A Hagibis USB-C Mac Mini dokkoló egy kompakt és könnyen használható eszköz Mac Mini-hez tervezve, amely lehetővé teszi, hogy több USB perifériát csatlakoztasson egyetlen USB-C portra.

A Hagibis Hub több féle változatban kapható, így megtalálható rajta USB 3.0, USB2.0 port, HDMI, VGA, ethernet, SD és microSD kártya olvasó és USB-C csatlakozó is. A HDMI port lehetővé teszi, hogy 4K-s videót továbbítson a kijelzőre, míg az ethernet port segítségével könnyedén csatlakozhat az internethez, ha nincs WiFi-elérés. A kártyaolvasók lehetővé teszik, hogy könnyedén hozzáférjen fényképeihez és adataihoz. Mindegyik modellbe tehető egy 2.5 colos meghajtó is, egyes verziókba pedig ezen felül még M.2 SSD is.

A Hagibis USB-C Hub plug-and-play módon működik, így nincs szükség szoftver telepítésére vagy driver frissítésére. Az eszköz kis mérete és könnyű súlya lehetővé teszi, hogy észrevétlenül beleolvadjon a környezetébe.

Hagibis USB-C Hub

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akicókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás