A Oneodio Wired Gaming Headset egy nagyszerű választás a játékosok számára, akik minőségi hangzást keresnek játékaikhoz.

A gyártó nem címkézi fel vérbeli gamer headsetként, pedig ezt is simán megtehette volna. Helyette egy kellemes hangzással operáló fejhallgatóként hivatkozik rá, ami kiegészülve a felcsatlakoztatható mikrofonnal, jóval több mindenre használhatunk, mint egy sima fejhallgatót.

A dobozban a leírások mellett a 3.5 milliméteres csatlakozóval rendelkező, 360 fokos szögben állítható mikrofonos fejet kapunk. A fülhallgatóhoz még egy vezeték jár, amin a mikrofon vezérlő és hangerőszabályzó is található. Ennek vége 3.5 milliméteres csatlakozóban végződik, amihez kapunk egy elosztót, ami külön választja a mikrofont és a hangszórót. Emellett egy USB-s fejet is adnak hozzá, ha nem akarunk a dzsekkel bajlódni.

A hangszóróház most is a bakelit lemez-szerű sávozott külsővel brillíroz és az oldalak 90 fokban kihajthatók, ahogyan egy DJ jellegű fülest is használhatunk .A gyártó ugyan nem sztárolja túl a fejhallgatót, hogy egy vérbeli gamer termék lenne. De a mikrofonnak köszönhetően kompatibilis a PC, Xbox és PS4 modellekkel is.

Specifikáció:

  • Driver mérete: 40 milliméter,
  • Impedancia: 32Ω,
  • Érzékenység: 110dB + – 3dB
  • Frekvencia: 20Hz-20KHz
  • Teljesítmény: 30mW

Az AliExpress OneOdio Offcial Store oldaláról rendelhető meg, mindössze 10500 forintos áron

Oneodio Wired Professional Studio Pro DJ

Oneodio A71 Wired Over Ear Headphone

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akicókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás