Nem a BlitzWolf BW-PC3 a gyártó legfrissebb elosztója, hiszen nem is olyan régen két új modellt is bemutattak. De a PC3 modellen a lehető legtöbb aljzatot megtaláljuk és közvetlenól rajta keresztül tölthetők fel az USB-s eszközeink.

A PC1 és PC2 is jó választás, ám aki mindenből a legtöbbet szeretné, azok a PC3-at válasszák. Az oszlop kivitelnek köszönhetően kisebb alapterülettel rendelkezik. A fekete színű elosztót kapcsolóval látták el, hogy könnyeb ártalmatlaníthassuk. A 2 méter hosszúságú vezetékkel ellátott BW-PC3 maximálisan 2500 wattal terhelhető.

A BlitzWolf-tól ismert módon túláram, rövidzárlat és túlfeszültség elleni védelemmel is ellátták. A külső borítás pedig tűzálló anyagból készült.

A tetején 4 darab USB portot találunk, így nem kell külön töltőadaptereket használnunk és ezzel aljzatokat veszítenünk, hiszen közvetlenül az elosztóról tölthetjük fel az USB-s eszközeinket. Két USB-A és két darab USB-C aljzattal látták el, amin keresztül 18 vagy 20W teljesítményt képes leadni. A kuponnak köszönhetően a végösszeg lecsökkenthető, az EU raktárból (CZ) pedig áfa és vámmentesen vásárolható meg 32$-ért.

BlitzWolf BW-PC3 elosztó

🔹Kupon : BG7856f2

Ha elég a másik 8 vagy a 3 aljzatos USB-s elosztó, azokat itt találod

BlitzWolf® BW-PC1

BlitzWolf® BW-PC2

 

 

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás