Meghoztuk a legnépszerűbb augusztusi BlitzWolf akciókat. Telefon és laptop töltő, UV sterilizáló, fogyasztásmérő töltőkábel, projektor és sok minden más is.

4K képes BlitzWolf® BW-HDC3 USB-C kábel, ami a 100 wattot is átviszi

Az újabb laptopokhoz tökéletes, hiszen az energiaátvitel mellett akár képátvitelre is használhatjuk ugyanazt az egy kábelt, így a laptopunkat egy monitorra is ráköthetjük. A harisnyázott kábel csak 6.99$-ba kerül, a 2400 forintos ár pedig nem sok érte.

Az 1 méteres hosszúságú kábel harisnyázott borítást kapott, hogy ne csak tartós, de flexibilis és csavarodásmentes is legyen. Az USB3.1 Gen2 szabványnak köszönhetően képes a már említett 100 watt (20V/5A), illetve a 3840×2160 @ 60HZ 4K képátvitelre is. Az univerzális USB-C portnak hála mobiltelefonnal, laptoppal, asztali számítógéppel, táblagéppel is használható, az ára pedig tökéletes az alacsony 7.99$-os kuponos árcédulának köszönhetően + szállítási díj.

A BlitzWolf® BW-HDC3 kábelt itt találod meg

Kupon: BG6d668f

______________________________________________________

A BlitzWolf BW-TC23 kábelen 100W teljesítmény is átvihető és a beépített kijelzőnek hála a hozzácsatlakoztatott eszközök töltéshez használt fogyasztását is méri

90 és 180 centiméteres (3/6ft) változatban vásárolható meg az USB-C/USB-C végű kábel, amit erőssé tesz a harisnyázott külső borítás. A nyak részénél esetlegesen fellépő kábeltörés elkerülése érdekében hosszított gumiborítást kapott.

A BlitzWolf BW-TC23 természetesen adatátvitelre is használható és maximum 100W 20V/5A-t képes átvinni, amit fogyasztástól függően valós időben megjelenít. Az USB-C csatlakozás univerzalitása miatt mobiltelefonhoz, táblagéphez, fülhallgatóhoz, de USB-C töltést támogató monitorhoz és laptophoz is használható.

A 90 centiméter hosszúságú verzió 7.99$, míg a 180 centiméteres modell 11.99$-ba kerül, így valószínűleg az utóbbi modell jobban megéri

______________________________________________________

A BlitzWolf BW-TH8 USB Type-C portos elosztójával 11 különböző kiegészítőt használhatunk

blitzwolf_bw-th8.jpg

1578299961_26.jpg

A számítógépünkhöz csak az elosztó Type-C csatlakozóját kell csatlakoztatunk. Az univerzális portnak köszönhetően analóg és digitális adatfolyam is használható, de a hub-on keresztül még a laptopunkat is feltölthetjük. Ennek köszönhetően egyazon porton folyhat az adatáramlás és az energiaátvitel is. Ennek köszönhetően a PD (Power Delivery) protokollt támogatja, amin keresztül maximálisan 20V/5A, azaz 100W áramerősség vihető át rajta keresztül a laptopunk felé. Olvasd el a tesztünket..

Ha egy ultrabookot használunk, jól fog jönni ez a kiegészítő, hiszen ezáltal megsokszorozhatjuk a csatlakozóinkat:

  • 2 darab USB 3.0 portot,
  • 2 darab USB 2.0 port,
  • 1 darab SD kártyaolvasót,
  • 1 darab micro SD kártyaolvasót,
  • 1 darab HDMI portot,
  • 1 darab VGA portot,
  • 1 darab Type-C portot,
  • 1 darab RJ45 portot,
  • 1 darab 3.5mm jack csatlakozót is.

A BlitzWolf BW-TH8 11 in 1 UB elosztó 37.99$-os áron előrendelhető

🔹Kupon : BG05340a

______________________________________________________

BlitzWolf BW-FUN5 UV fertőtlenítő

BlitzWolf BW-FUN5 1

Ha kíváncsi vagy az UV fertőtlenítőre, nézd meg a tesztünket

Az ovális forma elején két gombot találunk, az egyik a be/ki kapcsolásra szolgál, a másik pedig a sterilizálóban található kisméretű párologtatót hozza működésbe, amely által, ha illóolajat csepegtetünk rá, akkor a sterilizálás mellett illatosítja is a bele helyezett eszközt. Ez pedig akkor jöhet jól, ha például maszkot szeretnénk vele fertőtleníteni, így nem csak megvilágítja az UV fénnyel, de illatosíthatjuk is azt.

BlitzWolf BW-FUN5 multifunkciós UV sterilizáló

🔹Kupon : BGLED07

______________________________________________________

BlitzWolf BW-KB0 gamer billentyűzett, ami blue, brown és red switch-ekkel is választható

A mechanikus billentyűzet különlegessége, hogy nem csak vezetékes, de a Bluetooth kapcsolatnak köszönhetően vezeték nélküli eszközként is használhatjuk. Ahogyan a legtöbb ilyen billentyűzet, a BlitzWolf BW-KB0 is nemzetközi gombkiosztást kapott, így az ékezetes karakterekről le kell mondanunk. A 29 x 9.5 x 3.5 centiméteres méretével egyáltalán nem mondható nagynak, egy átlagos billentyűzet méretének háromnegyedével rendelkezik. Ez többek között a numerikus karakterek mellőzésének köszönhető.

A 61 gombos gamer billentyűzet RGB világítást kapott, aminek megjelenését változtathatjuk. A billentyűzet a membrános modellekhez képest sokkal időtállóbb. Win7/Win8/Win10/Android/IOS és MAC rendszerekkel is kompatibilis. 20 különféle világítást típust állíthatunk be és a gombok programozhatók is.

A BW-KB0 fehér és fekete színben is választható, de még arra is lehetőség van, hogy a Gateron mechanikus kapcsolók színét is megválasszuk, így OUTEMU blue, brown és red switch-ekkel BlitzWolf BW-KB0 is rendelhető mindkét modell. Beépített 1900mAh kapacitású akkumulátornak köszönhetően vezeték nélküli módban is használható a Bluetooth 5.0 kapcsolat által. Így akár számítógéphez, laptophoz, táblagéphez, TV okosítóhoz is használható. De az USB Type-C kábelnek köszönhetően vezetékes módban is gépelhetünk vagy játszhatunk rajta.

A BlitzWolf BW-KB0 mechanikus gamer billentyűzet 44.99$-ért vásárolható meg, az EU (CZ) raktárból blue switch-el.

A BlitzWolf BW-KB0 mechanikus gamer billentyűzetet itt találod meg

Kupon: BG893777

______________________________________________________

A gamer világba lépett be kedvenc gyártónk, a BlitzWolf BW-KB1 mechanikus billentyűzet újdonságával. Különlegessége, hogy nem csak vezetékes, de a Bluetooth kapcsolatnak köszönhetően vezeték nélküli eszközként is használhatjuk.

Ahogyan a legtöbb mechanikus billentyűzet, a BlitzWolf BW-KB1 is nemzetközi gombkiosztást kapott, így az ékezetes karakterekről le kell mondanunk. A 29 x 10 x 3.9 centiméteres méretével egyáltalán nem mondható nagynak, egy átlagos billentyűzet méretének háromnegyedével rendelkezik. Ez többek között a numerikus karakterek mellőzésének köszönhető.

A 63 gombos gamer billentyűzet RGB világítást kapott, aminek megjelenését változtathatjuk. A mechanikus billentyűzet a membrános modellekhez képest sokkal időtállóbb. Ezt a BlitzWolf még megfejelte az IPX4 védelemmel is, így a fröccsenő víz ellen és védve van, ha a teánkat véletlenül a billentyűzetre csepegtetnénk.

A BW-KB1 fehér és fekete színben is választható, de még arra is lehetőség van, hogy a Gateron mechanikus kapcsolók színét is megválasszuk, így kék, barna és piros kapcsolóval is rendelhető mindkét modell. Beépített akkumulátornak köszönhetően vezeték nélküli módban is használható a Bluetooth 5.0 kapcsolat által. Így akár számítógéphez, laptophoz, táblagéphez, TV okosítóhoz is használható. De az USB Type-C kábelnek köszönhetően vezetékes módban is gépelhetünk vagy játszhatunk rajta.

 

A BlitzWolf BW-KB1 mechanikus gamer billentyűzet 44.99$-ért vásárolható meg, az EU (CZ) raktárból brown switch-el-

A BlitzWolf BW-KB1 mechanikus gamer billentyűzetet itt találod meg

Kupon: BG021ac3

______________________________________________________

Blitzwolf BW-VP11 projektor

BlitzWolf BW-VP11 2

Az Blitzwolf BW-VP11 projektort ellátták AV bemenettel, ami mellett találunk egy 3.5mm-es audio kimenetet, erre ráköthetjük az erősítőnket is. Mellette találunk két USB portot, amin keresztül képes közvetlenül lejátszani az MP4/AVI/WMV/RMVB videófájlokat is. Ezen kívül pedig kezeli az ismertebb kép és audio formátumokat is.

BlitzWolf BW-VP11

A HDMI bemenete 720p/1080p felbontású videó jelet képes fogadni. Ezáltal akár egy külső lejátszót, de akár egy játékkonzolt is ráköthetünk a projektorra, hogy a televízióval ellentétben sokkal nagyobb képátlón játszhassunk. Ezen kívül ellátták VGA bemenettel is, hogy a régebbi számítógépeket, laptopokat is ráköthessük egy prezentáció erejéig.

BlitzWolf BW-VP11 3

A projektor maximális fogyasztása 60W, izzójának élettartama 40.000 óra és 16.7 millió szín megjelenítésére képes. A termék természetesen EU csatlakozóval érkezik, hogy ne kelljen semmilyen átalakítóval bajlódnunk.

BlitzWolf BW-VP11 1

Vezetékes, USB kapcsolaton keresztül az iPhone készülékünket is ráköthetjük, hogy a telefon képét a projektoron keresztül láthassuk. Androidos telefonokon pedig a WiFi kapcsolatnak köszönhetően elérhető a Miracast funkció is, így akár egy telefonos játékot a projektoron játszhatunk végig.

A BlitzWolf BW-VP11 projektor a kuponnal 89.99$-ba kerül EU (CZ) raktárból

Kupon: BGPL1LIPCA13

______________________________________________________

Az új BlitzWolf BW-S21 töltőadapter

A két porttal (1 USB-A és 1 USB-C) is rendelkező a BlitzWolf BW-S21 maximum 35 wattot képes kisajtolni magából, támogatja az összes gyorstöltési protokollt.

A PD3.0, PPS, QC2.0/QC3.0, FCP, AFC, BC1.2, APPLE 2.4A protokolloknak köszönhetően képes felismerni a töltőre csatlakoztatott eszközt és csak akkora áramerősséggel tölti, ami a fogyasztója számára a legmegfelelőbb. Ezeken felül pedig rendelkezik túltöltés, túláram, rövidzárlat, magasfeszültség és elektrosztatikusság elleni védelemmel is.

Egy Type-C portja akár 35 wattot is képes leadni, csak USB-A csatlakozóját használva 30 wattal tud tölteni. De kombinálhatjuk is őket, hogy minden eszközünket, akár egyszerre 2 darabot is ellássunk árammal. Ilyenkor csökken a maximális teljesítmény leadás, ami 5V/4A-ban maximalizálódig. Az első 300 vásárlónak 14.99$-ba kerül az új töltőadapter, de választhatsz akár a korábbi modellekből is.

BlitzWolf BW-S21 35 töltőadapter

USB portos hosszabbítók és töltőadapterek

 

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

 

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás