A Xiaomi egere 1600 DPI felbontást is tud, az USB vevőjével bármilyen számítógéppel használható, működéséhez pedig két darab elemre van szükség és csak 4800 forintba kerül.

Xiaomi Youpin Miiiw egér

Xiaomi eszközöket már mi is próbáltunk, így ismerjük milyen megbízható eszközöket készítenek, most egy olcsó, halk egeret találtunk. Az ergonomikus kialakítású egér felbontása 5 lépésben választható 800, 1200, 1600 dpi között. Két darab AA méretű elemmel működik, ami nem tartozéka a csomagnak, ezt nekünk kell majd beszerezni. Az energiatakarékosságról az alvó mód gondoskodik, így nincs felesleges energiapazarlás.

A vezeték nélküli csatlakozáshoz szükséges dokkló USB csatlakozót kapott, ami Linux, Chrome OS, Windows 7-től felfelé vagy MacOS 10.5-től felfelé kompatibilis.

A Xiaomi Youpin Miiiw egere szerencsére nem drága, hiszen csak 13$-ba kerül ingyenes szállítással

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akicókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás