A HiBREW H4 őrölt kávé mellett a DolceGusto és Nespresso kávékapszulákból is el tudja készíteni a reggeli frissítőt. Ha nem volt idő a korai készülődés közben, akkor az autóban is lefőzhető vele a reggeli kávé.

HiBREW terméket már teszteltünk, így bátran vágtunk bele a HiBREW H4 kipróbálásába is, ami egy igazán kellemes csomagban érkezett meg a tesztasztalra. Maga a kávéfőző akkora, mint egy termosz a 22.8 milliméteres magasságával és 7.5 centiméteres szélességével. Bekapcsológombjaival a hideg (beletöltött víz hőmérsékletű ital) és a fűtőszállal majdnem forráspontig hevített forró ital készítése is megoldható.

HiBREW Portable Coffee Machine teszt (1 of 12)

Alja és teteje egyaránt menetes, alul a műanyag pohárszerű alsó rész, amibe a kávét főzi le, felette a kapszula betét vagy az őrölt kávé tartója, felül pedig a vizet kell beletölteni a 60 milliliter kapacitású tartályába.

 HiBREW Portable Coffee Machine teszt (3 of 12) HiBREW Portable Coffee Machine teszt (4 of 12)

A tartozékok között két fajta kapszulás kávé, a Nespresso és Dolce Gusto fajtákhoz való betétet, illetve az őrölt kávénak megfelelő szűrő található. Kis mérete ellenére egy erős, 15bar nyomással képes átnyomni a felforrósított vizet a kávé lefőzéséhez.

HiBREW Portable Coffee Machine teszt (7 of 12)

A víz felmelegítéséhez és a kávé lefőzéséhez elektromos áramra van szükség. Ehhez egy fali csatlakozó és egy szivargyújtós adapter található a csomagban, hogy továbbítsa a 80 wattnyi energiát a kávéfőzőhöz. Fokozat állítás nincs, így mindig azonos mennyiségű folyadékot használ a HiBREW H4 egy-egy adag lefőzéséhez. Kipróbáltuk kapszulával és őrölt kávéval is, ízre tökéletesen olyat főzött, mint a nagy kávéfőzőnk.

Így akinek fontos a frissesség és kedvenc kávéját fogyasztaná az autóban is, ezt a szempontot nézve lehet létjogosultsága az eszköznek, ami a csehországi raktárnak köszönhetően ingyenes szállítással és áfa/vámmentesen rendelhető meg. 89, illetve az állvánnyal 91$-os áron.

HiBREW Portable Coffee Machine teszt (9 of 12)

HiBREW Portable Coffee Machine teszt (11 of 12)

HiBREW Portable Coffee Machine teszt (12 of 12)

Hibrew H4A kávéfőző

Hibrew H4A kávéfőző állvánnyal

Kupon:JanBGCoupon8

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akicókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás