A Liectroux a multifunkciós porszívóiról, ablak tisztító és robotporszívóiról lehet ismerős. A Liectroux TR-8080 egy légtisztító, amely segíthet az otthoni levegő minőségének javításában. Ez az eszköz egy sor olyan funkcióval rendelkezik, amelyek hozzájárulnak az egészségesebb és tisztább lakókörnyezet kialakításához.

Az eszköz HEPA szűrővel rendelkezik, amely képes eltávolítani a levegőből a káros részecskéket és allergiát okozó szennyeződéseket, beleértve a polleneket, a port, az állatszőrt és a füstöt is. A HEPA filter megakadályozza, hogy a káros részecskék áthatoljanak a szűrőjén, így biztosítja a tiszta és egészséges levegőt.

Az Liectroux TR-8080 további funkciója az UV sterilizálás, amely segít eltávolítani a gépbe beszívott levegőből a különféle baktériumokat. További előnye a csendes működés, amely lehetővé teszi a használatát éjszaka is, anélkül, hogy zavarná az alvást.

Az eszköz kialakítása stílusos és modern kialakítása kompakt mérettel párosul a 20x20x34 centiméteres dimenzióinak köszönhetően. A 35W teljesítményű légtisztító európai raktárból vásárolható meg, tehát nem kell rá plusz költséget fizetni és a szállítás ingyenes.

Liectroux TR-8080 légtisztító

🔹Kupon : 7HWXGK

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akicókat

 

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás