A napelemes lámpát nem kell kábelezni az áramellátáshoz vagy kapcsolót felhelyezni a falra. Elég csak pár csavarral felfogatni és máris működik.

Az energiát a napelemek segítségével gyűjt, amit a két darab 1200mAh kapacitású akkumulátorában tárol el. Kültéren is használható, mert IP65 védettséggel is rendelkezik, működési hőmérséklete -20 és +60 Celsius fok között van.

Az Somoreal SM-OLT1 lámpában 214 darab apró led található, amik 1400 Lumen fényerősséget biztosítanak és 6500 Kelvin fokos színhőmérséklettel rendelkezik. Fény és mozgásérzékelővel is ellátták, így csak sötétben kapcsol fel, az érzékelési távolság maximálisan 5 méter lehet, amit 120 fokos szögben képes érzékelni.

A flexibilis nyakaknak köszönhetően a megfelelő pozícióba állítható a lámpa és a napelemek is, hogy a legoptimálisabb lehessen az energiafelvétel és a legjobban irányított világítást nyújtsa számunkra. Az európai raktárból 34$-ba kerül, ingyenes szállítással.

A Somoreal SM-OLT1 napelemes lámpát itt találod meg

Napelemes lámpák

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akicókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás