A Niubility B14 elektromos kerékpár a gyártó legújabb megoldása a kétkerekű termékek piacán. Az elektromos rásegítéssel rendelkező kerékpár európai raktárból érkezik, így várhatóan 7 munkanap alatt ki is szállítják.

Az első és hátsó kerék is kapott lengéscsillapítót, ha komolyabb terepre tévednénk kisméretű, 14 colos kerekekkel. A kis futurisztikus külsejű kerékpár 400 wattos elektromos motort, első és hátsó LED lámpát és mobiltelefonos alkalmazást is kapott. Az összecsukható kivitelnek köszönhetően az irodában, otthon is könnyű tárolni és a csomagtartóba is befér.

A biztonságra is figyeltek, így kulcsos indítást kapunk, hogy illetéktelenek ne tudják használni az elektromos hajtást. A hátsó tárcsafékkel rendelkező Niubility B14 maximális sebessége 25m/h, egy feltöltéssel tisztán elektromos üzemmódban 64, tekerés és elektromos rásegítés mellett pedig akár 100 kilométert is meg lehet tenni vele.

A Niubility B14 elektromos európai raktárból vásárolható meg. Az oldalon található a kupon, amivel 699EUR-os ár helyett 630EUR-ba kerül

Kupon:DASWM6

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás