A Petree  mozgásérzékelő szenzora érzékeli, ha a macska távozik a WC-ről, után aktiválja a tisztítási folyamatot.

A forgó mozgásnak köszönhetően az ép alom szemek a gyűjtőtartályba esnek, a salakanyaggal felfogott részeket pedig egy külön helyen, elzárva tárolja. Ennek köszönhetően nem csak megtisztítja a bepiszkolt almot, hanem a kellemetlen szagok terjedését is megakadályozza.

Nem csak automata tisztítással, hanem ózonos fertőtlenítéssel is meggátolja a szagok terjedését. A macska toalettnek 0.25 négyzetméter alapterületű helyre, működéséhez pedig csak 5 wattra van szüksége.

 

A piszkos alom tárolására 4 literes rész lett kialakítva. Az öntisztító WC vezeték nélküli kapcsolattal és telefonos alkalmazással is rendelkezik. Így ha szükség van rá, értesítést küldhet, illetve ezáltal jobban láthatóvá válnak a házikedvenc vécézési szokásai és könnyebb kikalkulálni az alom élettartamát.

A Petree okos macska toalett európai, azaz áfa és vámmentes raktárból rendelhető meg 309.99$-ért

Kupon: Cuponation9 vagy BGa26518

 

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás