A Bluetooth 5.1 vezeték nélküli kapcsolatot használó Lenovo LP11 Pro modell nem gumiharangos, hanem fülkagylóba illeszkedő borítással rendelkezik és nagyon sokáig bírja egy feltöltéssel.

Laptophoz, táblagéphez, mobiltelefonhoz, okosórához is használhatjuk. Az USB-C porton keresztül tölthető tok 230mAh kapacitású akkumulátorral rendelkezik. A 13 milliméteres driverekkel szerelt fülhallgató pedig 35mAh kapacitású akkukat kaptak, amivel akár 10 órán keresztül használhatjuk őket egy feltöltéssel. A töltéshez pedig 1 óra is elegendő.

A fekete és fehér színben választható Lenovo LP11 Pro vezeték nélküli fülhallgató szállítással együtt is csak 23$-ba kerül

Kupon:BGAUDIO

A Bluetooth 5.1 kapcsolat alacsony késleltetést tesz lehetővé, úgy alakították ki őket, hogy ellenálljanak a fröccsenő víznek is. A vezérlés szerencsére érintés vezérelt, így csak meg kell érintenünk a fülhallgató felületét, ha el szeretnénk indítani a kedvenc zenéinket vagy fogadni akarnánk a bejövő hívásokat.

A Lenovo LP11 Pro vezeték nélküli fülhallgató szállítással együtt is csak 23$-ba kerül a kuponnal

Kupon:BGAUDIO

További bluetooth fülhallgató

 

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás