Itt vagyunk a friss heti szemezgetővel, amiben megannyi újdonságot szedtünk össze nektek. Androidos okosóra, mobiltelefon, gamer egér és sok minden más is.

LOKMAT APPLLP 4 Pro Androidos okosóra

Rengeteg memóriát pakoltak bele a LOKMAT APPLLP 4 Pro okosórába, amin Android 11 rendszer fut.

Az 1.6 colos IPS megjelenítő 400×400 pixel felbontású, memóriából 6GB-ot kapott, míg a belső tárhely mérete 128GB. A szilikon szíjas óra kerámia tokozással rendelkezik, ami támogatja a 2.4 és 5GHz-es WiFi-t, az 5.0 bluetooth kapcsolatot és SIM kártyát is fogad, amivel elérhető a B20-as 4G LTE is.

A lépésszámlálóval, pulzusméréssel rendelkező okosóra előlapi kamerát is kapott, amivel elérhető az arcalapú feloldás. Az előrendelői akcióban az első 50 vásárlónak 219$-ba kerül az okosóra

________________________________________________________

Redragon M910-KS RANGER LITE RGB egér

Nem csak vezetékkel, de vezeték nélkül is használható a Redragon M910-KS RANGER LITE RGB egér. Nevéből sejthetően RGB fényben tündököl, akár 8000DPI felbontásra is képes és tölthető akkumulátorral rendelkezik, hogy ne kelljen az elemcserével bajlódni.

500/1000/2000/3000/4000 DPI-re állthatjuk be az egér érzékenységét a rajta található felbontás választó gombbal. A PC-re feltelepített szoftverrel ezen kívül kiválasztható a 250 vagy akár a 8000DPI felbontás is. A kezelőgombok között megtaláljuk a görgőjét, oldalsó navigációs gombokat is kapott és az ergonomikus kialakítás teszi kényelmessé a hosszútávú használatot.

Az RGB fénynek köszönhetően a gombok körüli sáv és az egér hátsó fele is képes világítani, amit a 10 mód közül 5 fényerősséggel választhatunk ki. PC mellé még szoftvert is kapunk, amivel kalibráni tudjuk az eszközt. Az elején található USB-C portjával pedig feltölthető és akár kábelen keresztül, de a mellékelt USB vevővel vezeték nélkül is használható. A 700mAh kapacitású akkumulátora, amivel RGB módban 30, bekapcsolt világítás mellett folyamatosan 70 órán át használhatjuk és áfa/vámmentes EU raktárból is megvásárolható.

Redragon M910-KS RANGER LITE RGB egér

Itt egy másik Redragon egér, ami vezetékes csatlakozást kapott

________________________________________________________

POCO C40 global version mobiltelefon

 

Az olcsó modell a POCO C40 JLQ JR510 CPU-val érkezik, ami 11 nanométeres, 8 magos és maximálisan 2.0GHz-re képes, a grafikus feladatokat a Mali-G52 végzi. A JLQ mögött a Qualcomm is áll, így megbízhatunk a gyártó portékájában.

A mobiltelefonból két varinás készült 3/32GB és 4/64GB-os kiszerelésben. A fedélzeten a JLQ JR510 processzor foglal helyet, ami egy igazán belépőszintű példány az AnTuTu-ban elérhető 132.000 körüli pontszámát tekintve. B20 4G LTE támogatással érkezik és AC WiFi és Bluetooth 5.0 kapott benne helyet. Van ujjlenyomat olvasó, fülhallgató csatlakozó és GPS, GLONASS, Galileo, BeiDou támogatás is.

A 6.71 colos kijelző felbontása 1650 x 720 pixel. A hátlapon két kamera foglal helyet, amiből a fő szenzor 13 megapixeles és egy 2 megapixeles mélységélességre alkalmas kamera található. Az akkumulátor 6000mAh kapacitású, amihez 10W-os töltő jár. Az oldalon található kuponnal 51 ezer forintba kerül.

POCO C40 global version mobiltelefon

________________________________________________________

ANBERNIC mini játékkonzol igazán kis méretben

Ez az igazán kicsi játékkonzol, ami egy GameBoy-ra hasonlít. A 2 colos megjelenítője színes, 240×160 pixel felbontású. Az 1200mAh kapacitású akkumulátorral ellátott konzol futtatja a GameBoy, GameBoy Color, Sega Mega Drive és SFC játékokat is.

Az ANBERNIC játékkonzol olcsó, hogy egy kis retró élménnyel legyünk gazdagabbak, hiszen csak 12500 forintba kerül

________________________________________________________

A Sopend E11 torony elosztó USB porttal

A Sopend E11 modellen a lehető 12 aljzatot találni és közvetlenül rajta keresztül tölthetők fel az USB-s eszközeink. A fehér színű elosztót kapcsolóval látták el, hogy könnyeb ártalmatlaníthassuk. A 2 méter hosszúságú vezetékkel ellátott BW-PC3 maximálisan 3680 wattal terhelhető.

Túláram, rövidzárlat, túlfeszültség és számos más védelemmel is ellátták. A külső borítás pedig tűzálló anyagból készült. Az oldalán 4 darab USB portot találunk, így nem kell külön töltőadaptereket használnunk és ezzel aljzatokat veszítenünk, hiszen közvetlenül az elosztóról tölthetjük fel az USB-s eszközeinket.

A Sopend E11 torony elosztó 16600 forintba kerül

________________________________________________________

A Xiaomi Redmi Mi Watch Lite okosórát itt találod meg

xiaomi_mi_watch_lite_2.JPGAz óra Android és iOS rendszerű mobiltelefonokkal is használható, a Global Version modell kínai és angol nyelvű menüvel is rendelkezik. Megjelenésben az Apple Watch-ra hajazó okosóra 11 sport mód mérésére képes.

xiaomi_mi_watch_lite_5.JPG

xiaomi_mi_watch_lite_1.JPG

xiaomi_mi_watch_lite.JPG

Szilikon pántot kapott, az oldalain lekerekített edzett üveg alatt egy 1.4 colos, 320 x 320 pixel felbontású kijelzőt találunk. 5ATM vízállósággal rendelkezik, az érintőkijelzője mellett egy oldalsó fizikai gombot is kapunk. Mint minden okosóra, a Xiaomi Mi Watch Lite is képes hívás és üzenetértesítésre, lépésszámlálásra és alvásmonitorozásra, de ellátták optikai pulzusmérő szenzorral is.

xiaomi_mi_watch_lite_4.JPG

Energiatakarékos Bluetooth 5.0LE kapcsolaton keresztül kommunikál a mobiltelefonunkkal. GPS-szel (GPS/A-GPS/GLONASS ) is ellátták, így sportolás közben a helymeghatározást is bekapcsolhatjuk.

xiaomi_mi_watch_lite_3.JPG

A 230mAh kapacitású akkumulátorát feltöltve akár 9 napig is használhatjuk Xiaomi Mi Watch Lite okosórát. Az okosóra 13000 forintba kerül

A Xiaomi Redmi Mi Watch Lite okosórát itt találod meg

🔹Kupon : AE358D7611F1

 

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

 

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás