blitzwill BW-LB2 modellt, hogy a színes LED szalagot a TV-hez erősítsük.

A LED szalag nem csak a képernyőn megjelenő képekkel szinkronban tud mozogni és módosítani a fényerőt, hanem szinkronizálni tudja kedvenc filmek vagy videojátékok hangjával is, így az intelligens fénycsík ennek megfelelően tudja megjeleníteni a színeket. A képernyő így sokkal kellemesebb képi világot kap a tökéletes játék vagy film hangulat eléréséhez.

A LED-es fénysávot telefonos APP vezérli, amely kompatibilis az Alexával és a Google Asszisztenssel. Hanggal vezérelhető a szín, a mód és a fényeffektus is. Az APP-on keresztül testreszabható a különböző fények színei, fényereje és villogási módja, ami 2.4Ghz-es WiFi hálózaton keresztül szinkronizálható.

Blitzwill BW-LB2 európai (PL) raktárból áfa és vámmentesen, a kuponnal 83$-ért

🔹Kupon: BGSaleAD


BlitzWolf BW-TC23 kábel beépített kijelzővel a100W teljesítményű tötéshez

90 és 180 centiméteres (3/6ft) változatban vásárolható meg az USB-C/USB-C végű kábel, amit erőssé tesz a harisnyázott külső borítás. A nyak részénél esetlegesen fellépő kábeltörés elkerülése érdekében hosszított gumiborítást kapott.

A BlitzWolf BW-TC23 természetesen adatátvitelre is használható és maximum 100W 20V/5A-t képes átvinni, amit fogyasztástól függően valós időben megjelenít. Az USB-C csatlakozás univerzalitása miatt mobiltelefonhoz, táblagéphez, fülhallgatóhoz, de USB-C töltést támogató monitorhoz és laptophoz is használható.

A 90 centiméter hosszúságú verzió 8.7$, míg a 180 centiméteres modell 9.7$-ba kerül a kedvezmény kóddal. Így valószínűleg az utóbbi modell jobban megéri

🔹Kupon: BGFEU39


BlitzWolf BW-UPC2 pendrive

A BlitzWolf BW-UPC2 különlegessége az, hogy normál USB és USB Type-C porttal is ellátták. Így akár a legújabb Apple laptopokkal is használhatjuk különböző átalakítók nélkül, amit aztán a normál USB porttal szerelt számítógépen is visszaolvashatunk.

A BlitzWolf BW-UPC2 OTG-re is képes pendrive 32 és 64GB-os méretben kapható. Az USB 3.0 portnak köszönhetően a sebességre sem lesz panaszunk. A 64GB-os modell 50MB/s írási és 90MB/s olvasási tempóra képes. Fém ház védi a külső behatásoktól, a külső tokban pedig 360 fokban forgatható a belső, csatlakozókkal szerelt rész. Így míg az egyik oldalt használjuk, a másik védve van az alumínium háznak köszönhetően.

Az OTG funkciónak köszönhetően még mobiltelefonnal vagy akár az újabb iPad Pro modellekkel is használhatjuk. A 64GB-os modell 17$, míg a 128GB-os modell 28$-ba kerül.

64GB-os modell

128GB-os modell


BlitzWolf®BW-NET5 WiFi adapter

Apró, de fontos kiegészítő, ami asztali géphez is használható, ha nincs benne wifi vevő. De akár egy wifi hibás laptoptól sem kell emiatt elbúcsúznunk, hiszen használhatjuk a BlitzWolf vevőjét.

A szabványos USB porthoz csatlakoztatható BW-NET5 adapter csak 7$-ba kerül. Windows XP-től egészen a 10-es operációs rendszerig használható, akár Linux rendszerekkel is. A 15 grammos kis kiegészítő a 2.4GHz-es frekvenciát képes kezelni, amivel a maximális elérhető sebesség 300mbps lehet. A BlitzWolf®BW-NET5 WiFi adapter sokaknak egy hiánypótló eszköz lehet, ami csak 9$-ba kerül

BlitzWolf®BW-NET5 WiFi adapter


A BlitzWolf BW-TH8 USB Type-C portos elosztójával 11 különböző kiegészítőt használhatunk

blitzwolf_bw-th8.jpg

1578299961_26.jpg

A számítógépünkhöz csak az elosztó Type-C csatlakozóját kell csatlakoztatunk. Az univerzális portnak köszönhetően analóg és digitális adatfolyam is használható, de a hub-on keresztül még a laptopunkat is feltölthetjük. Ennek köszönhetően egyazon porton folyhat az adatáramlás és az energiaátvitel is. Ennek köszönhetően a PD (Power Delivery) protokollt támogatja, amin keresztül maximálisan 20V/5A, azaz 100W áramerősség vihető át rajta keresztül a laptopunk felé. Olvasd el a tesztünket.

Ha egy ultrabookot használunk, jól fog jönni ez a kiegészítő, hiszen ezáltal megsokszorozhatjuk a csatlakozóinkat:

 • 2 darab USB 3.0 portot,
 • 2 darab USB 2.0 port,
 • 1 darab SD kártyaolvasót,
 • 1 darab micro SD kártyaolvasót,
 • 1 darab HDMI portot,
 • 1 darab VGA portot,
 • 1 darab Type-C portot,
 • 1 darab RJ45 portot,
 • 1 darab 3.5mm jack csatlakozót is.

A BlitzWolf BW-TH8 11 in 1 UB elosztó 37.99$-os áron előrendelhető

🔹Kupon: BG95a9cb


BlitzWolf BW-TH5 Type-C elosztó

BlitzWolf BW-TH5

Ha laptopot használsz vagy csak kevés a port a számítógépeden, akkor jól jön majd a BlitzWolf BW-TH5 Type-C elosztó. Memóriakártyát, USB portot, HDMI kábelt is csatlakoztathatsz hozzá

Mindent egyben megtalálunk a fém színű USB Type-C HUB-on, amin keresztül, univerzális volta miatt még a laptopunkat is feltölthetjük (PD töltés). Ehhez jön jól a maximum 100W-os teljesítmény leadás, így töltés közben még a különböző portokat is használhatjuk, nem kell a laptophoz hasonlóan elveszítenünk egy csatlakozót a töltés miatt.

BlitzWolf BW-TH5 1

Az elosztó jól jöhet, ha két monitort szeretnénk egyszerre rákötni a laptopunkra, így a csatlakozó HDMI portjain keresztül mehet az egyik, a másik pedig a géoünk saját kimenetén.

A következő csatlakozókat találjuk meg az elosztón:
 • HDMI ~ 4k@30Hz,
 • USB3.0 x3,
 • microSD és SD kártyaolvasó,
 • USB Type-C port adatátvitelhez és töltéshez egyaránt,

A BlitzWolf BW-TH5 Type-C elosztó a kedvezmény kóddal 25$-ba kerül

A BlitzWolf BW-TH5 Type-C elosztót itt találod meg

🔹Kupon: BGc75ce4

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akicókat

 

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás