Az új BlitzWolf BW-S21 gallium-nitridet azaz GaN-t tartalmaz, amelyet a legújabb töltőkben lévő félvezetőkhöz használnak, általuk kevesebb a töltés melléktermékeként létrejövő hőtermelés. Ezt egészíti ki a BlitzWolf a már jól ismert töltési protokolljaival.

A két porttal (1 USB-A és 1 USB-C) is rendelkező a BlitzWolf BW-S21 maximum 35 wattot képes kisajtolni magából, támogatja az összes gyorstöltési protokollt.

A PD3.0, PPS, QC2.0/QC3.0, FCP, AFC, BC1.2, APPLE 2.4A protokolloknak köszönhetően képes felismerni a töltőre csatlakoztatott eszközt és csak akkora áramerősséggel tölti, ami a fogyasztója számára a legmegfelelőbb. Ezeken felül pedig rendelkezik túltöltés, túláram, rövidzárlat, magasfeszültség és elektrosztatikusság elleni védelemmel is.

Egy Type-C portja akár 35 wattot is képes leadni, csak USB-A csatlakozóját használva 30 wattal tud tölteni. De kombinálhatjuk is őket, hogy minden eszközünket, akár egyszerre 2 darabot is ellássunk árammal. Ilyenkor csökken a maximális teljesítmény leadás, ami 5V/4A-ban maximalizálódig. Az első 300 vásárlónak 14.99$-ba kerül az új töltőadapter, de választhatsz akár a korábbi modellekből is.

BlitzWolf BW-S21 35 töltőadapter

USB portos hosszabbítók és töltőadapterek

 

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás